Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iOS 18 | iPadOS 18

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
624 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   josuts

josuts

iPH Member

• 338 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2025 - 08:12

Σου λέει ανά πάροχο τι υποστηρίζει. Οπότε όπως είπες και από πάνω είναι θέμα της COSMOTE, VODAFONE, NOVA αν θα δώσουν RCS στα iphone. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

καταλαβα:-) οποτε αναμονη αν κ οποτε δοθει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   Psychosocial

Psychosocial

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2025 - 13:03

Για οποιον το μονο που τον νοιαζει ειναι η αυτονομια να σας πω πως και εδω η κατασταση ειναι χαλια μαυρα!

#618   josuts

josuts

iPH Member

• 338 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2025 - 14:52

Για οποιον το μονο που τον νοιαζει ειναι η αυτονομια να σας πω πως και εδω η κατασταση ειναι χαλια μαυρα!

εννοεισ με την 18.3 που εχουμε τωρα?

#619   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 730 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2025 - 15:17

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Θα παραμέινω στην 18.2 , η αυτονομιά είναι καλή.

.

#620   Psychosocial

Psychosocial

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2025 - 15:54

εννοεισ με την 18.3 που εχουμε τωρα?

Ναι. Και με restore εννοειται το update.

#621   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9846 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2025 - 16:49

Ενταξει η αυτονομια ειναι κατι σχετικο.Παιζει ρολο για ποια συσκευη μιλαμε, τι εφαρμογες τρεχει η καθε συσκευη κλπ κλπ. Σιγουρα η διαφορα που θα δω στη δικια μου συσκευη σε σχεση με μια προηγουμενη εκδοση ειναι ενας δεικτης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σε αλλη συσκευη θα ισχυει το ιδιο.

#622   imob

imob

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 31/01/2025 - 20:07

Σε ποια συσκευή;

#623   dinosppc

dinosppc

iPH Member

• 330 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση Εχθές, 12:04

Ενταξει η αυτονομια ειναι κατι σχετικο.Παιζει ρολο για ποια συσκευη μιλαμε, τι εφαρμογες τρεχει η καθε συσκευη κλπ κλπ. Σιγουρα η διαφορα που θα δω στη δικια μου συσκευη σε σχεση με μια προηγουμενη εκδοση ειναι ενας δεικτης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σε αλλη συσκευη θα ισχυει το ιδιο.

Στο δικό μου 16PM με cosmote & nova, με πολύ ομιλία και data στην Αθήνα με 4G, έχω δει λίγη διαφορά προς το καλύτερο. Το βράδυ που το βάζω για φόρτιση έχει 40-45% ενώ με την 18.2 35-40%. Εντάξει δεν πέφτεις και ανάσκελα με την διαφορά, αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι εντυπωσιακά καλύτερο.

#624   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 14:17

Ας αρχίσει το καλοκαίρι οι κάψες και για βλέπουμε την αυτονομία να πάει στον αέρα. 
Θα ανάβει  όλο το τηλέφωνο. 
δυστυχως αυτή η εταιρεία έχει μείνει πολύ πίσω σε θέματα ψύξης με αποτέλεσμα η αυτονομία να πάει από εκεί που ήρθε 

#625   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 796 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση Σήμερα, 00:28

Ας αρχίσει το καλοκαίρι οι κάψες και για βλέπουμε την αυτονομία να πάει στον αέρα. 
Θα ανάβει  όλο το τηλέφωνο. 
δυστυχως αυτή η εταιρεία έχει μείνει πολύ πίσω σε θέματα ψύξης με αποτέλεσμα η αυτονομία να πάει από εκεί που ήρθε 

Πολυ κράξιμο και γκρίνια και μάλιστα διάρκειας. Αν είχα τα παράπονά σου, θα είχα πάει άλλου. Φυσικά και δεν είναι όλα τέλεια σε μια τόσο πολύπλοκη συσκευή, και είναι αλήθεια ότι μερικά θέματα είναι σπαστικά, αλλά μην εφαρμόζεται τη ρήση του τζάμπα jumbo, κράζεις, θαύμάζεις!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

1 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Google (3), polakis