iOS 17 | iPadOS 17
Δημοσίευση 13/12/2023 - 10:28
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 13/12/2023 - 14:35
Όσο για μπαταρία είναι νωρίς ακόμα...αλλά βλέπω μια σταθερότητα....από χτες το βράδυ 21:30....μέχρι τώρα που γράφω 00:30... Είναι στο....40%.... Με τηλέφωνα όλη μέρα FaceTime και όλα τα midia....[emoji817][emoji772]....
17.2......15Pro
Επειδή κι γώ το 15 pro έχω... την καινούργια την πέρασες ΟΤΑ ή μέσω itunes. Στη δεύτερη περίπτωση έκανες καθαρή εγκατάσταση (shift+restore) ή κανονικά από πάνω από την προηγούμενη έκδοση?
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Δημοσίευση 13/12/2023 - 16:51
Επειδή κι γώ το 15 pro έχω... την καινούργια την πέρασες ΟΤΑ ή μέσω itunes. Στη δεύτερη περίπτωση έκανες καθαρή εγκατάσταση (shift+restore) ή κανονικά από πάνω από την προηγούμενη έκδοση?
Καλησπέρα φίλε μού!
15 προ κι εγω, την πέρασα με τον σωστό τρόπο (αντίγραφο, επαναφορά και ενημέρωση και επαναφορά του αντιγράφου) και είναι εντάξει, σχετικά (κανονικά θέλει 3 με 4 ημέρες για να δείξε η μπαταρία).
Καθαρή εγκατάσταση (δλδ ως καινούργιος χρήστης) σε πολύ λίγες περιπτώσεις χρειάζεται.
Δημοσίευση 13/12/2023 - 16:58
Όχι δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση την πέρασα από πάνω την έκδοση 17.2...Επειδή κι γώ το 15 pro έχω... την καινούργια την πέρασες ΟΤΑ ή μέσω itunes. Στη δεύτερη περίπτωση έκανες καθαρή εγκατάσταση (shift+restore) ή κανονικά από πάνω από την προηγούμενη έκδοση?
Δημοσίευση 14/12/2023 - 09:14
Ειναι ιδεα μου η μικρυναν ελαχιστα το εικονιδιο της μπαταριας στην 17.2 ?? Την περασα χθες βραδυ.
Δημοσίευση 14/12/2023 - 10:49
Δημοσίευση 14/12/2023 - 11:16
Ειναι ιδεα μου η μικρυναν ελαχιστα το εικονιδιο της μπαταριας στην 17.2 ?? Την περασα χθες βραδυ.
Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.
Καλημέρα στην ομάδα,έχω το iPhone 13 και είμαι στην 16.7.1 να κάνω την αναβάθμιση η καλά είμαι εδώ που είμαι?
Έχουν διορθωθεί αρκετά θέματα απο τις πρώτες εκδόσεις, έχει και άλλα όμως.
Αν είσαι καλά εκεί και δεν θες κάποιο Feature του iOS 17, καλύτερα να περιμένεις τη 17.3.
Διαφορετικά, πάρε Backup, κάνε Restore.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 14/12/2023 - 14:16
Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Ναι σωστα... λαθος μου.. δεν ειχα παρατηρησει οτι οταν ειναι ενεργο το island αλλαζουν τα μεγεθη των εικονιδιων πανω..
Δημοσίευση 14/12/2023 - 14:31
Με τη 17.3 η Apple επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων της συσκευής σε περίπτωση κλοπής προσθέτοντας το "Stolen Device Protection". Το νέο χαρακτηριστικό ουσιαστικά εν/ποιεί τη χρήση των Face iD/Touch iD για την αλλαγή συγκεκριμένων ρυθμίσεων. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν καταφέρει κάποιος να έχει πρόσβαση τση συσκευή με τη χρήση του Passcode, θα χρειαστεί να προσπεράσει το επιπλέον Layer ασφαλείας για να κάνει αλλαγές.
Πιο αναλυτικά, η χρήση των Face iD/Touch iD για τυχόν αλλαγές αφορά τα:
• Πληρωμές απο Safari
• Απεν/ποίηση του Lost Mode
• Εμφάνιση κωδικών στο iCloud Keychain
• Για τη χρήση του "Erase All Content and Settings"
• Για αλλαγές στο Wallet
• Για το σετάρισμα νέας συσκευής
• Προσθήκη/αφαίρεση προσώπου/δαχτύλου μέσα απο το αντίστοιχο στις ρυθμίσεις
• Απεν/ποίηση του Find My
• Απεν/ποίηση του Stolen Device Protection
• Αλλαγή του κωδικού στο Apple iD
• Αλλαγή του Passcode
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη συσκευής που έχετε ορίσει ως έμπιστη,
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη ενός έμπιστου τηλ. αριθμού
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη των Recovery Ke και Recovery Contact
* Για όσους είναι ήδη με τη 1η Beta, το βρίσκουμε απο ρυθμίσεις - Face iD & Passcode (ή Touch iD) - Stolen Device Protection.
Δημοσίευση 15/12/2023 - 13:22
Μια ερώτηση που δεν έχω βρει πουθενά απόλυτη απάντηση: τα λεξικά που μπορείς να ενεργοποιήσεις ή όχι, που βοηθούν;
Μόνο όταν κάνεις look up μια λέξη; Γιατί ο ορθογραφικός έλεγχος δουλεύει και χωρίς αυτά...
Δημοσίευση 15/12/2023 - 20:30
Όσοι είστε στη 17.2 και κάνετε Sync μέσω Finder/iTunes σε Mac/PC, ίσως έχετε παρατηρήσει πως κολλάει στο 3ο βήμα (συνήθως) και δεν ολοκληρώνεται ποτέ.
Πρόστιθεται άλλο ένα Bug που με το '24 ίσως αποφασίσουν να ασχοληθούν και με αυτό.
Επειδή λοιπόν δύο μέρες τώρα μου έσπασε τα νεύρα, η λύση είναι να σταματήσετε απο το Task Manager - Processes το MDCrashReportTool. Αυτό για χρήστες της Μικρομαλακής.
Όσοι είστε με Mac, το βρίσκετε εδώ: /Library/Apple/System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileDeviceHelper.app/Contents/Resources/MDCrashReportTool.
Δημοσίευση 18/12/2023 - 19:07
Δημοσίευση 18/12/2023 - 20:12
Υπάρχει τρόπος να περάσω τις φωτογραφίες σε υπολογιστή windows και να παραμείνουν οι πληροφορίες; Τοποθεσία. Ημερομηνία φωτογραφίας κλπ;
icloud? Login σε browser και κατεβασμα οποια θες
Δημοσίευση 18/12/2023 - 20:26
Δημοσίευση 18/12/2023 - 23:26
icloud? Login σε browser και κατεβασμα οποια θες
Ναι αλλά μετά στις πληροφορίες σου λέει ημερομηνία τροποποίησης( κατεβάσματος) δλδ. Και η περιοχή δεν τη δείχνει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2), Google (1)