Ο χρήστης gkat2829, στις 15 May 2023 - 19:33, έγραψε:
Καλησπερα. Οποιοδήποτε Apple Watch LTE αγορασεις θα πρeπει να ειναι αγορασμενο απο την Ευρωπαικη Ενωση διοτι δεν ειναι συμβατες οι μπαντες. Για το ULTRA θα πρεπει να παρεις το Model A2684 για να δουλευει στην Ελλαδα. Απλως για να ξερεις επειδη δουλευω στην Cosmote κατοπιν ερωτησεως μου την προηγουμενη εβδομαδα στον Υπευθυνο αυτων των Project στα εργαστηρια μου απαντησε επι λέξη οτι εμεις (η COSMOTE δηλαδή) ειμαστε πολυ μακρια για ενεργοποιηση αυτης της υπηρεσιας λογω Προμηθειων (στην Apple) και αναβαθμιση του Εξοπλισμου που χρειαζεται (διοτι ειναι πολυ υψηλο το κοστος). Μου ξεκαθαρισε οτι ξεχνάμε για ενεργοποιηση την φετινη χρονια. Δεν εχει μπει καν για συζητηση αυτη η υπηρεσια στα μελλοντικα projects μεχρι και το τελος του 2023.
Και όχι μόνο από ευρωπαϊκή ένωση. Πχ η συγκεκριμένη έκδοση πωλείται και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Γενικά εκτός το μοντέλο Α2684 το άλλο μοντέλο είναι για Αμερική και Κίνα με μια επιφύλαξη ότι για Κίνα είναι συγκεκριμένα ένα μοντέλο από μόνο του.
Σχετικά με την ενεργοποίηση της esim στην Ελλάδα, βαδίζουμε όπως το Apple Pay. Μπορεί και χειρότερα… Πρέπει όμως να υπάρξει κάποιου είδους πίεση από εμάς προς τη COSMOTE. (Αναφέρω τη COSMOTE γιατί δεν περιμενω από βοντα να ενεργοποίηση ποτέ αυτό το πράγμα, ούτε καν θα ξέρουν… Με τον 3ο ούτε καν… Ακόμα βλέπει ΕΟΝ.)
Όποτε μήπως πρέπει να υπάρξει μια είδους πίεση με email και παράπονα προς τη COSMOTE. Δεν γίνεται να μου πουλάς ρολόι εδώ 1000€ και να μην δίνεις την υπηρεσία… Να μου μοστραρεις όμως την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα με Virtual εμπειρία μέσα από το ταμπλετ και το κινητό παντού και στο εξωτερικό μπορείς κι έχεις το budget…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 16/05/2023 - 05:41