iOS 18 | iPadOS 18
Δημοσίευση 15/06/2025 - 17:31
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/06/2025 - 22:40
δεν έχει γίνει provision από Cosmote σχεδόν σε κανένα να έχουμε καθαρή άποψηΕίδατε καμία διαφορά με 5G+?
Δημοσίευση Εχθές, 14:53
Εχθές πήγα σε Γερμανό και ζήτησα επανέκδοση της κάρτας μου eSIM. Μου στείλανε το qr code με email σε 2 λεπτά. Πέρασα την eSIM εκ νέου στο τηλέφωνο μου και ο διακόπτης για 5G SA ενεργοποιήθηκε και λειτουργεί μια χαρά. Εχω το 15 pro max
χωρις carier update?στον Γερμανο ζητησες κατι συφκεκριμενο ή πλεον ολες οι καρτες ειναι 5g+??
παντως στους διακοπτες λεει κατι για 5g αυτονομο και οτι αυτη η esim καρτα δεν το υποστηριζει
Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, Εχθές, 14:56
Δημοσίευση Εχθές, 15:34
Πρεπει να γινει carrier update se 64.1. Οσον αφορά τις esim, όλα τα qr code που αποστέλλονται με email, υποστηρίζουν το 5g sa.
Δημοσίευση Εχθές, 20:10
Πρεπει να γινει carrier update se 64.1. Οσον αφορά τις esim, όλα τα qr code που αποστέλλονται με email, υποστηρίζουν το 5g sa.
Να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις σχετικά με την esim.
Άν κάνεις restore το κινητό, ή αν πάρεις άλλο κινητό, μπορείς να μεταφέρεις την υπάρχουσα esim που έχεις όπως θα γινόταν με τη φυσική, ή πρέπει να βγάζεις νέο QR σε κατάστημα κάθε φορά;
Δημοσίευση Εχθές, 20:57
Σε Cosmote κάθε φορά νέο QR σε Vodafone με την ίδιο χαρτί σαρώνεις qr αρκεί να έχει φύγει πρώτα από την παλιά συσκευήΝα σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις σχετικά με την esim.
Άν κάνεις restore το κινητό, ή αν πάρεις άλλο κινητό, μπορείς να μεταφέρεις την υπάρχουσα esim που έχεις όπως θα γινόταν με τη φυσική, ή πρέπει να βγάζεις νέο QR σε κατάστημα κάθε φορά;
Δημοσίευση Εχθές, 21:48
Σε Cosmote κάθε φορά νέο QR σε Vodafone με την ίδιο χαρτί σαρώνεις qr αρκεί να έχει φύγει πρώτα από την παλιά συσκευή
Σε Cosmote δηλαδή κάθε φορά πρέπει να πληρώνεις για νέο QR;
Δημοσίευση Σήμερα, 07:18
Σε Cosmote δηλαδή κάθε φορά πρέπει να πληρώνεις για νέο QR;
Ναι δυστυχώς .αλλα με επαναφορά δεν τα χάνεις πάντως μόνο με την αλλαγή συσκευής τα χάνεις
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
5 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
remal, drivtheod, babbeto, BIOXALK, nikosma