παιδεεεεεεεες τι γινεται ννεκρωσε το θεμα.
παραλαμβανετε εσεις οι υπολοιποι; εγω κανενα νεο ακομα
Δημοσίευση 31/10/2024 - 11:25
Δημοσίευση 31/10/2024 - 11:33
Ναι, τι να σου πω. Εμένα επειδή άργησαν μου έστειλαν μάλιστα δύο συσκευές σαν απολογία.
Δημοσίευση 31/10/2024 - 13:35
Ναι, τι να σου πω. Εμένα επειδή άργησαν μου έστειλαν μάλιστα δύο συσκευές σαν απολογία.
νομιζα η apple ήταν άπλες μόνο στις καθυστερήσεις, τώρα εγιναν και στις δωρεες;;
τρατζικ η κατασταση, μια βδομαδα τωρα δεν ηρθε τιποτα ουτε παρελαβε καποιος ενω βρισκομαστε πανω απο 1,5 μηνα μετα τις προπαραγγελιες; αν ειναι δυτον
Δημοσίευση 31/10/2024 - 16:51
Εγω βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε μαγαζί Γερμανου και το πήρα 16PM 256 black
Δημοσίευση 31/10/2024 - 20:25
Εγω βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε μαγαζί Γερμανου και το πήρα 16PM 256 black
πωωωωως γινεται αυτο, εχω ρωτησει 15 διαφορετικα τοπικα υποκαταστηματα αλυσιδων η απαντηση ειναι "υπαρχει λιστα αναμονης κεντρικα". μπορεις να μου πεις ποιας περιοχη ειναι το συγκεκριμενο καταστημα εδώ ή σε προσωπικο;
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 31/10/2024 - 20:26
Δημοσίευση 31/10/2024 - 23:27
πωωωωως γινεται αυτο, εχω ρωτησει 15 διαφορετικα τοπικα υποκαταστηματα αλυσιδων η απαντηση ειναι "υπαρχει λιστα αναμονης κεντρικα". μπορεις να μου πεις ποιας περιοχη ειναι το συγκεκριμενο καταστημα εδώ ή σε προσωπικο;
Θα σου πω, αρχικά είχε διαθέσιμα PM στο eshop του. Το online σύστημά του ήταν για τα μπάζα, και δοκίμασα να το αγοράσω online και μου έβγαζε την παραγγελία ελλειπή και ακυρωνόταν (μου δέσμευαν τα χρήματα στην κάρτα και μετά την συναλαγή μου τα επέστρεφαν). Αφού έγινε αυτό για 4 φορές τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να μου το στείλον σε μαγαζί να το παραλάβω από εκεί αφού έγινε αυτό το πράγμα. Μου είπαν ότι δεν γίνεται και πρέπει να πάω από κατάστημα να κάνω επιτόπου παραγγελία. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα (Βριλλήσια), και αφού τους εξήγησα την κατάσταση, μου έβαλε παραγγελία ένα PM NaTi 256 με παραλαβή αύριο ή το Σάββατο. Και μετά μου στέλνουν SMS ότι έχουν ένα PM Black 256 στο κατάστημα αν με ενδιαφέρει, και τους είπα κρατήστε το και πήγα και το πήρα.
Δημοσίευση 01/11/2024 - 12:59
Εγώ δεν άντεξα να περιμένω και μιας και ήρθα Ολλανδία το πήρα από εδώ σε πληθώρα στοκ . Ελλάδα αστα να πάνε
Δημοσίευση 01/11/2024 - 20:52
Και καπάκι σήμερα με πήρανε από istorm ότι είχε έρθει η από 13/09 παραγελλία μου. Την παρέλαβε συγγενής μου τελικά.
Δημοσίευση 03/11/2024 - 12:30
Και καπάκι σήμερα με πήρανε από istorm ότι είχε έρθει η από 13/09 παραγελλία μου. Την παρέλαβε συγγενής μου τελικά.
τουλαχιστον προκλητικοοοοος!!!! χαχχα
εμενα ακομα τιποτα απο πουθενα. για να δουμε αυτη τη βδομδα.
Δημοσίευση 03/11/2024 - 12:46
Μέσα του μήνα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Θα υπάρχουν διαθέσιμα και χωρίς προπαραγγελία. Άσκοπη η αναμονή μου εδώ και δύο μήνες, θα μπορούσα να περιμένω το Νοέμβριο.
Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:11
Μέσα του μήνα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Θα υπάρχουν διαθέσιμα και χωρίς προπαραγγελία. Άσκοπη η αναμονή μου εδώ και δύο μήνες, θα μπορούσα να περιμένω το Νοέμβριο.
ποιο το νοημα ρε παιδια τοτε...εγω δεν μπορω να καταλαβω πως αλλοι παιρνουν 2-3 μοντελα και αλλοι δεν παιρνουμε ουτε ενα ενω ολοι ταυτοχρονα εχουμε κανει ιδια μερα και ωρα την προπαραγγελια μας
παντως δεν το κοβω μεσα του μηνα να υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα αν ακομα δεν εχουμε εξυπηρετηθει οι της πρωτης μερας προπαραγγελιας...ισως στα μοντελα των πολλων GB που δεν επιλεγει ο κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 03/11/2024 - 14:12
Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:20
Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:24
ποιο το νοημα ρε παιδια τοτε...εγω δεν μπορω να καταλαβω πως αλλοι παιρνουν 2-3 μοντελα και αλλοι δεν παιρνουμε ουτε ενα ενω ολοι ταυτοχρονα εχουμε κανει ιδια μερα και ωρα την προπαραγγελια μας
παντως δεν το κοβω μεσα του μηνα να υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα αν ακομα δεν εχουμε εξυπηρετηθει οι της πρωτης μερας προπαραγγελιας...ισως στα μοντελα των πολλων GB που δεν επιλεγει ο κοσμος
Τις προάλλες ένας γνωστός μου κρατούσε ένα 16PM. Τον ρώτησα πως κατάφερε και το βρήκε και μου απάντησε ότι είχε δικό του άνθρωπο σε γνωστή αλυσίδα, να μην λέω ονόματα, και του το εξασφάλισε, μάλιστα μου είπε να μεσολαβήσει ώστε να πάρω κι εγώ. Φίλοι, γνωστοί κλπ εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, το ξέρουμε εδώ και χρόνια και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα κι εγώ θα τολμήσω να το πάω λίγο παραπέρα, ότι κάποιοι που που εργάζονται στις γνωστές αλυσίδες και μπορούν να μοιράσουν συσκευές ίσως έχουν και τα τυχερά τους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι περιμένω δύο μήνες να παραλάβω. Προφανώς αν υπήρχε και τηρούνταν προτεραιότητα θα είχα παραλάβει εδώ και 15-20 ημέρες τουλάχιστον.
Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:25
Το θεωρώ απίθανο πριν το τέλους του έτους να έχει αλλάξει η κατάσταση. Παραγγελία 12/10 ακόμα τίποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 14/09 και ακόμα τίποτα. Πάω για δύο μήνες και τους ενόχλησα και πόσες φορές, δεν ίδρωσε το αυτί τους.
Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:27
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες