Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
568 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 25/09/2023 - 21:24

Δεν έχω πάρει (ακόμα τουλάχιστον) το 15PM αλλά δεν νομίζω κάποιος από εμάς να ξυπνάει το πρωί και να πάει να κάνει στο κινητό του ότι κάνει ο τύπος στο βίντεο. Επιπλέον σε ένα τόσο ακριβό κινητό νομίζω ότι πάντα πρέπει να κάνεις AppleCare ούτως ώστε να το χαρείς όπως είναι μέσα στο κουτί του. Σκέτο, χωρίς θήκες και τζαμάκι. Έτσι έχω εγώ το 14PM. 

Από το να πάω να πάρω δέκα θήκες των 20€ + το/τα τζαμάκι/α χίλιες φορές να τα δώσω στο AppleCare. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   hrrsppzgl

hrrsppzgl

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2023 - 21:34

Έκανα το upgrade σήμερα από 12 pro σε 15 pro.

Πολύ γρήγορο, ειδικά στο face Id
Πιο ελαφρύ και με σημαντικά καλύτερο grip

Sent from my iPhone using Tapatalk

#78   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/09/2023 - 21:34

Παιδιά οποίος μετάνιωσε το 15 pro max του το ανταλλαζω με 14 pro max

#79   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9839 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2023 - 21:35

Δεν έχω πάρει (ακόμα τουλάχιστον) το 15PM αλλά δεν νομίζω κάποιος από εμάς να ξυπνάει το πρωί και να πάει να κάνει στο κινητό του ότι κάνει ο τύπος στο βίντεο. Επιπλέον σε ένα τόσο ακριβό κινητό νομίζω ότι πάντα πρέπει να κάνεις AppleCare ούτως ώστε να το χαρείς όπως είναι μέσα στο κουτί του. Σκέτο, χωρίς θήκες και τζαμάκι. Έτσι έχω εγώ το 14PM. 

Από το να πάω να πάρω δέκα θήκες των 20€ + το/τα τζαμάκι/α χίλιες φορές να τα δώσω στο AppleCare. 

Συμφωνοι αλλα....αν η συσκευη γεμισει γρατζουνιες η μικροχτυπηματα σε καλυπτει η τα τρως στη μαπα? Εν γνωσει σου βεβαια

#80   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 25/09/2023 - 21:41

Συμφωνοι αλλα....αν η συσκευη γεμισει γρατζουνιες η μικροχτυπηματα σε καλυπτει η τα τρως στη μαπα? Εν γνωσει σου βεβαια

Cosmetic issues όπως καλά φαντάζεσαι και είπες δεν καλύπτει αλλά εκεί έχεις άλλη επιλογή. Το σπας μόνος σου και παίρνεις άλλο.

#81   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 00:53

Cosmetic issues όπως καλά φαντάζεσαι και είπες δεν καλύπτει αλλά εκεί έχεις άλλη επιλογή. Το σπας μόνος σου και παίρνεις άλλο.

Εγώ πάντως δεν κάνω ξανά AC+.
Το κόστος του συν το ποσό που σε χρεώνουν για επισκευή, συν μια θήκη της προκοπής που ούτως ή άλλως θα πάρεις για κάποιες περιπτώσεις (γιατί απλά δεν στέκονται χωρίς θήκη ή για τις κάμερες που ενοχλούν) δεν αξίζει κατ εμέ.
Έσπασα το πίσω τζάμι 2 φορές; 400€. Έκανα AC+ και το έσπασα πάλι 2 φορές; 400€ πάνω κάτω.

Τώρα αν κάποιος σπάει κινητά 7-8 φορές το χρόνο, φαντάζομαι θα αξίζει. Εγώ μια φορά έσπασα το 11PM λίγο στη γωνία πίσω (πρώτο κινητό που έσπασε) και στην ουσία πλήρωσα +400€ για AC+, θήκη, κόστος επισκευής. Και όλα αυτά για να το δώσω τώρα 350€. Και με το σπάσιμο που είχε να το έδινα, 300€ θα τα έπιανε άνετα σαν 256.

Anyway, σε αναμονή για 15PM μαύρο. Φέτος θα βάλω απλά ένα τζαμάκι Torras που ήρθε ήδη και αν σπάσει έσπασε, δεν θα σκάσουμε κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 26/09/2023 - 00:55

#82   Speed7

Speed7

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 06:06

Εντωμεταξύ παιδιά, έχω μια αίσθηση ότι το 14 Pro Max που είχα, είχε λίγο καλύτερη μπαταρία από το 15 Pro max, έπεφτε λίγο πιο δύσκολα. Εσείς πως σας φαίνεται η μπαταρία τους;

#83   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1676 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 06:34

Εντωμεταξύ παιδιά, έχω μια αίσθηση ότι το 14 Pro Max που είχα, είχε λίγο καλύτερη μπαταρία από το 15 Pro max, έπεφτε λίγο πιο δύσκολα. Εσείς πως σας φαίνεται η μπαταρία τους;

Εμενα μου φαινεται καλυτερη του 15pm και δεν ζεστενεται και πολυ, ακομα και στην φορτιση

#84   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 08:08

Την μπαταρία σε 15ΡΜ και εγώ την βλέπω καλύτερη από 14ΡΜ και πιστεύω θα τη δούμε ακόμα καλύτερη όταν στρώσει σε καμία εβδομάδα.

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 26/09/2023 - 08:10

#85   meniost

meniost

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/09/2023 - 08:13

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλώδιο για τα 15 pro, USB Type C to USB 3.1 Gen 2 ?

Σκέφτομαι για αυτό https://www.amazon.d...ref_=ast_sto_dp

#86   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 08:55

Κάτι τέτοιο ψάχνεις ;

https://amzn.to/48rBsYd

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλώδιο για τα 15 pro, USB Type C to USB 3.1 Gen 2 ?

Σκέφτομαι για αυτό https://www.amazon.d...ref_=ast_sto_dp

#87   FrancisUnderwood

FrancisUnderwood

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/09/2023 - 08:59

Έκανα το upgrade σήμερα από 12 pro σε 15 pro.

Πολύ γρήγορο, ειδικά στο face Id
Πιο ελαφρύ και με σημαντικά καλύτερο grip

Καλημέρα αγαπητέ, και εγώ με το 12 pro είμαι και σκέφτομαι να πάω σε 15 pro , είδες όντως διαφορές? ταχύτητα, οθόνη από 60hz στα 120?

μφχ

#88   Speed7

Speed7

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 09:42

Την μπαταρία σε 15ΡΜ και εγώ την βλέπω καλύτερη από 14ΡΜ και πιστεύω θα τη δούμε ακόμα καλύτερη όταν στρώσει σε καμία εβδομάδα.

.

Δηλαδή θέλει στρώσιμο η μπαταρία; Το έχω ξανά ακούσει ότι και καλά κάνει calibration τις πρώτες μέρες και indexing, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Ίσως είναι η ιδέα μου για την μπαταρία γιατί τώρα στο 15 PM προσέχω παραπάνω τις φορτίσεις του, φορτίζω μέχρι 80-90% από 30-40% και πάνω.Ενώ στο 14 PM δεν πρόσεχα καθόλου πότε και πως και για πόσο θα φορτίσω.

#89   meniost

meniost

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/09/2023 - 10:00

Κάτι τέτοιο ψάχνεις ;

https://amzn.to/48rBsYd

Ναι και αυτό usb-c σε usb-c αλλά και usb-a σε usb-c, και ψάχνομαι τι να πάρω.

#90   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2023 - 10:21

Δηλαδή θέλει στρώσιμο η μπαταρία; Το έχω ξανά ακούσει ότι και καλά κάνει calibration τις πρώτες μέρες και indexing, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Ίσως είναι η ιδέα μου για την μπαταρία γιατί τώρα στο 15 PM προσέχω παραπάνω τις φορτίσεις του, φορτίζω μέχρι 80-90% από 30-40% και πάνω.Ενώ στο 14 PM δεν πρόσεχα καθόλου πότε και πως και για πόσο θα φορτίσω.

Ναι θα δεις μια μικρή βελτίωση..

Εγώ από το 14ΡΜ προσπαθώ να τηρώ το εύρος 30-90 , λίγο πάνω ή λιγο κάτω...

Και να μην μας βγεί κάποιοες φόρές , δεν έγινε κάτι , δεν θα μας γίνει και καταναγκασμός.....

Ναι και αυτό usb-c σε usb-c αλλά και usb-a σε usb-c, και ψάχνομαι τι να πάρω.

Εξαρτάται τι φορτιστή έχεις ήδη ή έχεις σκοπό να αγοράσεις και φορτιστή...

Πάντως εγώ προτείνω usb-c se usb-c...

.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;