Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 13/12/2023 - 23:27
Επειδή το φορτιζω πάντα 30-80% σήμερα είδα ότι έφυγε πήγε 84%. Παρολου που είχα το Limit 80%.
Οκ δεν έγινε κάτι , αλλά δεν θυμάμαι να το είχε ξανά κάνει!
Πάντα το βγάζω βέβαια με το που πάει 80% δεν το αφήνω ούτε όλη η νύχτα , ούτε πολλές ώρες!
Έκδοση τελευταία 17.2
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 13/12/2023 - 23:29
Κ εμενα δυο τρεις φορές εχει ξεφύγει….δεν θεωρω πως ειναι λαθος….Το limit 80% σας δουλεύει σωστά ;
Επειδή το φορτιζω πάντα 30-80% σήμερα είδα ότι έφυγε πήγε 84%. Παρολου που είχα το Limit 80%.
Πάντα το βγάζω βέβαια με το που πάει 80% δεν το αφήνω ούτε όλη η νύχτα , ούτε πολλές ώρες!
Έκδοση τελευταία 17.2
iPhone 15 Pro Blue Titanium
Δημοσίευση 14/12/2023 - 09:54
Κ εμενα δυο τρεις φορές εχει ξεφύγει….δεν θεωρω πως ειναι λαθος….
iPhone 15 Pro Blue Titanium
Ναι οκ! Εντάξει το γράφει κιόλας στο περίπου 80% αλλά είναι αυτό το ψυχολογικό ! [emoji23][emoji23]
Δημοσίευση 14/12/2023 - 20:05
Το αναφέρει η apple στη σελίδα της ότι ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή ενίοτε η συσκευή θα φορτίζεται ως το 100 για την ομαλή λειτουργία της μπαταρίας.Το limit 80% σας δουλεύει σωστά ;
Έκδοση τελευταία 17.2
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/12/2023 - 20:28
Βασικά όχι δρν εννοείται καθόλου ότι θα πάει 100% για αυτό βάζεις και τον κόφτη !Το αναφέρει η apple στη σελίδα της ότι ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή ενίοτε η συσκευή θα φορτίζεται ως το 100 για την ομαλή λειτουργία της μπαταρίας.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αυτό που γράφει στην σελίδα τους είναι το παρακάτω:
Όταν επιλέξετε Όριο 80%, το iPhone θα φορτίζει έως και 80% περίπου και στη συνέχεια θα σταματά τη φόρτιση. Αν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μειωθεί στο 75%, η φόρτιση θα συνεχιστεί μέχρι το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας να φτάσει ξανά περίπου το 80%.
Με ενεργοποιημένο το Όριο του 80%, το iPhone θα φορτίζεται περιστασιακά στο 100% για να διατηρεί ακριβείς εκτιμήσεις κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας.
Περιστασιακά θα φορτίζετε όχι πάντα !
Θεωρητικά ΠΡΕΠΕΙ να σταματάει στο 80%.
Δημοσίευση 14/12/2023 - 20:49
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 14/12/2023 - 20:50
Δημοσίευση 14/12/2023 - 22:34
Με το που το παρέλαβα δεν θα πω ότι ξετρελάθηκα μιας και κάνω την μετάβαση από iPhone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue μια συσκευή που την έχω κατά ευχαριστηθεί ,,, και οφείλω να ομολογήσω και χρωματικά είναι πανέμορφο ( βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό στο κάθε άτομο )
Γενικά η αλήθεια είναι προσπαθώ να βρω χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την μετάβαση ,,, αλλά μάλλον δεν είναι πολύ δυνατά !!
Υπάρχουν διάφορες κατά τα ψέματα όπως
• Dynamic Island ( μου αρέσει πολυ η αλλαγή και πλέον το notch δεν είναι τόσο άχρηστο )
• Υποστηρίξει Type-C αμήν φορτιστές λαπτοπ powerbank όλα type-c όποτε τέρμα να ψάχνουμε καλωδιο lightning.
• Action Button καλή προσθήκη κάποιους θα βολέψει η παραμετροποίηση κάποιοι θα αρκεστούμε στην μετάβαση από κανονικό σε αθόρυβο ..
• Η προθήκη του τιτανίου εκτός από αντοχή που αυτό θα το δείξει ο χρόνος σε χτυπήματα και γρατσουνιές ,, έχει κάνει την συσκευή ελαφρότερη και αυτό είναι πολύ καλό !
• Καμερες βελτιωμένες ,,,( όχι βέβαια ότι 13 δεν έχει καλές κάμερες) και οι διάφορες νέες προθήκες στο βίντεο με log κτλπ όλα αυτά είναι καλοδεχούμενα !!
Επιδόσεις ναι με έχει δυνατότερο hardware ,, σε καθημερινή χρήση σε σχέση με το 13 δεν υπάρχει καμία διαφορά !
Η μετάβαση μου από 8 plus σε 13 pro max ήταν χαοτική ,,,,, η νέα μου μετάβαση από 13 pro max σε 15 pro max δεν με πείθει και πολύ ( ποσό μάλλον καποιος που έχει το 14 pro max ) θα επιστρέψω μετά από κάποιο διάστημα ενασχολήσεις με την συσκευή μήπως με έκπληξη ευχάριστα !!
Τελευταία επεξεργασία από: alex89, 14/12/2023 - 22:39
Δημοσίευση 14/12/2023 - 22:39
[emoji23][emoji23] τώρα που το βλέπω ξανά ενίοτε όπως λες έγραψες ! Όπως το διάβαζα στο αμάξι το διάβασα για εννοείται ! [emoji23][emoji23]Ε ναι γιατί εγώ είπα ότι θα στο φορτίζει κάθε μέρα στο 100; Ενίοτε έγραψα! Τώρα εσένα αν στο κάνει καθημερινά είναι άλλο θέμα. Κάνε κανένα hard reset. Το δικό μου πάντως σταματάει στο 80.
Δεν το έχω αφήσει να δω αν θα πάει παραπάνω, 2 φορές έτυχε μόνο ,μια το είδα στο 82 μια στο 84.
2 φορές την μέρα το φορτιζω μια πρωί στο λεωφορείο μια το βράδυ στο σπίτι όποτε είναι πάντα δίπλα μου και στο 80 βγαίνει.
[emoji106][emoji106]
Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 14/12/2023 - 22:40
Δημοσίευση 15/12/2023 - 01:12
Εγώ φίλε έκανα ακριβώς την ίδια κίνηση και εν τέλει πούλησα το NaTi και κράτησα το sierra blue και 800 ευρουλάκια στην τσέπη. Ουτε ο Θεός δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γιγαντιαιο έξτρα κόστος για τις μηδαμινές διαφορες.Γεια χαρά σε όλους μετά από 3 μήνες αναμονής παρέλαβα την Τρίτη από Πλαίσιο το iPhone 15 Pro Max 256gb Natural Titanium!!
Με το που το παρέλαβα δεν θα πω ότι ξετρελάθηκα μιας και κάνω την μετάβαση από iPhone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue μια συσκευή που την έχω κατά ευχαριστηθεί ,,, και οφείλω να ομολογήσω και χρωματικά είναι πανέμορφο ( βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό στο κάθε άτομο )
Γενικά η αλήθεια είναι προσπαθώ να βρω χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την μετάβαση ,,, αλλά μάλλον δεν είναι πολύ δυνατά !!
Υπάρχουν διάφορες κατά τα ψέματα όπως
• Dynamic Island ( μου αρέσει πολυ η αλλαγή και πλέον το notch δεν είναι τόσο άχρηστο )
• Υποστηρίξει Type-C αμήν φορτιστές λαπτοπ powerbank όλα type-c όποτε τέρμα να ψάχνουμε καλωδιο lightning.
• Action Button καλή προσθήκη κάποιους θα βολέψει η παραμετροποίηση κάποιοι θα αρκεστούμε στην μετάβαση από κανονικό σε αθόρυβο ..
• Η προθήκη του τιτανίου εκτός από αντοχή που αυτό θα το δείξει ο χρόνος σε χτυπήματα και γρατσουνιές ,, έχει κάνει την συσκευή ελαφρότερη και αυτό είναι πολύ καλό !
• Καμερες βελτιωμένες ,,,( όχι βέβαια ότι 13 δεν έχει καλές κάμερες) και οι διάφορες νέες προθήκες στο βίντεο με log κτλπ όλα αυτά είναι καλοδεχούμενα !!
Επιδόσεις ναι με έχει δυνατότερο hardware ,, σε καθημερινή χρήση σε σχέση με το 13 δεν υπάρχει καμία διαφορά !
Η μετάβαση μου από 8 plus σε 13 pro max ήταν χαοτική ,,,,, η νέα μου μετάβαση από 13 pro max σε 15 pro max δεν με πείθει και πολύ ( ποσό μάλλον καποιος που έχει το 14 pro max ) θα επιστρέψω μετά από κάποιο διάστημα ενασχολήσεις με την συσκευή μήπως με έκπληξη ευχάριστα !!
Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 15/12/2023 - 01:12
Δημοσίευση 15/12/2023 - 01:16
Sorry παίδες δώσατε 1500 ευρώ και αφαιρείτε σκοπίμως το 20% της μπαταρίας από την ημερήσια χρήση σας? Ποιο το νόημα;Το limit 80% σας δουλεύει σωστά ;
Έκδοση τελευταία 17.2
Δημοσίευση 15/12/2023 - 08:21
Το ότι δώσαμε ότι δώσαμε δεν έχει καμία σχέση με τι χρήση θα το κάνει ο καθένας , κ ότι επειδή το κανείς εσυ πρέπει να το κάνω κ εγώ !Sorry παίδες δώσατε 1500 ευρώ και αφαιρείτε σκοπίμως το 20% της μπαταρίας από την ημερήσια χρήση σας? Ποιο το νόημα;
Αν θες να σου κρατήσει η μπαταρία για καιρό χωρίς θέματα χωρίς να χρειαστείς αλλαγές το σωστό είναι αυτό !
Όχι επειδή το λέει η αππλε γιατί έτσι είναι η τεχνολογία μπαταρίας.
Με αυτή την λογική κάποιος Φεράρι αγοράζει αλλά δεν την πάει μέσα στο βουνό να κάνει ανεβάσει σε ανώμαλο έδαφος !
Τόσα λεφτά έδωσε !
Δημοσίευση 15/12/2023 - 08:22
Ανακουφίστηκα από το post σου. Νόμιζα πραγματικά ότι είμαι από τους λίγους που κάνουν 2 φορτίσεις την ημέρα! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] τώρα που το βλέπω ξανά ενίοτε όπως λες έγραψες ! Όπως το διάβαζα στο αμάξι το διάβασα για εννοείται ! [emoji23][emoji23]
Δεν το έχω αφήσει να δω αν θα πάει παραπάνω, 2 φορές έτυχε μόνο ,μια το είδα στο 82 μια στο 84.
2 φορές την μέρα το φορτιζω μια πρωί στο λεωφορείο μια το βράδυ στο σπίτι όποτε είναι πάντα δίπλα μου και στο 80 βγαίνει.
[emoji106][emoji106]
Δημοσίευση 15/12/2023 - 08:45
Το ότι δώσαμε ότι δώσαμε δεν έχει καμία σχέση με τι χρήση θα το κάνει ο καθένας , κ ότι επειδή το κανείς εσυ πρέπει να το κάνω κ εγώ !
Αν θες να σου κρατήσει η μπαταρία για καιρό χωρίς θέματα χωρίς να χρειαστείς αλλαγές το σωστό είναι αυτό !
Όχι επειδή το λέει η αππλε γιατί έτσι είναι η τεχνολογία μπαταρίας.
Με αυτή την λογική κάποιος Φεράρι αγοράζει αλλά δεν την πάει μέσα στο βουνό να κάνει ανεβάσει σε ανώμαλο έδαφος !
Τόσα λεφτά έδωσε !
Δεν εννοουσα γιατί δώσατε τόσα. Εννοούσα ότι εφόσον κάποιος δώσει τόσα, τουλάχιστον ας χαρεί το κινητό χωρίς να γίνει ψυχαναγκαστικος με τη μπαταρία. Στο κάτω κάτω του χρόνου θα το δώσεις να πάρεις το επόμενο, ας έχει 95 αντί 96 μπαταρία [emoji13]
Δημοσίευση 15/12/2023 - 09:12
Καλημέρα.
Αναμένω να παραλάβω ένα iphone 15 pro max για να διαδεχθεί το ... iphone 7 που έχω τόσα χρόνια
Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να "στήσω" το 15 μεταφέροντας κάποια απαραίτητα δεδομένα εργαλείων του 7 (επαφές, ημερολόγιο, κλπ) και εφαρμογές, χωρίς να μεταφέρω όμως ενδεχόμενα στοιχεία του που ίσως καλό θα είναι να μείνουν στο 7;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 15/12/2023 - 12:27
Δεν εννοουσα γιατί δώσατε τόσα. Εννοούσα ότι εφόσον κάποιος δώσει τόσα, τουλάχιστον ας χαρεί το κινητό χωρίς να γίνει ψυχαναγκαστικος με τη μπαταρία. Στο κάτω κάτω του χρόνου θα το δώσεις να πάρεις το επόμενο, ας έχει 95 αντί 96 μπαταρία [emoji13]
Αν δεν είχε το ποσοστό υγείας ίσως δεν είμασταν τόσο ψυχαναγκαστικοί ! Αλλά αφού είναι αυτό εκεί ε θελουμε να είναι στο 100% [emoji23]
Του χρόνου λογικά θα πάει στην γυναίκα αυτό και θα πάρω το 16 ναι! Αλλά πάλι εγώ θα το βλέπω το ποσοστό όποτε ….. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)