Μετά από πολύ κόπο και χρόνο έφτασε η ώρα, να σας ανακοινώσουμε μια καινούργια προσπάθεια, το πρώτο επιχείρημά μας ως Mobartia Ltd, την πλατφόρμα www.terpnon.com. Σκοπός της πλατφόρμας είναι η δημιουργία μιας κοινότητας χρηστών που θα ανταλλάσουν εμπειρίες σχετικά με μέρη που επισκεύτηκαν ως πελάτες, μέσω των κριτικών που θα γράφουν. Ξεκινάμε με κριτικές εστιατορίων, και με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και τις βασικές πόλεις στην Κύπρο, και σύντομα ευελπιστούμε να επεκταθούμε και σε άλλες πόλεις αλλά και σε άλλα θέματα, π.χ. nightlife (bar, clubs, etc.). Το σκεπτικό είναι θέλω να πάω να φάω κάπου, μπαίνω στο terpnon και ψάχνω να δω τι λένε οι άλλοι χρήστες, πραγματικό, ειλικρινές feedback και γνώμες, και όχι πληρωμένες κριτικές εστιατορίων που διαβάζουμε στα περιοδικά του χώρου

Αυτή την στιγμή δίνουμε την τελική μάχη για να βγεί live η πλατφόρμα αυτή την Κυριακή (28-Φεβ) με ολοκαίνουργιο, custom developed user interface, το οποίο ευελπιστούμε να σας αρέσει. Για τους techies, όλο το site έχει φτιαχτεί custom από το μηδέν με Java, και όχι περιοριστικά CMS συστήματα. Το terpnon θα έχει 2 τρόπους χρήσης, από το ίντερνετ (pc, laptop) αλλά και από το iPhone με την δημιουργία native iPhone application η οποία είναι σχεδόν έτοιμη και αυτή την στιγμή ξεκινάμε το τεστάρισμα του integration με την online platform. Όπως είναι λογικό, η εφαρμογή για το iPhone θα εμπεριέχει λειτουργίες τύπου: "είμαι εδώ (GPS), φέρε μου π.χ. Ιταλικά και Ελληνικά εστιατόρια γύρω μου σε ακτίνα 500μέτρων", και πολλά πολλάαααα άλλα... H iPhone εφαρμογή ευελπιστούμε να είναι διαθέσιμη για download από το appstore κοντά στα τέλη Μαρτίου.
Το σκεπτικό είναι ότι βγαίνουμε Live την Κυριακή με την ελάχιστη λειτουργικότητα (παρόλα αυτά έχουμε γύρω στα 3000 εστιατόρια καταχωρημένα ήδη), και κάθε εβδομάδα να την εμπλουτίζουμε με καινούργια χαρακτηριστικά. Ελπίζω να σταθείτε πλάι μας σε αυτή την νέα προσπάθεια, και όταν με το καλό πάμε Live, θα είναι τιμή μας να μας επισκευτείτε, και ακόμα μεγαλύτερη χαρά να διαβάσουμε τις απόψεις/κριτικές σας για τα εστιατόρια που έχετε επισκευτεί.
Οπότε για την ώρα wish us luck και θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα νέα! ;)wink1.gif
Για ότι απορίες έχετε, είμαι εδώ.

Αντώνης