Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα στην εγκατάσταση viber

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Astarte

Astarte

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Twitter:@DimouElen
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/10/2024 - 11:28

Καλησπέρα , μετά από αγορά καινούργιου iPhone , έκανα τη μεταφορά όλων από τη παλιά συσκευή ! Το Viber μου ζήτησε εγκατάσταση εκ νέου αλλά όταν φτάνω στο σημείο της εγκατάστασης που έχω καταχωρήσει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και μου λέει κάλεσε με , βγάζει ένα μήνυμα καμιά υπηρεσία φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση με την υπηρεσία Viber , παρακαλώ ελέγξτε την σύνδεση σας και δοκιμάστε ξανά ! Αυτο το εμφανίζει εδώ και 4 ημέρες από τις πολλές προσπάθειες κλειδώνει και ξαναδοκιμαζω την επόμενη μέρα αλλα το ίδιο ! Πηγα και σε κατάστημα της εταιρείας κινητής αλλα δε μπόρεσαν να με βοηθήσουν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   zerokill

zerokill

iPH Enthousiast

• 486 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/10/2024 - 15:18

Καλησπέρα , μετά από αγορά καινούργιου iPhone , έκανα τη μεταφορά όλων από τη παλιά συσκευή ! Το Viber μου ζήτησε εγκατάσταση εκ νέου αλλά όταν φτάνω στο σημείο της εγκατάστασης που έχω καταχωρήσει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και μου λέει κάλεσε με , βγάζει ένα μήνυμα καμιά υπηρεσία φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση με την υπηρεσία Viber , παρακαλώ ελέγξτε την σύνδεση σας και δοκιμάστε ξανά ! Αυτο το εμφανίζει εδώ και 4 ημέρες από τις πολλές προσπάθειες κλειδώνει και ξαναδοκιμαζω την επόμενη μέρα αλλα το ίδιο ! Πηγα και σε κατάστημα της εταιρείας κινητής αλλα δε μπόρεσαν να με βοηθήσουν

Την εγκατάσταση την κάνεις με WiFI ή δεδομένων;

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#3   Astarte

Astarte

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Twitter:@DimouElen
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/10/2024 - 16:35

Εχω δοκιμάσει και τα δύο ! Συνήθως με WiFi

#4   zerokill

zerokill

iPH Enthousiast

• 486 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/10/2024 - 20:00

Εχω δοκιμάσει και τα δύο ! Συνήθως με WiFi

Οκ εφόσον στο κάνει και με WiFi τότε άκυρο αυτό που σκέφτηκα.
Θα σου έλεγα απλά μήπως στις γενικές ρυθμίσεις - εφαρμογές - viber είναι απενεργοποιημένο το κουμπάκι για χρήση δεδομένων γιατί αν είναι στο off με δεδομένα θα είχε λογική να στο βγάζει αλλά με το WiFi που το βγάζει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες