Το έχω πει και το έχω ξαναπεί αλλά θα το πω για ακόμη μία φορά.
Όποιος έχει απαιτήσεις από κάμερα, και γουστάρει φωτογραφίες να αναβαθμίσει.
Άντε και όποιος παίζει παιχνίδια φανατικά.
Οι υπόλοιποι .......
Δημοσίευση 20/09/2023 - 12:35
Οι υπόλοιποι .......
Δημοσίευση 20/09/2023 - 12:57
Οι υπόλοιποι .......
Αυτό το flare να έφτιαχνε στις night photos και τι στον κόσμο.......
Δημοσίευση 20/09/2023 - 13:33
Δημοσίευση 20/09/2023 - 16:26
Δημοσίευση 21/09/2023 - 08:02
Η παράμετρος που μπορείς να τραβάς μια φωτογραφία και μετά να αποφασίζεις αν θα μπει σε portrait η όχι θεωρείτε ότι είναι θέμα software και θα μπορούσε να μπει μελλοντικά και σε αλλα μοντέλα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι, είναι θέμα καθαρά του Α17 Pro.
Δημοσίευση 21/09/2023 - 08:45
Όχι, είναι θέμα καθαρά του Α17 Pro.
Δημοσίευση 21/09/2023 - 08:47
Λογικό όταν ο αισθητήρας μένει ίδιος με τις αλλαγές να είναι στο PM. Τα γράφαμε κάποιες μέρες πρίν.
Α ναι ξέχασα. Άλλαξαν την επίστρωση στον φακό..
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 21/09/2023 - 09:30
Δημοσίευση 21/09/2023 - 09:32
Καλημέρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα οποίος μπορεί να μου πει την άποψη του για το κάτωθι. Θα πάω σε 15 από το Χ που έχω στο οποίο έχω αλλάξει τον Ιούνιο μπαταρία στην i storm, είναι σε άψογη κατάσταση και το πουλάω άνετα 200€. Τώρα η σύζυγος έχει ένα remi note 4 το οποίο πρέπει να αλλαχτεί, εάν ήταν τσάντα θα είχαμε αλλάξει 75 φορές αλλά το κινητό δεν την ενδιαφέρει καθόλου… κάπου εδώ το είχα, δεν το φόρτισα κλπ[emoji12][emoji23] μόνο για νέα και instagram, λίγες φωτογραφίες και πολύ να δούμε τι γίνετε… Λέτε να της δώσω το Χ να την πάει ακόμα 3 χρόνια ή να πάω σε ένα ποιο νέο red mi note στα 250€… Αξίζει να κρατήσει το Χ…;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!… οι συμπάσχοντες καταλαβαίνουν απόλυτα!…[emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]
Μπορεί να το δοκιμάσει, νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα.
Δημοσίευση 21/09/2023 - 10:40
Καλημέρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα οποίος μπορεί να μου πει την άποψη του για το κάτωθι. Θα πάω σε 15 από το Χ που έχω στο οποίο έχω αλλάξει τον Ιούνιο μπαταρία στην i storm, είναι σε άψογη κατάσταση και το πουλάω άνετα 200€. Τώρα η σύζυγος έχει ένα remi note 4 το οποίο πρέπει να αλλαχτεί, εάν ήταν τσάντα θα είχαμε αλλάξει 75 φορές αλλά το κινητό δεν την ενδιαφέρει καθόλου… κάπου εδώ το είχα, δεν το φόρτισα κλπ[emoji12][emoji23] μόνο για νέα και instagram, λίγες φωτογραφίες και πολύ να δούμε τι γίνετε… Λέτε να της δώσω το Χ να την πάει ακόμα 3 χρόνια ή να πάω σε ένα ποιο νέο red mi note στα 250€… Αξίζει να κρατήσει το Χ…;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!… οι συμπάσχοντες καταλαβαίνουν απόλυτα!…[emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]
iPhone X εννοείται. ΑΚόμα και το νέο redmi να πάρεις θα σου βγει 250€. Αν δώσεις το iphone θα πάρεις 200€. Όπως και να'χει κερδισμένος βγαίνεις.
Δημοσίευση 21/09/2023 - 11:45
6.3" το ιδανικό μέγεθος.Τα 16 pro/max πάνε να γίνουν παντόφλες με 6.3” και 6.9”! Η Κίνα είναι ο στόχος τους με τη τεράστια αγορά της…
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες