Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εφαρμογή για διαχείρηση καταλυμάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gogosbmx

gogosbmx

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα
  • Twitter:@gogosbmx
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 21/07/2025 - 21:08

Καλησπέρα, έχω ψάξει αρκετές ώρες και έχω κατεβάσει και δοκιμάσει πολλές εφαρμογές για διαχείρηση καταλύματος. Θέλω να καταχωρώ εγώ τις κρατήσεις, όχι για παράδειγμα την Pulse της Booking. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή και αξιόπιστη και ταυτόχρονα δωρεάν ή έστω οικονομική. Για την ώρα λειτουργώ την MOLE - App gratuita per gestire le prenotazioni del tuo B&B, Agriturismo o piccolo Hotel (moleapp.it) σε αγγλική γλώσσα. Το πρόβλημα είναι οτι η συγκεκριμένη δεν συγχρονίζει. 

Αν θέλετε γράψτε μου κάποιες που έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2025 - 10:05

καλημέρα . οι κρατήσεις σου από που προέρχονται ? booking , δικη σου σελιδα ? τουριστικα γραφεια ? 

#3   gogosbmx

gogosbmx

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2025 - 15:34

Θέλω να τις καταχωρώ εγώ, δεν προέρχονται από κάπου. Αλλά κάποιες θα προέρχονται μελλοντικά από BOOKING

#4   gogosbmx

gogosbmx

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2025 - 15:51

Δεν έχει δοκιμάσει κανείς κάποια εφαρμογή?

#5   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 26/07/2025 - 16:44

Οι εφαρμογές που ψάχνεις λέγονται PMS, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν ευκολίες όπως αυτόματη διαχείριση-ενημέρωση-παρακολούθηση κρατήσεων, διαθεσιμότητες πλανο κρατήσεων, τιμοκαταλόγους, channel manager, έκδοση αποδείξεων και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές καμία δεν βόλεψε να την χρησιμοποιώ σαν App απο κινητό, απο τον browser ενος ταμπλετ ήταν πολύ καλύτερη η εμπειρία, δες αν σου κάνει το https://roomrack.gr/

Αν έχεις λίγα δωμάτια και δεν έχεις σκοπο να χρησιμοποιήσεις κάποιον channel manager για την διαχείρηση των κρατήσεων και π.χ. θέλεις να περνάς περνάς τις κρατήσεις χειροκίνητα τότε δεν έχεις λόγο να αγοράσεις τέτοια εφαρμογή, βάλτα σε ένα excel και παρακολούθησε τα απο εκεί.

#6   gogosbmx

gogosbmx

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2025 - 16:51

Ευχαριστώ για την απάντηση, πάτησα στο link αλλά δεν είναι κάτι που με εξυπηρετεί. Επιπλέον έχει και ένα μεγάλο κόστος για μένα. Εγώ θέλω κάτι πάρα πολύ απλό αλλά όχι να το φτιάξω στο excel. Θα ήθελα δηλαδή μόνο να υπάρχει καταχώρηση έστω και μία τιμή και μία σημείωση τίποτα παραπάνω

#7   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 26/07/2025 - 17:09

Ευχαριστώ για την απάντηση, πάτησα στο link αλλά δεν είναι κάτι που με εξυπηρετεί. Επιπλέον έχει και ένα μεγάλο κόστος για μένα. Εγώ θέλω κάτι πάρα πολύ απλό αλλά όχι να το φτιάξω στο excel. Θα ήθελα δηλαδή μόνο να υπάρχει καταχώρηση έστω και μία τιμή και μία σημείωση τίποτα παραπάνω

Δεν έχω δει κάτι σχετικό με αυτό που περιγράφεις.

Σου ανέφερα το excel γιατί είναι πανευκολο να φτιάξεις κάτι σαν αυτό που ζητάς.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες