Ο χρήστης DiS, στις 07 Jun 2023 - 10:05, έγραψε:
Το ακριβότερο δεν είναι, αλλά το πιο ενδιαφέρον σίγουρα είναι !
Όμορφο αλλά θέλει προσοχή ! Τα ραγίσματα δεν ήταν σπάνια.
Μεγειά !
Ωπ, για δώσε info για το ακριβότερο, εντελώς για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
Το Ceramic White με το συγκεκριμένο ceramic pin band είχε 1800€ καινούριο.
Τα Stainless Steel είναι στο χιλιάρικο, και τα Titanium (και το NaTi και το SbTi) περί τα 1200€. Πάντα για Series 5 που ήταν τα τελευταία που βγήκαν, τα 44mm, και τιμές Ευρώπης.
Οι τιμές τους έχουν εκτοξευθεί, για new sealed το 44αρι Ceramic White μου πήγε πάνω από διχίλιαρο.
Ξέρω πάνω από 10 άτομα με Ceramic White (όλοι στο εξωτερικό) που έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή και κανείς δεν έχει αναφέρει ραγίσματα. Και οι περισσότεροι τα έχουν 3ετια γεμάτη.
Προσωπικά το πήρα για το συλλεκτικό της υπόθεσης μόνο μιας και το είχα ερωτευτεί. Το άνοιξα, έκανα μία σύνδεση με το iPhone για να πάει στο τελευταίο watchOS και να τσεκάρω ότι όλα λειτουργούν κανονικά, και ξανά μπήκε στη συσκευασία του. Αν λύσω το πρόβλημα αλλαγής μπαταρίας που θα χρειαστεί στη 2ετια όταν το χρησιμοποιείς καθημερινά τότε θα το βγάλω πάλι να το χαρώ.
Δυστυχώς εδώ επειδή δεν εισήχθη ποτέ επίσημα κανένα authorised δε το αναλαμβάνει.
Και με τέτοιο κόστος αγοράς δε μπορώ να εμπιστευτώ τρίτο για αλλαγή μπαταρίας.
Ο χρήστης DiS, στις 07 Jun 2023 - 10:06, έγραψε:
Καμια άκρη για wooven nylon έχουμε ; 
Ναι αμέ, έχω πάρει 6 από εδώ
https://www.ebay.com...mis&media=COPY. Προπληρώνεις το τελωνείο κι έχει δωρεάν μεταφορικά. Το κατάστημα είναι εγγύηση.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk