Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
568 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/10/2023 - 11:52

Να προτιμήσω τα χαμηλά watt?

ESR 3 in 1 Charging Station for MagSafe Apple Watch and iPhone, Magnetic Wireless Charger Fast Charging Compatible with iPhone 15/14/13/12, Apple Watch 8/7/6/5/4/3/2/SE and AirPods Pro/3/2, Black https://amzn.eu/d/8PfJt5q 18watt

ESR 3-in-1 Charging Station for On the Go, Compatible with MagSafe Charger, Made for Apple Watch Certified, Foldable Wireless Fast Charger for iPhone 15/14/13/12, AirPods Pro/3/2, Black https://amzn.eu/d/0OtVsUa 9 watt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να προτιμήσεις φόρτιση με καλώδιο. Αν πήγαινα σε MagSafe θα έπαιρνα ότι πιο γρήγορο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/10/2023 - 11:58

Να προτιμήσεις φόρτιση με καλώδιο. Αν πήγαινα σε MagSafe θα έπαιρνα ότι πιο γρήγορο.

δεν επιθυμώ τη γρήγορη φόρτιση για μόνιμη χρήση . Το καλώδιο υπάρχει , είπα μήπως εξυπηρετεί καλύτερα ένα 3 σε 1

#258   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/10/2023 - 12:11

Έχω το 12pro, και είχα αποφασίσει φέτος να πάω στο 15 pro, με όλα αυτά που ακούγονται πλέον δεν ξέρω τι να κάνω... to buy or not buy ?

Μόλις ήρθα σε 15 pro max από 12 pro!
Buy!!!

#259   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2023 - 12:23

Μόλις ήρθα σε 15 pro max από 12 pro!
Buy!!!

Καλορίζικο!!!

Μεγάλη αλλαγή, έχεις να δεις αρκετά...

Αναμένουμε εντυπώσεις....

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 05/10/2023 - 12:26

#260   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2023 - 12:25

Αν μπορείς, τρέξε κάποιο παιχνίδι με γραφικά και γράψε εδώ εντυπώσεις για αυξημένη θερμοκρασία (σε σχέση με αυτήν που ήδη έχεις διαπιστώσει). Επίσης, σε τέτοια περίπτωση, αν μπορείς, πες πόσο πέφτει η μπαταρία (πριν να τρέξεις ένα παιχνίδι ή insta και μετά).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δυστηχώς φίλε μου δεν ασχολούμε με τα παιχνίδια.

#261   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2023 - 12:41

Γιατί εγώ ενώ πήρα το 15 προ θέλω να δοκιμάσω το μαξ ;;; Πφφφφ

#262   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2023 - 12:56

Camera Review απο την ομάδα της Halide. Μιας και απ' ότι φαίνεται δε θα έχουμε απο τον Austin Mann.

This year's main sensor and lens combo feels just like one on the iPhone 14 Pro. Zero complaints. It's a great camera.

Apple expends monumental efforts to make the iPhone camera feel natural. The vision is clear: "You should never know there are separate lenses, sensors and processing pipelines." They strive for an uninterrupted whole, a utopian vision of a technology-enabled camera that just works.

Most of their work is invisible. At manufacturing, components are matched with microscopic measurements so their tolerances are aligned for better optical and color performance, ensuring fewer visual hiccups as the camera switches lenses transitioning through the zoom range. Once impossible feats are made possible with custom silicon and highly optimized pipelines that few companies could dream of matching. Only Apple can achieve this thanks to their integration of hardware and software.

The annual iPhone announcement feels like the Superbowl of tech — a huge event that everyone tends to have an opinion about. It's exciting to have a quick hot take, and in the interest of a quick response, it's easy to look at specifications and fact sheets and jump to conclusions. That would lead you to believe the iPhone 15 Pro Max offers little beyond its 120mm equivalent lens, but this is impossibly far from the truth.

IMG_0277.jpg

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#263   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 05/10/2023 - 13:34

Γιατί εγώ ενώ πήρα το 15 προ θέλω να δοκιμάσω το μαξ ;;; Πφφφφ

Μολις ομαλοποιηθεί η διαθεσιμότητα στην αγορά θα πάω κι εγώ από το μικρό που πήρα στο μαξ.

#264   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2023 - 15:45

Μολις ομαλοποιηθεί η διαθεσιμότητα στην αγορά θα πάω κι εγώ από το μικρό που πήρα στο μαξ.

Να σου πω την αλήθεια εγώ επειδή βρίσκομαι στην Γερμανία αν το παραγγείλω θα μου έρθει σε περίπου ένα μήνα. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω απλά το πρόβλημα μου είναι ότι παλιότερα είχα το αμάξι και πήγε στο Μικρό. Γιατί ήθελα κάτι πιο νορμάλ για τα χέρια μου. Απλά επειδή τώρα είναι πιο ελαφρύ σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν τα περισσότερα χρήματα για μία κάμερα και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Εντάξει δεν κάνω και camping στη ζωή μου όλο και κάποια μπρίζα έχω γύρω μου

#265   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 374 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2023 - 16:12

Να σου πω την αλήθεια εγώ επειδή βρίσκομαι στην Γερμανία αν το παραγγείλω θα μου έρθει σε περίπου ένα μήνα. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω απλά το πρόβλημα μου είναι ότι παλιότερα είχα το αμάξι και πήγε στο Μικρό. Γιατί ήθελα κάτι πιο νορμάλ για τα χέρια μου. Απλά επειδή τώρα είναι πιο ελαφρύ σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν τα περισσότερα χρήματα για μία κάμερα και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Εντάξει δεν κάνω και camping στη ζωή μου όλο και κάποια μπρίζα έχω γύρω μου

Το ότι είναι πιο ελαφρύ δεν σημαίνε ότι είναι πιο μικρό. Επίσης το ότι έφτασε σε βάρος μπριζόλας με το κόκκαλο δεν σημαίνει ότι έγινε το κινητό ελαφρύ. Παραμένει μια βαριά συσκευή. Ελαφρώς ελαφριά σε σχέση με τα τούβλα.
Και ένα μέτρο φελιζόλ που ζυγίζει 50 γραμμάρια δεν είναι βολικό στο χέρι.
Το λάθος είναι ότι συγκρίνουν όλοι την μείωση 19 γραμμαρίων με το εξωφρενικό βάρος του ενός τέταρτου του κιλού

#266   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2023 - 16:17

καλα νεα για οσους ενδιαφερονται και για παιχνιδια....

Μετα την αναβαθμιση, κανενα overheating και dimming σε ρεαλιστικες συνθηκες παιχνιδιου.

www.youtube.com/watch?v=nhSQrFNzFWQ

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 05/10/2023 - 16:18

#267   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 05/10/2023 - 17:23

μετα την αναβαθμιση , εφτιαξε κατα πολυ η Θερμοκρασια - - σε games κι τηλεφωνα 

#268   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2023 - 23:00

Το ότι είναι πιο ελαφρύ δεν σημαίνε ότι είναι πιο μικρό. Επίσης το ότι έφτασε σε βάρος μπριζόλας με το κόκκαλο δεν σημαίνει ότι έγινε το κινητό ελαφρύ. Παραμένει μια βαριά συσκευή. Ελαφρώς ελαφριά σε σχέση με τα τούβλα.
Και ένα μέτρο φελιζόλ που ζυγίζει 50 γραμμάρια δεν είναι βολικό στο χέρι.
Το λάθος είναι ότι συγκρίνουν όλοι την μείωση 19 γραμμαρίων με το εξωφρενικό βάρος του ενός τέταρτου του κιλού

Το έπιασα στο χέρι το μαξ και ένιωθα διαφορετική συσκευη ποιο άνετη στο χέρι . Αλλά δεν νομίζω να κάνω την αλλαγή γιατί είδη πήρα το 1TB οποτε θα μείνω με αυτό . Για λίγη μπαταρία κ 5χ κάμερα δεν νομίζω αξίζει να ασχοληθώ . Τ πήρα κ σε καλή τιμή .

#269   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/10/2023 - 07:57

Καλημέρα
Όσοι υποστηρίζουν ότι με την 17.0.3 αναφέρουν ότι δεν ζεσταινεται τα τηλέφωνα τους , ας δοκιμάσουν να τραβήξουν 30-40 φωτογραφίες συνεχόμενα και να δουν εάν ζεσταινεται η όχι η συσκευή τους;;;!!!
Επίσης ας το δοκιμάσουν και όσοι έχουν προηγούμενα μοντέλα με το νέο λογισμικό , και ας μας πουν!!!!
Φιλικά.

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 06/10/2023 - 07:59

#270   Grisos

Grisos

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 06/10/2023 - 08:43

Καλημέρα
Όσοι υποστηρίζουν ότι με την 17.0.3 αναφέρουν ότι δεν ζεσταινεται τα τηλέφωνα τους , ας δοκιμάσουν να τραβήξουν 30-40 φωτογραφίες συνεχόμενα και να δουν εάν ζεσταινεται η όχι η συσκευή τους;;;!!!
Επίσης ας το δοκιμάσουν και όσοι έχουν προηγούμενα μοντέλα με το νέο λογισμικό , και ας μας πουν!!!!
Φιλικά.

Σε 13 pro όλα κομπλέ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;