Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 17/Air/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 676 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 06/10/2025 - 19:30

Να το χαρεί φίλε μου , στο έπακρο , είναι πιο ελαφρύ θυμίζω ψεύτικο αλλά αν δεν ζεσταίνεται σε σχέση με τα προηγούμενα. Προσωπικά πιστεύω μικρό το τίμημα.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Η αλήθεια είναι ότι φέτος το σέταρα πολύ γρήγορα μέσω iCloud λόγω του starlink και δε ζεστάθηκε σχεδόν καθόλου. Αυτή είναι ήδη μια πρώτη θετική παρατήρηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2025 - 13:26

Μολις ηρθε river!!!! Παραγγελια Μπλε 256 προ!!!! Παραγγελια 15.10

Εγώ έβαλα 17/9 παραγγελία επιβεβαιωθηκε αμέσως αλλα ακομα τίποτα....περιμένω για PM Blue απο Istorm

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 07/10/2025 - 13:27

#138   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 07/10/2025 - 13:27

Εγώ έβαλα 17/9 παραγγελία επιβεβαιωθηκε αμέσως αλλα ακομα τίποτα....περιμένω για PM Blue

#139   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 285 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2025 - 14:32

Απο πλαίσιο παρέλαβε κανένας τελικά; Ή πάει για δεύτερο τρίτο κύμα κλασσικά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#140   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1711 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2025 - 15:34

Εγώ έβαλα 17/9 παραγγελία επιβεβαιωθηκε αμέσως αλλα ακομα τίποτα....περιμένω για PM Blue

Ρε φιλε τι 17/9 λες; Εδω εμεις day one 12/9 πρωτο λεπτο και ακομα τιποτα. Εσενα σε βλεπω χριστουγεννα με τους ρυθμους που κινουνται τα ελληνικα καταστηματα

#141   dandri

dandri

iPH Contributor

• 924 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2025 - 16:10

Απο πλαίσιο παρέλαβε κανένας τελικά; Ή πάει για δεύτερο τρίτο κύμα κλασσικά

όχι

#142   soulsearch

soulsearch

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/10/2025 - 11:17

Καλημέρα, κάποια καταστήματα Γερμανός έχουν διαθεσιμα pro max 512, εγώ τηλεφωνικά βρήκα στα Σπατα το πρωί και πέρασα και το παρέλαβα.

#143   lalakis13

lalakis13

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2025 - 11:35

Δηλαδή έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες και στέλνουν συσκευές στα μαγαζιά προς άμεση διάθεση;

#144   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 825 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 08/10/2025 - 13:45

Ρε παιδιά, τα λέμε χρόνια τώρα. Σήμερα μέχρι τις 12:30 είχε διαθεσιμα pro max σε πορτοκαλί, ασήμι και μπλε ο Κωτσόβολος στα 256 και 512. Και μάλιστα με παραλαβή από το κατάστημα σε 20 λεπτά. Και εσείς κάθεστε και δίνεται προκαλταβολες και προπαραγγελίες περιμένοντας ένα μήνα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά κλαίγεστε ότι δε ο το βρίσκετε πουθενά και μας τα κάνετε zeppelin από τη γκρίνια. Πέρυσι και πρόπερσι παρέλαβα από Κωτσόβολο day one με παλαβή από το κατάστημα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Έκανα συνεχή αναζήτησή, το έβρισκα διαθέσιμο για παράδοση από το κατάστημα, το έκλεινα και μου ερχόταν επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Και φέτος το βρήκα και το βρίσκω όπως σήμερα, αλλά δε θα κάνω κίνηση σε κάτι ποιο είναι πιο χοντρό, πιο βαρύ, σε αλουμίνιο, και κατά τι γνώμη μου το πιο άσχημο iPhone που βγήκε ποτέ ειδικά στην πλάτη. Απλά γούστα είναι αυτά. Ψάξτε, μην περιμένετε και κλαίγεστε. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 08/10/2025 - 13:46

#145   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1265 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2025 - 13:55

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Η αλήθεια είναι ότι φέτος το σέταρα πολύ γρήγορα μέσω iCloud λόγω του starlink και δε ζεστάθηκε σχεδόν καθόλου. Αυτή είναι ήδη μια πρώτη θετική παρατήρηση.

Τι ταχύτητα έχεις; Γιατί με οπτική ίνα 300/150 εγώ και πάλι ζεστάθηκε το iPhone οταν έκανα επαναφορά από icloud. Δεν ήταν θέμα ταχύτητας γραμμής από ότι κατάλαβα .

#146   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1711 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2025 - 14:23

Ρε παιδιά, τα λέμε χρόνια τώρα. Σήμερα μέχρι τις 12:30 είχε διαθεσιμα pro max σε πορτοκαλί, ασήμι και μπλε ο Κωτσόβολος στα 256 και 512. Και μάλιστα με παραλαβή από το κατάστημα σε 20 λεπτά. Και εσείς κάθεστε και δίνεται προκαλταβολες και προπαραγγελίες περιμένοντας ένα μήνα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά κλαίγεστε ότι δε ο το βρίσκετε πουθενά και μας τα κάνετε zeppelin από τη γκρίνια. Πέρυσι και πρόπερσι παρέλαβα από Κωτσόβολο day one με παλαβή από το κατάστημα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Έκανα συνεχή αναζήτησή, το έβρισκα διαθέσιμο για παράδοση από το κατάστημα, το έκλεινα και μου ερχόταν επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Και φέτος το βρήκα και το βρίσκω όπως σήμερα, αλλά δε θα κάνω κίνηση σε κάτι ποιο είναι πιο χοντρό, πιο βαρύ, σε αλουμίνιο, και κατά τι γνώμη μου το πιο άσχημο iPhone που βγήκε ποτέ ειδικά στην πλάτη. Απλά γούστα είναι αυτά. Ψάξτε, μην περιμένετε και κλαίγεστε.

256 κλπ ειχε ο κωτσος μονο σε ιωαννινα και πρεβεζα παραλαβη. Αν θελεις τιμολογιο απο φιλο και δεν εχεις την καρτα του κοντα σου ή δεν στην δινει, δεν μπορεις να κανεις παραγγελια, παρα μονο αν βρεις απο αθηνα ή να πεισεις τον φιλο σου να σου δωσει την καρτα και να παραγγειλεις με αποστολη στον χωρο σου. Οποτε ακυρο το σχολιο σου. Αν δεν γνωριζεις ολες τις παραμετρους καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι… Αν ηταν να σκασω 1499 ναι θα το επαιρνα και σημερα απο κωτσο. Αλλα δεν γινεται ευκολα

#147   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 825 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 08/10/2025 - 14:43

Θεσσαλονίκη είχε όλα τα χρώματα στα 256 όταν το έλεγξα κατά τις 11:00. Τώρα για τα άλλα διαδικασιακά που περιλαμβάνουν τις οποίες “διευκολύνσεις” λόγω του ότι το θες χωρίς ΦΠΑ κτλ, καλά κάνεις, αλλά συγγνώμη αυτό δεν είναι θέμα έλλειψης διαθεσιμότητας συσκευών. Για την Αθήνα δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια, γιατί μένω Θεσσαλονίκη και χάζευα για τη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Βεβαια, καθόλου άκυρο δεν ήταν το σχόλιό μου, αφού τόσο καιρό μας λες ότι δεν το βρισκες. Το βρισκεις αλλά θες να το οαρεισ Με απαλλαγή ΦΠΑ με κάρτα άλλου και χρέωση άλλου που δικαιούται απαλλαγή από ΦΠΑ. Και επειδή δεν το βρίσκεις με τους δικούς σου όρους, τη νομιμότητα των οποίων δε θα σχολιάσω, σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη; Ήμαρτον δηλαδή! 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 08/10/2025 - 14:49

#148   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1711 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2025 - 15:01

Θεσσαλονίκη είχε όλα τα χρώματα στα 256 όταν το έλεγξα κατά τις 11:00. Τώρα για τα άλλα διαδικασιακά που περιλαμβάνουν τις οποίες “διευκολύνσεις” λόγω του ότι το θες χωρίς ΦΠΑ κτλ, καλά κάνεις, αλλά συγγνώμη αυτό δεν είναι θέμα έλλειψης διαθεσιμότητας συσκευών. Για την Αθήνα δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια, γιατί μένω Θεσσαλονίκη και χάζευα για τη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Βεβαια, καθόλου άκυρο δεν ήταν το σχόλιό μου, αφού τόσο καιρό μας λες ότι δεν το βρισκες. Το βρισκεις αλλά θες να το οαρεισ Με απαλλαγή ΦΠΑ με κάρτα άλλου και χρέωση άλλου που δικαιούται απαλλαγή από ΦΠΑ. Και επειδή δεν το βρίσκεις με τους δικούς σου όρους, τη νομιμότητα των οποίων δε θα σχολιάσω, σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη; Ήμαρτον δηλαδή!

Στην Αθηνα δεν υπαρχει διαθεσιμο πουθενα περαν καποιων τυχαιων περιπτωσεων...

#149   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 557 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 02:49

Μια και είμαι Θεσσαλονίκη και το δόκιμα αυτό που λες, δυστυχώς δεν έπαιξε. Έκανα καμιά 6-7 παραγγελίες με τον τρόπο που αναφέρεις 9και χωρίς διαδικαστικά που λες και σύ) και όλες ακυρώθηκαν με SMS απο τον Κοτσοβολο, παρόλο που πιο πριν λάμβανα μήνυμα ότι η παραγγελία ήταν έγκυρη, με ημερομηνία παράδοσης 6, 8, 10 και 11 Οκτ. Όλες ήταν συστημικο λάθος. Άρα δεν παίζει αυτό που λες …..

#150   mic6

mic6

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 03:13

Σωστός

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4