Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
568 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1676 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2023 - 07:56

Να πω οτι φορτισα χθες το βραδυ το 15 προ μαξ χωρις θηκη και δεν ζεσταθηκε ποτε. Μια ζωη τα φορτιζα ολα με θηκη πανω και εκαιγαν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2023 - 09:19

Να πω οτι φορτισα χθες το βραδυ το 15 προ μαξ χωρις θηκη και δεν ζεσταθηκε ποτε. Μια ζωη τα φορτιζα ολα με θηκη πανω και εκαιγαν.

Πάντως τα παράπονα φέτος για υπερθέρμανση ακούγονται όχι στην διάρκεια φόρτισης, αλλά στην λειτουργία εφαρμογών (τηλέφωνο, insta, ktλ.).....

Στο δικό μου 15ΡΜ δεν έχω προλάβει να κάνω ιδιαίτερη απαιτητική χρήση, αρκετής ωρας και δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά σε αύξηση θέρμανσης από το 14ΡΜ...

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 01/10/2023 - 09:24

#213   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 09:46

Χτες το βράδυ ήμουν σε ένα κοινωνικό γεγονός και τράβηξα καμια 50αρια φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς για να δω και τι perform εχει το iphone 15PM. 

Κάποιες φορες αφησα επιτηδες την καμερα του κινητου σε λειτουργια με την οθονη αναμμενη και ειδα οτι η συσκευη ζεσταθηκε παρα πολυ (οχι σε ενοχλητικο βαθμο αλλα σε βαθμο που σου κανει εντυπωση γιατι τοσο).

Προσωπικά, ακόμα, δεν εχω τρελαθει με την καμερα και τις φωτο, οφειλω να πω. Ο θορυβος θορυβος, παρολο που υπηρχαν αρκετά φωτα. Τo x5 που δοκιμασα στην καμερα, ουτε εκει εμεινα happy. Στην απλη φωτο (στο x1 δηλαδη) οταν την ζουμαρω και την κροπαρω παρατηρω οτι λιγοτερο θορυβο εχει, τουλαχιστον βραδυ που το δοκιμασα αλλα θα το δοκιμασω και στη μερα. Η apple στο zoom ακομα θελει δουλεια. 

Επίσης παρατήρησα οτι οταν πας να βγαλεις φωτο και ζουμαρεις (ειτε λιγο, ειτε πολυ) πολλες φωτο κατεληξαν να ειναι τραβηγμενες με 12megapixel (και ας ειχα τη ρυθμιση στα 48).

Οσοι εχετε παραλαβει ειστε happy με τις φωτο; Και κυριως οσοι ειχατε το iph13 ή το iph 14. 

#214   nidi06

nidi06

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 01/10/2023 - 10:16

https://www.skroutz....-MQKJ3ZM-A.html

Ξέρουμε τι ταχύτητα υποστηρίζει αυτό το καλώδιο; Και που μπορούμε να βρούμε τα watt;

#215   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 11:11

Ξέρουμε τι ταχύτητα υποστηρίζει αυτό το καλώδιο; Και που μπορούμε να βρούμε τα watt;

Αν είναι της απλ σε αυτά τα χρήματα είναι το 60W της εταιρίας.

#216   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2023 - 11:19

Είναι περιορισμένο σε ταχύτητες USB 2.0 και μέχρι 240 Watt.

Καλύτερα να επενδύσεις σε κάποιο 3rd Party όπως η Anker ή RAMPOW.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/10/2023 - 11:20

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#217   nidi06

nidi06

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 01/10/2023 - 11:24

Είναι περιορισμένο σε ταχύτητες USB 2.0 και μέχρι 240 Watt.

Καλύτερα να επενδύσεις σε κάποιο 3rd Party όπως η Anker ή RAMPOW.

άρα το 3.2 που γράφει στην περιγραφή δεν ισχύει;

#218   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 01/10/2023 - 11:53

Από μπαταρία πάντως στο pro το απλό είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το έβγαλα από την πρίζα χθες βράδυ στις 2 στο 100%,κοιμηθηκα με WiFi ανοιχτό και το πρωί στις 10:15 που ξύπνησα είχε 99% μπαταρία.
Το πρόβλημα μου είναι μόνο στην θερμότητα που αναπτύσσει ,ειδικά σε βιντεοκλήσεις FaceTime και Viber.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#219   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2023 - 12:20

άρα το 3.2 που γράφει στην περιγραφή δεν ισχύει;

Ισχύει στην συμβατότητα. Ταχύτητες αντίστοιχες δεν υποστηρίζει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#220   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 14:17

Μπορεί κάποιος να κάνει μια βιντεοκληση στο messenger για 7-8 λεπτά να μου πει εάν νιώθει το κινητό να καίει ;;;

#221   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/10/2023 - 15:11

Μπορεί κάποιος να κάνει μια βιντεοκληση στο messenger για 7-8 λεπτά να μου πει εάν νιώθει το κινητό να καίει ;;;

Εγώ πολλές φορές.!τώρα με το 15 pro max ,και πριν με το 14 pro max.
Καεί το κινητό τώρα αλλά έκαιγε και πριν με το 14.
Νομίζω ότι είναι θέμα με τη 17 τελικά.
Άλλωστε σήμερα έβγαλε και επίσημα η apple ανακοίνωση.
Έρχεται update χωρίς μείωση του a 17 pro.

#222   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 15:14

Άντε γιατί θα τρελαθώ.Για κάποιο λόγο πλέον σταμάτησε να καίει στις απλές κλήσεις μετά από hard rest αλλά εξακολουθεί σε βιντεοκλήσεις ειδικά messenger και Viber.
Σε οποιαδήποτε άλλη χρήση δεν διαπίστωσα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε πτώση μπαταρίας.
Ακόμη και σε παιχνίδια συμπεριφέρεται φυσιολογικά.
Ευχαριστώ για την απάντηση !!!

#223   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/10/2023 - 15:18

Άντε γιατί θα τρελαθώ.Για κάποιο λόγο πλέον σταμάτησε να καίει στις απλές κλήσεις μετά από hard rest αλλά εξακολουθεί σε βιντεοκλήσεις ειδικά messenger και Viber.
Σε οποιαδήποτε άλλη χρήση δεν διαπίστωσα ούτε υψηλή θερμοκρασία ούτε πτώση μπαταρίας.
Ακόμη και σε παιχνίδια συμπεριφέρεται φυσιολογικά.
Ευχαριστώ για την απάντηση !!!

Και εγώ το ίδιο κοντεύω να τρελαθώ. Γενικά τώρα σε να ζεσταίνεται λιγότερο.
Γενικά και απροσδιόριστα πάντως.
Αυτό που με ησυχασε εμένα είναι και το θυμάμαι καλά ότι και με το 14 και μετά την αναβάθμιση σε 17 είχα νιώσει αντίστοιχα μεγάλες θερμοκρασίες και τότε.!!

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 01/10/2023 - 15:19

#224   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 15:20

Και εγώ το ίδιο κοντεύω να τρελαθώ. Γενικά τώρα σε να ζεσταίνεται λιγότερο.
Γενικά και απροσδιόριστα πάντως.
Αυτό που με μεθύσι άσε εμένα είναι και το θυμάμαι καλά ότι και με το 14 και μετά την αναβάθμιση σε 17 είχα νιώσει αντίστοιχα μεγάλες θερμοκρασίες και τότε.!!

Ειδα κι εγώ την ανακοίνωση.Ας ελπίσουμε να στρώσει γιατί το θέμα έχει πάρει διαστάσεις.
Λογικά θα το λύσουν δεν γίνεται να μείνει έτσι.

#225   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9839 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2023 - 15:42

Χτες το βράδυ ήμουν σε ένα κοινωνικό γεγονός και τράβηξα καμια 50αρια φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς για να δω και τι perform εχει το iphone 15PM. 

Κάποιες φορες αφησα επιτηδες την καμερα του κινητου σε λειτουργια με την οθονη αναμμενη και ειδα οτι η συσκευη ζεσταθηκε παρα πολυ (οχι σε ενοχλητικο βαθμο αλλα σε βαθμο που σου κανει εντυπωση γιατι τοσο).

Προσωπικά, ακόμα, δεν εχω τρελαθει με την καμερα και τις φωτο, οφειλω να πω. Ο θορυβος θορυβος, παρολο που υπηρχαν αρκετά φωτα. Τo x5 που δοκιμασα στην καμερα, ουτε εκει εμεινα happy. Στην απλη φωτο (στο x1 δηλαδη) οταν την ζουμαρω και την κροπαρω παρατηρω οτι λιγοτερο θορυβο εχει, τουλαχιστον βραδυ που το δοκιμασα αλλα θα το δοκιμασω και στη μερα. Η apple στο zoom ακομα θελει δουλεια. 

Επίσης παρατήρησα οτι οταν πας να βγαλεις φωτο και ζουμαρεις (ειτε λιγο, ειτε πολυ) πολλες φωτο κατεληξαν να ειναι τραβηγμενες με 12megapixel (και ας ειχα τη ρυθμιση στα 48).

Οσοι εχετε παραλαβει ειστε happy με τις φωτο; Και κυριως οσοι ειχατε το iph13 ή το iph 14. 

Οταν μπαινει το ψηφιακο ζουμ νομιζω οτι δινει 12 mp.Για τα υπολοιπα που λες...σταθερος φακος-λιγοτερο φως-θορυβος ειναι εννοιες που πανε μαζι.Ασχετα απο apple και σε αυτα τα μεγεθη φακων οσο πιο "πολυ ζουμ" (mm στη πραγματικοτητα) τοσο πιο πολυ δυσκολευονται σε χαμηλο φωτισμο.Δες και τους ζουμ φακους του ανταγωνισμου που μερικες φορες ουτε να κανουν focus της προκοπης δεν μπορουν σε low light συνθηκες.Εν ολιγοις, με χαμηλο φωτισμο οσο πιο σταθερη ειναι η ληψη τοσο εχεις καλυτερες πιθανοτητες να μειωσεις θορυβο.

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22