Αισθητήρας Θερμοκρασίας homekit
Δημοσίευση 20/12/2023 - 13:29
Έχω 2 eve weather 1ης γενιάς τα οποία μάλλον μας άφησαν χρόνους. Δυστυχώς δεν κάνουν update πάρα μόνο αν βγάλω τις μπαταρίες και τις βάλω ξανά. Δε ξέρω τι φταίει.
Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης 3 νέων (οι 2 για εξωτερικό χώρο), ο ένας για εσωτερικό που θέλω αν γίνεται να έχει οθόνη για να λέει real-time την θερμοκρασία.
Έχουμε καμία πρόταση πέραν των aqara?
Μπορούν να συνδέονται και με homebridge.
Δημοσίευση 20/12/2023 - 21:11
Καλησπέρα,
Έχω 2 eve weather 1ης γενιάς τα οποία μάλλον μας άφησαν χρόνους. Δυστυχώς δεν κάνουν update πάρα μόνο αν βγάλω τις μπαταρίες και τις βάλω ξανά. Δε ξέρω τι φταίει.
Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης 3 νέων (οι 2 για εξωτερικό χώρο), ο ένας για εσωτερικό που θέλω αν γίνεται να έχει οθόνη για να λέει real-time την θερμοκρασία.
Έχουμε καμία πρόταση πέραν των aqara?
Μπορούν να συνδέονται και με homebridge.
Το πήρα σχετικά πρόσφατα, για την τιμή το θεωρώ τίμιο, συν το γεγονός ότι μπορείς να το περάσεις στο homebridge αν έχεις το hub της sonoff.
https://www.amazon.d...,aps,139&sr=8-7
Δημοσίευση 21/12/2023 - 20:43
Δημοσίευση 21/12/2023 - 20:55
Σε ευχαριστώ.
Hub εννοείς αυτό;
https://www.skroutz....oogle-Home.html
Ναι ακριβώς. Σίγουρα με το home assistant το έχω περάσει και στο homekit.
Αλλά αν θυμάμαι καλά, μπορείς να φορτώσεις τα προϊόντα της Sonoff στο homebridge.
Δημοσίευση 21/12/2023 - 21:02
Δημοσίευση 21/12/2023 - 21:09
Δημοσίευση 22/12/2023 - 06:11
Να φανταστώ δεν δουλεύουν με το bridge της hue ε; μπας και γλιτωσουμε αυτό.
Όχι όχι, θέλουν το δικό τους bridge δυστυχώς.
Δημοσίευση 22/12/2023 - 10:53
Δημοσίευση 22/12/2023 - 11:06
Δενπ υπάρχουν τέτοιες συσκευές που να έχουν υποστήριξη για matter over thread? Έστω και λίγο πιο ακριβές ώστε κάποιος που έχει στήσει κάτι σε οικοσύστημα apple να τα έχει όλα μαζεμένα
Το αυτό, δεν πρόκειται να πάρω προϊόν που να θέλει δικό του bridge επουδενί!!
Δημοσίευση 22/12/2023 - 21:09
Δημοσίευση 22/12/2023 - 21:56
εγώ πήρα για δοκιμή μερικά γκατζετάκια της sonoff με zigbee, γιατί έχω ήδη της philips και της xiaomi τα hubακια, και υποστηρίζουν zigbee, αλλά τα sonoff zigbee θελουν το δικό τους hub, και πιστεύω και της xiaomi τα zigbee θα θέλουν της xiaomi το hub....του hub το κάγκελο με λίγα λόγια.
Το homebridge είναι ίσως η καλύτερη λύση να τα έχεις μαζεμένα όλα σε μια πλατφόρμα και να χτίζεις εκεί.
Στα θερμομετράκια τώρα, έχω πάρει 5 της xiaomi, έχω βάλει 2 σε εξωτερικό χώρο (στο μπαλκόνι προστατευμενα απο ήλιο/βροχή) και 3 μέσα στο σπίτι σε διαφορα σημεία.
Το κακό είναι ότι θελουν το hub για να έχεις απομακρυσμένο έλεγχο και να φτιάξεις αυτοματισμούς. Λειτουργούν με Bluetooth βέβαια
Δημοσίευση 23/12/2023 - 10:39
Επειδή το ψάχνω με την υλοποίηση του homebridge, για να συνδέσω ένα λαμπτήρα hue θα πρέπει να έχω ήδη το hub της Philips ή μπορώ με κάποιο plugin να φτιάξω ένα virtual hub?Όλα μαζί μπορούν να μπουν μέσω homebridge το οποίο προσωπικά εχω ήδη στημένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/12/2023 - 11:48
επίσης, απορία που θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά το homebridge στημένο με rasberry και ενα zigbee usb dongle είναι σχεδόν κομπλέ για να επικοινωνήσει με τα smart modules σωστά?
Δημοσίευση 24/12/2023 - 09:11
Επειδή το ψάχνω με την υλοποίηση του homebridge, για να συνδέσω ένα λαμπτήρα hue θα πρέπει να έχω ήδη το hub της Philips ή μπορώ με κάποιο plugin να φτιάξω ένα virtual hub?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις το hub
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες