Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
401 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 793 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 19/01/2025 - 16:11

Χτύπα την μωρέ, μια ζωή την έχουμε. Βρες και έναν κωδικό με έκπτωση της τάξης των 15-20%, από αυτούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και χτύπα την. Το camel χρωμα που έχουν είναι πολύ ωραίο, αν και γούστα είναι αυτά. Επίσης, το πλαίσιο του παραθύρου της κάμερας είναι δέρμα, από ό,τι θυμάμαι, που μου αρέσει περισσότερο από το μεταλλικό, δεν θα κάνει και σημάδια. Εγώ εξ αρχής ήθελα της pitaka sunset military grade και τσιγκουνεύτηκα τα λεφτά που ζητούσε, έτσι πήγα στην pitaka sunset με την απλή πλέξη ινών αραμιδίιου. Ε, τώρα κόλλησα στην military γιατί την αγόρασε ένας φίλος και στο τιτάνιο της ερήμου ταιριάζει τέλεια. Τι κατάλαβα; Για 25 ευρώ διαφορά και δεν πήρα τη θήκη που ήθελα, και ξύνομαι τώρα για να βρω αφορμή να την πάρω. Για αυτό σου λέω, για τέτοια μικροπράγματα, κάνε την υπερβολή σου χωρίς πολύ σκέψη, έχοντας και μια δόση ενθουσιασμού. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 19/01/2025 - 16:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12938 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/01/2025 - 16:24

Έφυγε η παραγγελία είχε και κωδικό με 15% [emoji106]

Sent from my iPad using Tapatalk

#393   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12807 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/01/2025 - 18:13

Είμαι σε σκέψη για αγορά μιας Bullstrap θήκη αξίζει τα 100 ευρώ και ότι τελωνείο έρθει αν έρθει.
Καλή η andar που έχω τωρα αλλα το κόψιμο στο κουμπί κάμερας με χαλάει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τσάμπα λεφτά δώσαμε φέτος για την Andar. Δύο, τρεις μέρες την φόρεσα και μπήκε στο κουτί της. Είμαι με Pitaka τώρα. Αν μείνεις ευχαριστημένος ρίξε μια φωνή. 

#394   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12938 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/01/2025 - 18:26

Τσάμπα λεφτά δώσαμε φέτος για την Andar. Δύο, τρεις μέρες την φόρεσα και μπήκε στο κουτί της. Είμαι με Pitaka τώρα. Αν μείνεις ευχαριστημένος ρίξε μια φωνή.

Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω ,πραγματικά andar φέτος αποτυχία με το κουμπί στην κάμερα ήθελα και να ήξερα ποιος το σκέφτηκε .

Sent from my iPad using Tapatalk

#395   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 793 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/01/2025 - 10:59

Καλημέρα. Λίγο τη βοήθεια σας. Από την πρώτη στιγμή τοποθέτησα στο Pro Max ένα τζαμάκι ESR Armorite και το touch δεν ανταποκρίνεται καλά. Δεν ξέρω αν φταίει το τζαμάκι ή το ίδιο το κινητό και δεν παίζει με τη χρήση που κάνω να το αφήσω χωρίς τζαμάκι. Μπορείται να προτείνεται κάποιο άλλο tempered glass να δοκιμάσω να δω τι παίζει; 

#396   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/01/2025 - 13:04

Καλημέρα. Λίγο τη βοήθεια σας. Από την πρώτη στιγμή τοποθέτησα στο Pro Max ένα τζαμάκι ESR Armorite και το touch δεν ανταποκρίνεται καλά. Δεν ξέρω αν φταίει το τζαμάκι ή το ίδιο το κινητό και δεν παίζει με τη χρήση που κάνω να το αφήσω χωρίς τζαμάκι. Μπορείται να προτείνεται κάποιο άλλο tempered glass να δοκιμάσω να δω τι παίζει; 

Όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω , είναι bug των φετινών iPH16, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι SW ή ΗW....

Η μηλιά σε κάθε μοντέλο,  μας έχει και μια έκπληξη.....

Σε εμένα iPH16 PM με τις πιο παλίες εκδόσεις ios, το φαινόμενο ήταν έντονο, σε βαθμό που έλεγα να βγάλω εντελώς το τζάμι.

Τελικά δεν το έκανα καθώς βελτιώθηκε η κατάσταση με επόμενες εκδόσεις του ios...  Βεβαια δεν νιώθω ότι έχει εξαφανιστεί, αλλά πλέον σπάνια το έχω.

Λύσεις :  να έχεις νεότερες εκδόσεις του ios. Αν επιμείνει το πρόβλημα άλλαζεις τζάμι με κάποιο όχι τόσο παχύ ή καθόλου...

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 24/01/2025 - 13:05

#397   imob

imob

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 24/01/2025 - 19:01

Όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω , είναι bug των φετινών iPH16, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι SW ή ΗW....

Η μηλιά σε κάθε μοντέλο,  μας έχει και μια έκπληξη.....

Σε εμένα iPH16 PM με τις πιο παλίες εκδόσεις ios, το φαινόμενο ήταν έντονο, σε βαθμό που έλεγα να βγάλω εντελώς το τζάμι.

Τελικά δεν το έκανα καθώς βελτιώθηκε η κατάσταση με επόμενες εκδόσεις του ios...  Βεβαια δεν νιώθω ότι έχει εξαφανιστεί, αλλά πλέον σπάνια το έχω.

Λύσεις :  να έχεις νεότερες εκδόσεις του ios. Αν επιμείνει το πρόβλημα άλλαζεις τζάμι με κάποιο όχι τόσο παχύ ή καθόλου...

.

Το πρόβλημα παραμένει ακόμη και όταν το χρησιμοποιείς χωρίς καθόλου τζαμακι;

#398   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9846 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2025 - 16:36

Το συγκεκριμενο δεν θα το ελεγα και παχυ παντως (0.3 mm) συγκρινομενο ιδιως με Torras και Spigen

#399   coOb

coOb

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/01/2025 - 00:43

Τα ίδια προβλήματα και εγώ χάνει αρκετά στο touch. Εχω αλλάξει 2 iphone 16 pro max και 3 τζαμακια αλλά μάλλον θα αφαιρέσω το privacy να δω τι παίζει

#400   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 729 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2025 - 09:52

Το πρόβλημα παραμένει ακόμη και όταν το χρησιμοποιείς χωρίς καθόλου τζαμακι;

Χωρίς τζαμάκι δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά από ότι έχω διαβάσει ελαχιστοποιεί το πρόβλημα (δεν το εξαφανίζει)...

σε συνδιασμό με τελευταίες εκδόσεις ios..

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 27/01/2025 - 09:53

#401   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1991 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/01/2025 - 13:52

Χωρίς τζαμάκι δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά από ότι έχω διαβάσει ελαχιστοποιεί το πρόβλημα (δεν το εξαφανίζει)...

σε συνδιασμό με τελευταίες εκδόσεις ios..

.

Καμία διαφορά χωρίς τζαμάκι. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο έντονα. Είναι καθαρά θέμα software. Αν ήταν θέμα hardware θα το έκανε και αλλού και όχι μόνο στο πληκτρολόγιο.

#402   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 729 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2025 - 16:07

Καμία διαφορά χωρίς τζαμάκι. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο έντονα. Είναι καθαρά θέμα software. Αν ήταν θέμα hardware θα το έκανε και αλλού και όχι μόνο στο πληκτρολόγιο.

εμένα πάντως δεν το κάνει μόνο στο πληκτρολόγιο, αλλά και σε διαφορα κουμπιά-βελάκι back ή forward που πρέπει να πατήσω , σε κάποια menu, στην άκρη της οθόνης....

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 27/01/2025 - 16:08

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες