Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 17: News & Rumors

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 730 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2025 - 10:10

Αφού μπήκαμε στο 2025 , χρονιά που θα παρουσιαστεί το iPHONE 17,  ας ξεκινήσω με κάποιες φήμες:

• 24MP front-facing camera
  • A19 Pro chip
  • 12GB RAM, the most ever in an iPhone
  • Apple’s in-house Wi-Fi and Bluetooth chip
  • Larger camera bump
  • Redesigned frame with aluminum
  • Narrower Dynamic Island on Pro Max
  • iPhone 17 Air (slim, basic features, cheap model)

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1678 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/01/2025 - 23:48

Ρε φιλε αυτοι με τα τσοντομηνυματα δεν βαριουνται να ποσταρουν; Ημαρτον…

#3   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.!

Δημοσίευση 27/01/2025 - 07:56

Ρε φιλε αυτοι με τα τσοντομηνυματα δεν βαριουνται να ποσταρουν; Ημαρτον…

ΦΙΛΕ με χακαραν. δεν το εγραψα εγω. τωρα μολις καταφερα και μπηκα ξανα.. αλλαζω κωδικους αμεσα

#4   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2322 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 28/01/2025 - 16:57

Εάν είναι έτσι το επόμενο iPhone 17 Air λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι κακάσχημο... Που να συγκριθεί σε ομορφιά με το Black & Slate iPhone 5 που το έχω ακόμα με 6.1.2 έχω και τα δύο Silver White iPhone 6 & 6 Plus 8.4.1 + ότι το iPhone 6 ήταν λεπτό σαν χαρτί... θα μου πεις δίπλωνε άλλα έμενα κανένα δεν δίπλωσε! Αλλά η τεχνολογία άλλαξε θέλουμε baseless οθόνες κτλπ. θα προτιμήσω να βρω κάπου ένα iPhone 12/13 Mini η ακόμα και κανένα Refurbised iPhone 11 Pro, παρά αυτό iPhone 17 Air εάν έχει αυτήν την πλάτη... Αυτό μου θυμίζει κάτι από HTC του παρελθόντος... Θα μου πείτε έχει τον νέο Bionic Chip A1XXXX δεν θέλω Quantum Computing ένα οικονομικό Base model κινητό κάτω των 500 ευρώ. Άλλα με αυτήν την πλάτη είναι σαν το κράνος του Robocop που απεχθάνομαι... (όχι τον ήρωα η την ταινία). Τελικά το design και τα APUs έχουνε φτάσει ταβάνι...

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#5   YpNoS

YpNoS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2025 - 19:22

Εάν είναι έτσι το επόμενο iPhone 17 Air λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι κακάσχημο... Που να συγκριθεί σε ομορφιά με το Black & Slate iPhone 5 που το έχω ακόμα με 6.1.2 έχω και τα δύο Silver White iPhone 6 & 6 Plus 8.4.1 + ότι το iPhone 6 ήταν λεπτό σαν χαρτί... θα μου πεις δίπλωνε άλλα έμενα κανένα δεν δίπλωσε! Αλλά η τεχνολογία άλλαξε θέλουμε baseless οθόνες κτλπ. θα προτιμήσω να βρω κάπου ένα iPhone 12/13 Mini η ακόμα και κανένα Refurbised iPhone 11 Pro, παρά αυτό iPhone 17 Air εάν έχει αυτήν την πλάτη... Αυτό μου θυμίζει κάτι από HTC του παρελθόντος... Θα μου πείτε έχει τον νέο Bionic Chip A1XXXX δεν θέλω Quantum Computing ένα οικονομικό Base model κινητό κάτω των 500 ευρώ. Άλλα με αυτήν την πλάτη είναι σαν το κράνος του Robocop που απεχθάνομαι... (όχι τον ήρωα η την ταινία). Τελικά το design και τα APUs έχουνε φτάσει ταβάνι...

Κάτω από 500€ πάρε Android να το ευχαριστηθείς.
Όσο μπορώ να βγάλω άκρη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#6   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2322 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 28/01/2025 - 20:08

Κάτω από 500€ πάρε Android να το ευχαριστηθείς.
Όσο μπορώ να βγάλω άκρη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να το κάνω τι;

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες