Μεγειες και να το χαρεις!
Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 06/11/2023 - 20:14
Ad
Δημοσίευση 06/11/2023 - 21:26
Φίλος πήρε το 15 και μου λέει όταν η μπαταρία κάτω από το 20% και το βάλει για φόρτιση κάνει ένα ήχο κάθε δυο δευτερόλεπτα μέχρι να πάει η μπαταρία στο 35% και μετά σταματά ,είναι φυσιολογικό ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να αλλάξει καλώδιο/φορτιστή.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 14/11/2023 - 20:38
Το παρατήρησε κανείς;
Δημοσίευση 15/11/2023 - 00:42
Έχουν ακουστεί παράπονα ότι το βύσμα usb c έχει κάποιο μικρό τζόγο.
Το παρατήρησε κανείς;
Ότι καλώδιο έβαλα (MacBook, iPad, Samsung) εφαρμόζει άψογα.
Γενικά ότι θέματα άκουσα και διάβασα ως τώρα, το αντίθετο βλέπω.
Δημοσίευση 15/11/2023 - 21:22
Δημοσίευση 30/11/2023 - 22:06
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 04/12/2023 - 22:31
Έκανα και εγώ τη μετάβαση σε IPhone 15 Pro Max ύστερα από χρόνια σε XS. Απολαμβάνω την μεγάλη οθόνη και μπαταρία.
Για την τελευταία ήθελα να ρωτήσω, επειδή θέλω να την εκμεταλλευτώ στο μέγιστο. Ποσό screen on time & idle time να περιμένω μέσω όρο από τη μέτρηση στο 24ωρο που κάνει στο battery app? Δεν είμαι freak με την μπαταρία απλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι όλα είναι ok.
Περισσότερο επειδή μου μπήκε η ιδέα ότι ίσως έπρεπε να το κάνω set up as new? Προτίμησα το iCloud backup, ίσως να κάνω τώρα καλύτερα το πρώτο, έχει νόημα;
Επίσης σήμερα είναι στην 3η μέρα το κινητό. Να περιμένω επίσης καμία εβδομάδα μέχρι να στρώσει πλήρως τις background διαδικασίες;
Thanks!
Δημοσίευση 05/12/2023 - 11:55
Καμιά μέρα για τις διεργασίες.
Το Set Up As New πάλι, δεν είναι απαραίτητο.
Βέβαια, αν έχεις ένα Backup που μεταφέρεις χρόνια μεταξύ Updates και συσκευών, καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε As New.
Θα δεις διαφορά.
Δημοσίευση 05/12/2023 - 21:42
Σε ευχαριστώ πολύ. Του έκανα χθες ένα restart γιατί έτρωγε 1% ανα 5 λεπτά (είχα περάσει και iOS update) και μετά μέτρησα ότι είχα περίπου 6.30-7 ώρες screen time από το 100% στο 50% (βέβαια σε ιδανικές συνθήκες και κυρίως safari WiFi μόνο και άψογο σήμα).1-2 φορτίσεις θέλει για ασφαλή συμπεράσματα.
Καμιά μέρα για τις διεργασίες.
Το Set Up As New πάλι, δεν είναι απαραίτητο.
Βέβαια, αν έχεις ένα Backup που μεταφέρεις χρόνια μεταξύ Updates και συσκευών, καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε As New.
Θα δεις διαφορά.
Δεν μπορώ να θυμηθώ από ποτέ είναι το backup, έχω τρόπο να το δω; Αν και νομίζω καλά είναι τα πράγματα για να ασχοληθώ.
Τελευταία επεξεργασία από: ddd13, 05/12/2023 - 21:43
Δημοσίευση 06/12/2023 - 17:34
Σε ευχαριστώ.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις απο πότε ξεκίνησε το Backup.
Κάποια στιγμή πάρε την απόφαση να κάνεις στήσιμο απο την αρχή.
Όπως σου 'πα, θα δείς διαφορά.
Το έκανα τελικά να ξεμπερδεύω.
Ένα τελευταίο πράγμα προσπαθώ να σεταρω. Στο App Library έχει πάει και μου έχει ρίξει τις περισσότερες εφαρμογές στο Other. Θέλει ώρα για να τα στρώσει μόνο του; Π.χ μου είχε παλιά Games, Travel κτλ. Τώρα έχει φτιάξει πολύ λίγες κατηγορίες.
Τελευταία επεξεργασία από: ddd13, 06/12/2023 - 17:35
Δημοσίευση 07/12/2023 - 14:41
Yπάρχει κάτι πιο άχρηστο απο το App Library?
Ούτε τα βασικά δε μπορεί να κάνει..
Θεωρητικά θα στο διορθώσει αργότερα.
Τελικά το έκανε μετά από κάποιες ώρες
Εμένα με βολεύει, γιατί κατά 80% μου ταξινομεί σωστά, πχ Travel, Games, Health. Όποτε γλιτώνω το να βάζω σε φακέλους μόνος μου όσα δεν χρησιμοποιώ συχνά.
Δημοσίευση 10/12/2023 - 16:04
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι πιάνει ένα άριστο full set sierra blue 13αρι με 86% μπαταρία και άπειρες θήκες για όλα τα γούστα; Το έβαλα 730 στο insomnia και δεν έχω λάβει μήνυμα.
Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 10/12/2023 - 16:05
Δημοσίευση 10/12/2023 - 18:38
Παρέλαβα κι εγώ το 15 pro max σε NaTi. Προερχόμενος από 13 pro max sierra blue, θα πω με ειλικρίνεια ότι για επιπλέον κόστος 800+ ευρώ, θεωρώ την κίνηση που έκανα ανέκδοτο. Καμία ουσιαστική διαφορά και προφανώς ελάχιστα πιο άσχημο το 15, αν και αυτά είναι θέμα γούστου. Οκ, στο βάρος καταλαβαίνω διάφορα άλλα δεν θεωρώ ότι αξίζει 800+ ευρώ. Κάποιος να με διαψεύσει παρακαλώ...
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι πιάνει ένα άριστο full set sierra blue 13αρι με 86% μπαταρία και άπειρες θήκες για όλα τα γούστα; Το έβαλα 730 στο insomnia και δεν έχω λάβει μήνυμα.
Αν και κατά καιρούς εδώ μέσα τα έχουμε ξαναπεί, συνοπτικά θα πω τα εξής:
Πλέον στα κινητά , ανεξαρτήτως μάρκας, τουλάχιστον στα highend smartphones , οι διαφορές στην εμφάνιση και στην simple & medium λειτουργία, από χρόνια σε χρόνια , ακόμα και 2 χρόνων είναι μικρές…
Για να δεις διάφορες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης..
Τώρα το 13pm ήταν και είναι ένα ιδιαίτερο πετυχημένο κινητό , το οποίο θεωρώ το αμέσως επόμενο θα έπρεπε να ήταν το 15pm, το 14 πέρασε και δεν ακούμπησε, όπως έκανες ….
Αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 κινητών , οι διαφορές είναι αρκετές, για μένα αξίζει η μετάβαση που έκανες…
αν με ρωτήσεις για τα +800€ διαφορά, γνώμονας είναι η τσέπη του καθενός ….
Τώρα για 13pm οι πραγματικές συναλλαγές γίνονται στα 650 με 600….
Τις τιμές που βλέπεις στο insomnia, για το 13, δε φεύγει κανένα , γι’ αυτό τα βλέπεις όλα εκεί….
.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (3)