Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
568 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   frankk

frankk

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2023 - 16:13

Να πάρουμε το 15 προ....? Η να μείνουμε ως έχει με ενός μηνός 14 προ.....[emoji2369][emoji2369]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2023 - 21:10

Το τηλέφωνο (15 pro max) μιλάμε δε νετάρει με τίποτα.

Προσπαθούσα να βγάλω το φεγγάρι ενα πεντάλεπτο. 

'Οσο και να προσπάθησα το κινητό αρνιόταν πεισματικά να εστιάσει. 

Τράβηξα βίντεο να το δειτε. https://streamable.com/in58gy

Για πείτε γνώμες. 

'Οσοι έχετε παραλάβει τι εντυπώσεις έχετε από φωτό; 

#228   nidi06

nidi06

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 02/10/2023 - 07:56

Να πάρουμε το 15 προ....? Η να μείνουμε ως έχει με ενός μηνός 14 προ.....[emoji2369][emoji2369]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο ίδιο δίλημμα και γω ερχόμενος από 13προ, είχα πάρει και τα δύο, τα είχα μπροστά μου σφραγισμένα, τελικά επικράτησε το συναίσθημα, άνοιξα το 15προ.

Πολύ πρώτες εντυπώσεις:

1. Δεν μου έχει ζεσταθεί καθόλου κάνοντας τη χρήση που έκανα στο 13προ και χρησιμοποιώντας τις ίδιες εφαρμογές (γύρω στις 60 εγκατεστημένες)

2. Στήσιμο από την αρχή (όχι restore) και όλα πολυ cool με indexing κλπ

3. Δεν ζεσταίνεται στην φόρτιση με αυθεντικό καλώδιο apple & anker nano2 (ρύθμιση μέχρι 80%)

4. Χρώματα, εργονομίες κλπ προσωπικά δεν τα ακούω καν, όταν κρατάς 1000 ευρώ στα χέρια, βάζεις θήκη, τζαμάκι και τέλος.. οπότε εδώ και χρόνια μόνο αίσθηση spigen thin fit μπορώ να περιγράψω χαχαχαχα

5. Δεν έχω προλάβει να κάνω πολλές κλήσεις να δω αν ζεσταίνεται και εκεί.

6. Επίσης την κάμερα δεν την έχω δοκιμάσει τόσο (μόνο 2 ημέρες το έχω).

7. Μπορεί να ακουστεί βλακεία αλλά μου έκαναν διαφορά τα bezels από 13 σε 15, ένιωσα να έχει πλάτος το πληκτρολόγιο παρόλο που πάντα πίστευα ότι είναι μία διαφημιστική πατάτα και το μισό χιλιοστό δεν κάνει την διαφορά στο μέσο χρήστη.

8. Είναι πολύ ελαφρύ!! Το καταλαβαίνεις και με γυμνό χέρι και με θήκη. 

8. Πωλείται 14 προ σφραγισμένο στα 890 (χωρίς φπα) χαχαχαχαχα

αυτά.. επίσης μου έκανε λίγο κάπως η επένδυση σε καλώδια + car chargers (ανάλογα με τις απαιτήσεις υπολογίστε μιν 30-50 ευρώ)

#229   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2023 - 08:54

κι εγω που το δοκιμασα χτες πολυ σε παιδικο παρτυ, κλησεις , φωτο και βιντεο κλπ δεν ειχα καποιο θεμα... εχιουν ηδη βγει αναβαθμισεις των εφαρμογων που ειναι υπαιτιες κι εχω  βαλει dev beta 7.1

μερικα δειγματα ...

nCLKNn8.jpg

l8tAh1p.jpg

#230   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2023 - 10:43

Μόλις παρέλαβα ένα 15 pro NaTi από iStorm, πρώτη εντύπωση είναι πιο άνετο χωρίς να γλυστράει στο χέρι όπως το απλό 15.

Συνημμένα αρχεία

#231   gkat2829

gkat2829

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/10/2023 - 11:52

Μόλις παρέλαβα ένα 15 pro NaTi από iStorm, πρώτη εντύπωση είναι πιο άνετο χωρίς να γλυστράει στο χέρι όπως το απλό 15.

Επειδή έχω βάλει και εγώ στο ISTORM 2 256αρια ιδιο με το δικό σου ένα στην Γλυφάδα και ένα στο Κολωνάκι για τον αδελφό μου το πρώτο 10λεπτο που άνοιξαν μας λες ποτέ είχες βάλει το δικό σου προπαραγγελία?

#232   gkat2829

gkat2829

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/10/2023 - 11:53

Επειδή έχω βάλει και εγώ στο ISTORM 2 256αρια ιδιο με το δικό σου ένα στην Γλυφάδα και ένα στο Κολωνάκι για τον αδελφό μου το πρώτο 10λεπτο που άνοιξαν μας λες ποτέ είχες βάλει το δικό σου προπαραγγελία?

Άκυρο εγώ έχω βάλει 2 PRO MAX και όχι PRO sorry.

#233   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 02/10/2023 - 12:42

8. Πωλείται 14 προ σφραγισμένο στα 890 (χωρίς φπα) χαχαχαχαχα

Σε τι χρωμα???

#234   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/10/2023 - 23:39

Εγώ μετά της φωτός που είδα από το μαξ σε κατάστημα σκέφτομαι πολύ το ν πάω από 15 pro στο μαξ !!

#235   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2023 - 13:05

Ένα mini review για 15ΡΜ, καθώς λόγω ελλείψεως χρόνου, παρά τις 2 εβδομάδες σχεδόν χρήσης, λειτουργώ τα απολύτως απαραίτητα. Λοιπόν:

• Ξεκινώ με το κύριο θέμα συζήτησης: Ναι ζεσταίνεται.

Όχι σε βαθμό υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις ότι η συσκευή φτάνει σε χλιαρή θερμοκρασία. Σημείωση ότι μέσα σε αυτό το διάστημα λειτουργώ αρκετά το insta, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο αν φταίει μόνο αυτό ή όχι. Στην φόρτιση η συσκευή δεν ζεσταίνεται, επίσης δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ σε βαθμό που να λες ότι είναι ενοχλητικό, ίσως γιατί και η χρήση δεν είναι πολύωρη.

• Είναι πιο snappy η λειτουργία , έστω για λίγο είναι αισθητό στην χρήση.
  • Φαίνεται η μείωση των bezels. Ιδιαίτερα με θήκη που καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος των bezels, αφήνει πλέον ελάχιστο bezel. Tα screen protectors με μαύρο πλαίσιο χρειάζονται πολύ προσοχή στην τοποθέτηση. Ήδη η Torras ετοιμάζει να βγάλει revised version.
  • Έγινε πιο ελαφρύ και φαίνεται στο χέρι. Το περσινό όμως ήταν πραγματικά τούβλο…
  • Το φετινό χρώμα που επέλεξα White Titanium , συνδυασμός άσπρου και τιτανίου μου αρέσει πολύ με την clear case. (Προέρχομαι από 2 συνεχόμενες χρονιές με σκουρόχρωμες επιλογές).
  • Κάμερα και video έχω κάνει μικρή χρήση. Θα την αξιοποιήσω στην 1η άδεια. Έχω προλάβει να δοκιμάσω το x5 που είναι ένα καλό plus και το portrait μου φαίνεται καλύτερο.
  • Μπαταρία σχεδόν τα ίδια από 14ΡΜ.
  • Usb-c μια καλή αλλαγή για μένα, αφού μέσα στο σπίτι όλοι με android, βρίσκω άμεσα καλώδιο.
  • Το action button πολύ καλή προσθήκη και χρειαζόταν, αφού έχεις μια άμεση επιλογή (έχω βάλει κλήση αριθμού), με αμέτρητες βέβαια επιλογές μέσω και των shortcuts. Το mute το βάζω από το control center.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 04/10/2023 - 13:09

#236   nickvog

nickvog

iPH Member

• 334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/10/2023 - 13:42

Ένα mini review για 15ΡΜ, καθώς λόγω ελλείψεως χρόνου, παρά τις 2 εβδομάδες σχεδόν χρήσης, λειτουργώ τα απολύτως απαραίτητα. Λοιπόν:

Όχι σε βαθμό υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις ότι η συσκευή φτάνει σε χλιαρή θερμοκρασία. Σημείωση ότι μέσα σε αυτό το διάστημα λειτουργώ αρκετά το insta, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο αν φταίει μόνο αυτό ή όχι. Στην φόρτιση η συσκευή δεν ζεσταίνεται, επίσης δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ σε βαθμό που να λες ότι είναι ενοχλητικό, ίσως γιατί και η χρήση δεν είναι πολύωρη.

• Φαίνεται η μείωση των bezels. Ιδιαίτερα με θήκη που καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος των bezels, αφήνει πλέον ελάχιστο bezel. Tα screen protectors με μαύρο πλαίσιο χρειάζονται πολύ προσοχή στην τοποθέτηση. Ήδη η Torras ετοιμάζει να βγάλει revised version.
  • Έγινε πιο ελαφρύ και φαίνεται στο χέρι. Το περσινό όμως ήταν πραγματικά τούβλο…
  • Το φετινό χρώμα που επέλεξα White Titanium , συνδυασμός άσπρου και τιτανίου μου αρέσει πολύ με την clear case. (Προέρχομαι από 2 συνεχόμενες χρονιές με σκουρόχρωμες επιλογές).
  • Κάμερα και video έχω κάνει μικρή χρήση. Θα την αξιοποιήσω στην 1η άδεια. Έχω προλάβει να δοκιμάσω το x5 που είναι ένα καλό plus και το portrait μου φαίνεται καλύτερο.
  • Usb-c μια καλή αλλαγή για μένα, αφού μέσα στο σπίτι όλοι με android, βρίσκω άμεσα καλώδιο.
  • Το action button πολύ καλή προσθήκη και χρειαζόταν, αφού έχεις μια άμεση επιλογή (έχω βάλει κλήση αριθμού), με αμέτρητες βέβαια επιλογές μέσω και των shortcuts. Το mute το βάζω από το control center.

Αν μπορείς, τρέξε κάποιο παιχνίδι με γραφικά και γράψε εδώ εντυπώσεις για αυξημένη θερμοκρασία (σε σχέση με αυτήν που ήδη έχεις διαπιστώσει). Επίσης, σε τέτοια περίπτωση, αν μπορείς, πες πόσο πέφτει η μπαταρία (πριν να τρέξεις ένα παιχνίδι ή insta και μετά).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

#237   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/10/2023 - 19:23

Βγήκε ενήμερωση !! 17.0.3

#238   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/10/2023 - 19:28

Άντε να δούμε γιατί με τη μπαταρία φέτος μου έρχεται να το ρίξω πέναλτι το 15 pro.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#239   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2023 - 19:36

Υπάρχει mute στο control centre?
Δεν μπορώ να το βρω…

ΥΓ…ο
Άκυρο το βρήκα!

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 04/10/2023 - 19:38

#240   drivtheod

drivtheod

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2023 - 19:57

Που ακριβώς ;