Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Watch αλλαγή μπαταρίας σε irepair ή καλύτερα όχι?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/02/2025 - 15:55

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Μια απορία έχω και αν γνωρίζεται γιατί εγώ γενικά με Apple Watch δεν είχα θέμα. Ξάδελφος μου έχει το 7 45mm. Το έχει αρκετό καιρό και η μπαταρία του έχει πάει πια στο 64% δηλαδή ψηλο πέφτει γρήγορα.
Η isystem με 180€ έχει πρόγραμμα αυτό το μήνα αντικατάστασης με καινούργιο 7αρι
Από την άλλη τα 180€ του φαίνονται λίγο πολλά για το 7αρι από την στιγμή που τώρα πια μιλάμε για 10αρι
Επίσης μου είπε ότι η irepair με 60€ αλλάζει μπαταρία αλλά χάνεται αδιαβροχοποιηση (λέει δίνουν 1 χρόνο εγγυηση).
Εχει αλλάξει κάποιος σε irepair- αν και εγώ γενικά δεν τους πολυ εμπιστεύομαι (μην σκάσει κάνα ρολόι )
Απο την άλλη τα 180 ευρώ του φαίνονται πολλά (αν και είδα σε διαφήμιση ότι έλεγα απο 130 η αλλαγή).
Τι να του πω να κανει?
Να μείνει με το 64% που έχει και ας το φορτίζει πιο πολλές φορές?
Μακάρι να είχαμε εδώ Apple Store να πήγαινε εκεί καρφί και να τελείωνε το θέμα
Έχει επίσης κάποιος αλλάξει σε irepair να μου πει εμπειρία?

Η να το πετάξει εντελώς? 🤣

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   droll

droll

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/02/2025 - 14:33

θα πρότεινα να το κρατήσει για τις ώρες που θα γυμνάζεται αντε και όταν κοιματε αν θέλει να ξέρει πόσο κοιμήθηκε. Για τις υπόληπες ώρες να παρει ένα ωραίο αναλογικό ρολόι. Προτείνω ενα automatic.

#3   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1226 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/02/2025 - 22:40

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Μια απορία έχω και αν γνωρίζεται γιατί εγώ γενικά με Apple Watch δεν είχα θέμα. Ξάδελφος μου έχει το 7 45mm. Το έχει αρκετό καιρό και η μπαταρία του έχει πάει πια στο 64% δηλαδή ψηλο πέφτει γρήγορα.
Η isystem με 180€ έχει πρόγραμμα αυτό το μήνα αντικατάστασης με καινούργιο 7αρι
Από την άλλη τα 180€ του φαίνονται λίγο πολλά για το 7αρι από την στιγμή που τώρα πια μιλάμε για 10αρι
Επίσης μου είπε ότι η irepair με 60€ αλλάζει μπαταρία αλλά χάνεται αδιαβροχοποιηση (λέει δίνουν 1 χρόνο εγγυηση).
Εχει αλλάξει κάποιος σε irepair- αν και εγώ γενικά δεν τους πολυ εμπιστεύομαι (μην σκάσει κάνα ρολόι )
Απο την άλλη τα 180 ευρώ του φαίνονται πολλά (αν και είδα σε διαφήμιση ότι έλεγα απο 130 η αλλαγή).
Τι να του πω να κανει?
Να μείνει με το 64% που έχει και ας το φορτίζει πιο πολλές φορές?
Μακάρι να είχαμε εδώ Apple Store να πήγαινε εκεί καρφί και να τελείωνε το θέμα
Έχει επίσης κάποιος αλλάξει σε irepair να μου πει εμπειρία?

Η να το πετάξει εντελώς? 🤣

Το Apple Watch το 7αρη είναι κοντά στα 300 ευρώ. Να το πάρεις τώρα . «Αν είναι σε καλή κατάσταση». τα 180 ευρώ δεν είναι απαγορευτικά κατά την γνώμη μου , μιας και το ρολόι ακόμα.«τσουλάει»προσωπικά θα το επισκεύαζα. Εκτός αν θέλει να το σπρώξει και να πάρει άλλο.θα βρει άτομα να το πουλήσει με μια λογική τιμή.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες