Καλησπέρα, Αγαπητοί,
Δημοσίευση 15/02/2024 - 17:17
Καλησπέρα, Αγαπητοί,
Δημοσίευση 21/02/2024 - 15:42
Καλησπέρα σε όλους.
Για τον λόγο του ότι στην δουλειά μου αναγκαστικά πρέπει να έχω και ένα δεύτερο κινητό για να το χρησιμοποιώ όσο είμαι εν πλω με τραγικό ιντερνετ και στα λιμάνια να το χρησιμοποιώ με eSIM και όντας κάτοχος ενός iPhone 14 Pro Max, σκέφτομαι να αγοράσω ένα 15 Pro Max και να κρατήσω και τα δυο για μίνιμουμ δυο χρόνια.
Αξίζει να πάω σε αυτή την λύση ή να κοιτάξω να πάρω ένα iPhone 13 Pro Max και πίσω και να κρατήσω κύριο το 14PM?
Δημοσίευση 21/02/2024 - 16:41
Το σκεπτικό είναι το εξής:
iPhone 14 PM για χρήση στα λιμάνια σαν hotspot με eSIM + στο εν πλω και το iPhone 15 PM σαν βασικό τηλέφωνο. Δόξα το θεό έχω κάνει τα κουμάντα μου και δεν είναι οικονομικό το θέμα.
Δημοσίευση 21/02/2024 - 19:35
Γιατί στο εν πλω αν έχω μια συσκευή θα πρέπει να πληρώνω τον μήνα ένα ποσό της τάξεως των 300€ μίνιμουμ σε κάρτες ιντερνετ καθώς το low mode της apple δεν κάνει τίποτα όπως αντίστοιχα σε android συσκευές. Η μια συσκευή θα έχει μέσα τα απολύτως απαραίτητα όπως είναι iMessage, WhatsApp & Messenger ενώ η άλλη θα έχει όλες μου τις εφαρμογές και θα χρησιμοποιείται όταν θα έχω σήμα από στεριά.
Δημοσίευση 22/02/2024 - 01:42
Γιατί στο εν πλω αν έχω μια συσκευή θα πρέπει να πληρώνω τον μήνα ένα ποσό της τάξεως των 300€ μίνιμουμ σε κάρτες ιντερνετ καθώς το low mode της apple δεν κάνει τίποτα όπως αντίστοιχα σε android συσκευές. Η μια συσκευή θα έχει μέσα τα απολύτως απαραίτητα όπως είναι iMessage, WhatsApp & Messenger ενώ η άλλη θα έχει όλες μου τις εφαρμογές και θα χρησιμοποιείται όταν θα έχω σήμα από στεριά.
Δημοσίευση 22/02/2024 - 01:42
Δημοσίευση 22/02/2024 - 03:43
iPad ή κάποια άλλη συσκευή στο πλοίο δεν θα εξυπηρετούσε?
Το λέω γιατί έρχονται και νέα iPad με OLED που ίσως να σε ενδιέφερε.
Διαφορετικά πάρε το 15άρι.
Θα με ενδιέφερε αλλά κοιτάω πιο άμεσα. iPad το καλοκαίρι που θα γυρίσω Ελλάδα με το καλό.
Με κάποιο mifi και vodafone internet on the go που δίνει 40gb με 10 ευρώ και 200gb με 20 ευρώ δεν θα σε βολεύει; Αρκεί να πιάνει η voda εκεί π είσαι
Δουλεύω σε πλοίο το οποίο κάνει διεθνής πλόες όποτε είναι άχρηστο το συγκεκριμένο.
Δημοσίευση 22/02/2024 - 18:51
Παιδια καλησπερα.Σε Android συσκευες χρησιμοποω εφαρμογες οπως το hiya και οταν με καλουν απο διαφημιστικές κλπ δε χτυπαει καν και τις απορρίπτει αυτοματα τις κλησεις αυτες...
Σε iphone ειτε με true caller ειτε με hiya ποτε δεν κατάφερα να βρω τροπο να τις μπλοκάρει.Μονο στο true caller σου βγαζει με κόκκινο κια ειδοποιηση την ωρα που χτυπαει αλλα παλι τη φασαρία δε τη γλυτώνεις.
Κανω εγω κατι λαθος?Μηπως πρεπει να αλλάξω τον default dialer?Γενικα υπαρχει τροπος να απορρίπτει απευθειας τις σπαμ κλησεις ?
ευχαριστω
Δημοσίευση 23/02/2024 - 11:52
Εκτός του οτι μπορείς να μιλήσεις με το πάροχο σου για να σε εντάξουν στο μητρώο του άρθρου 11 που αφορά τέτοιου είδους κλήσεις, υπάρχει και το "Silence Unknown Callers" απο ρυθμίσεις - Phone.
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 23/02/2024 - 11:53
Δημοσίευση 23/02/2024 - 13:40
Εκτός του οτι μπορείς να μιλήσεις με το πάροχο σου για να σε εντάξουν στο μητρώο του άρθρου 11 που αφορά τέτοιου είδους κλήσεις, υπάρχει και το "Silence Unknown Callers" απο ρυθμίσεις - Phone.
Δεν αναφερομαι σε κλησεις απο απόκρυψη...Κανονικοί αριθμοί καλουν ειτε σταθερά ειτε κινητα...
Δημοσίευση 23/02/2024 - 14:04
To μητρώο του άρθρου 11 έχει να κάνει μόνο με κλήσεις εσωτερικού.Εμενα με παιρνουν απο αριθμους αλβανιας συνεχεια και δεν μπορω να κανω γενικο μπλοκ. Καθε φορα με παιρνουν απο αλλο νουμερο καθε μερα μπας και το σηκωσω. Μπορω να ζητησω απο τον παροχο να μου μπλοκαρει πχ τις κλησεις απο Αλβανια;
Μα δεν αφορά σε κλήσεις με απόκρυψη....Δεν αναφερομαι σε κλησεις απο απόκρυψη...Κανονικοί αριθμοί καλουν ειτε σταθερά ειτε κινητα...
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/02/2024 - 14:07
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες