Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

WatchOS11: Όλα τα νέα!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   ipacbros

ipacbros

    iPH Contributor

  • 1146 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/06/2024 - 07:49

Η Apple παρουσίασε το ολοκαίνουργιο watchOS 11, την νέα σημαντική ενημέρωση λογισμικού για το Apple Watch που εισάγει πολλές νέες δυνατότητες υγείας και προπόνησης.
 
Φορτίο προπόνησης watchOS 11
Οι δακτύλιοι δραστηριότητας μπορούν πλέον να προσαρμοστούν ανά ημέρα της εβδομάδας και να τεθούν σε παύση για μια ημέρα ανάπαυσης, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν το σερί βραβείων τους. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν προπονήσεις για να ειδοποιήσουν έναν φίλο ότι έχουν ολοκληρωθεί με ασφάλεια, όπως ένα τρέξιμο αργά το βράδυ.
 
Το watchOS 11 περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία «φόρτωσης προπόνησης», βοηθώντας τους χρήστες να παρακολουθούν την ένταση με την πάροδο του χρόνου. Ένας νέος αλγόριθμος χρησιμοποιεί καρδιακούς παλμούς, υψόμετρο, διάρκεια προπόνησης και δεδομένα ηλικίας και βάρους για να δώσει έναν υπολογισμό της εκτιμώμενης βαθμολογίας προσπάθειας και του φορτίου προπόνησης.
 
Μια νέα εφαρμογή Vitals παρέχει μια επισκόπηση της καθημερινής υγείας, συγκρίνοντας καθημερινά στατιστικά στοιχεία υγείας με ιστορικά δεδομένα και επισημαίνοντας πότε τα δεδομένα υγείας βρίσκονται εκτός του τυπικού εύρους σας. Αν πολλές μετρήσεις βρίσκονται εκτός εμβέλειας, θα λάβετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα για να δείτε πώς θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν.
 
Η παρακολούθηση κύκλου εμφανίζει πλέον εκτιμήσεις της ηλικίας κύησης, δείχνοντας την εγκυμοσύνη σε όλα τα γραφήματα για να ελέγξει μετρήσεις όπως τα υψηλά όρια ειδοποιήσεων καρδιακών παλμών.
 
Τα γραφικά στοιχεία θα προστεθούν αυτόματα στην έξυπνη στοίβα. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Μετάφραση θα εμφανίζεται αυτόματα όταν πηγαίνετε σε διαφορετική χώρα και η εφαρμογή Καιρός θα εμφανίζεται όταν επίκειται βροχή. Το watchOS 11 φέρνει επίσης τις Ζωντανές δραστηριότητες στο Apple Watch για πρώτη φορά.
 
Μια βελτιωμένη πρόσοψη ρολογιού Φωτογραφιών δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο και χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για αυτόματη περικοπή φωτογραφιών. Η ενημέρωση φέρνει επίσης την εφαρμογή Μετάφραση στο Apple Watch.

Το watchOS 11 υποστήριξη σε μοντέλα Apple Watch
 
Τα παρακάτω μοντέλα θα είναι συμβατά:
 
Apple Watch SE (2ης γενιάς)
Apple Watch Σειρά 6
Apple Watch Σειρά 7
Apple Watch Σειρά 8
Apple Watch Σειρά 9
Apple Watch Ultra
Apple Watch Ultra 2
 
Η πρώτη beta προγραμματιστή του watchOS 11 είναι διαθέσιμη από σήμερα, με μια δημόσια beta να ακολουθεί τον Ιούλιο και επίσημη κυκλοφορία στο κοινό το φθινόπωρο.

Συνημμένα αρχεία


Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 11/06/2024 - 07:56


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες