καλημερα σας παιδια.προσφατα εγινα κατοχος του παραπανω μηχανηματος καθως προερχομαι απο macbook pro 2010 και πραγματικα εχω χαθει μεσα στο sonoma και στην 14.4(απιστευτο μηχανημα εχω παθει σοκ!!!!)
αρχικα να ρωτησω
1)πως θα κανω το παντ να μετακινει παραθυρα με 3 δαχτυλα οπως ειχα τον παλιο μου δεν θυμαμαι καν
2)μπορω να βαλω widget στην οθονη κλειδωματος και να αλλαξω και το χρωμα της ωρας απο ασπρο που το εχει?
3)το εικονιδιο του βαιμπερ πως θα το βγαλω απο την γραμμη εργαλειων πανω χωρις να σβηνει την εφαρμογη?
4)μπορω να εχω widgets μονιμα στην οθονη χωρις να κανω κλικ στην ωρα για να τα δω?
5)οταν τελειωνετε με την χρηση του το απενεργοποιειται η απλα κλεινετε το καπακι και τελος?
σορρυ για το σεντονι αλλα μεχρι να το μαθω αυτο αισθανομαι οτι θα μου παρει καιρο
Καλοριζικο το νεο μηχανημα! Ποιο ακριβως μοντελο πηρες και με τι specs?
Ειμαι πολυ κοντα και εγω στην αποκτηση ενος Macbook Air M3..
Γενικα ευχαριστημενος απο το μηχανημα? Για τι χρηση το πηρες?
Σχετικα με τα ερωτηματα σου, μιας και εχω ηδη ενα iMac M1 εδω και ενα χρονο με Sonoma.
Τα περισσοτερα εχουν λυση. Μερικα τα εχω κανει , μερικα τα εχω δει και εγω σε βιντεο στο τρελο ψαξιμο που εχω ριξει.
1) Στις ρυθμισεις του Mousepad ψαξε και στα Advanced. Μερικα ειναι κρυμμενα επισης στο Accessibility -> (Mousepad)
2) Σιγουρα γινεται. Το χρωμα το εχω αλλαξει και εγω.
3) Δεν το εχω ψαξει, δεν εχω θεμα που υπαρχει εκει. Αν ελειπε παλι ακομα καλυτερα.
4) Σιγουρα γινεται. Απλα συρε τα απο την περιοχη των Widgets στο desktop. Τα Widgets υπαρχουν και καπου στα settings επισης.
5) Απο αυτα που εχω διαβασει και εγω, Αν το χρησιμοποιεις συχνα, απλα κλεινεις το καπακι. Αν προκειται να μην το χρησιμοποιησεις για μερα++ τοτε ναι το shutdown ειναι προτιμοτερο.