Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPadOS 18: Όλα τα νέα!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ipacbros

ipacbros

    iPH Contributor

  • 1146 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/06/2024 - 08:28

Η Apple έκανε την προεπισκόπηση του iPadOS 18, μιας σημαντικής ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος για το iPad που εισάγει μια νέα εφαρμογή Ημερολόγιο, μια επανασχεδιασμένη γραμμή καρτελών σε όλο το σύστημα και πολλά άλλα.
 
iPadOS 18 μαθηματικές σημειώσεις
Το iPadOS 18 φέρνει πολλές από τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που εισήχθησαν στο iOS 18 στο iPad, όπως η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Φωτογραφίες και τα νέα εργαλεία προσαρμογής της οθόνης Αφετηρίας.
 
Στο iPadOS 18, μια νέα αιωρούμενη γραμμή καρτελών μεταμορφώνεται στην πλαϊνή στήλη πλοήγησης. Η γραμμή καρτελών είναι επίσης προσαρμόσιμη για να διατηρεί τα αγαπημένα εύκολα προσβάσιμα. Είναι διαθέσιμο σε όλο το σύστημα. Υπάρχει επίσης ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης εγγράφων στο Pages, το Numbers και το Keynote.
 
Το iPadOS 18 φέρνει επίσης την εφαρμογή Αριθμομηχανή στο iPad για πρώτη φορά, με νέες δυνατότητες όπως ιστορικό και μετατροπές μονάδων. Οι σημειώσεις μαθηματικών πράξεων επιτρέπουν στους χρήστες να λύνουν εκφράσεις όταν γράφουν με το Apple Pencil.
 
Οι μαθηματικές σημειώσεις επιτρέπουν στους χρήστες να γράφουν με το χέρι εκφράσεις και να υπολογίζουν αυτόματα την απάντηση, εμφανίζοντάς την με χειρόγραφο που μοιάζει με το δικό τους. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν βασικά ή επιστημονικά μαθηματικά και οι σημειώσεις μπορούν να αποθηκευτούν για αργότερα. Υποστηρίζονται μεταβλητές, επιτρέποντάς σας να λύσετε αλγεβρικές εξισώσεις. Μπορούν να επεξεργαστούν για να δουν τα αποτελέσματα να αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και να δημιουργήσουν ένα γράφημα.
 
Οι Σημειώσεις έχουν τις ίδιες μαθηματικές δυνατότητες από την Αριθμομηχανή. Οι Σημειώσεις αποκτούν επίσης νέες δυνατότητες Smart Script που βελτιώνουν αυτόματα το χειρόγραφό σας καθώς γράφετε.
 
Το SharePlay επιτρέπει πλέον στους χρήστες να πατούν και να σχεδιάζουν στην οθόνη κατά την κοινή χρήση και μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως το iPad ή το iPhone κάποιου άλλου.
 
Το iPadOS 18 περιλαμβάνει επίσης εκλεπτυσμένα κινούμενα σχέδια σε όλο το περιβάλλον εργασίας χρήστη, κάνοντάς τα να ανταποκρίνονται ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν νέα API για προγραμματιστές για την ενσωμάτωση αυτών των κινούμενων εικόνων.
 
Η πρώτη beta προγραμματιστή του iPadOS 18 είναι διαθέσιμη από σήμερα, με μια δημόσια beta να ακολουθεί τον Ιούλιο και επίσημη κυκλοφορία στο κοινό το φθινόπωρο.

Συνημμένα αρχεία


Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 11/06/2024 - 08:37


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ipacbros

ipacbros

    iPH Contributor

  • 1146 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/06/2024 - 14:15

Tα συμβατό μοντέλα iPad:
 
iPad Pro: 2018 και νεότερα μοντέλα
iPad Air: 2019 και νεότερα μοντέλα
iPad mini: 2019 και νεότερα μοντέλα
iPad: 2019 και νεότερα μοντέλα


#3   ipacbros

ipacbros

    iPH Contributor

  • 1146 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/06/2024 - 11:23

Η ενότητα συνεχίζεται παρακάτω:

iOS 18 | iPadOS 18 - Κόσμος - iPhonehellas.gr






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες