format στο pc
Από
nikosnikos22
, 05/03/2010 17:21
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/03/2010 - 17:21
Καλησπερα σε ολους. θελω να κανω format στον υπολογιστη μου. Πως θα κανω backup στο itunes και πως θα σωσω τις επαφες μου γενικα και τα αρχεια του iphone στο pc?
Ad
Δημοσίευση 05/03/2010 - 17:25
Τις επαφές σου μπορείς να τις συγχρονίσεις με Outlook ή Windows Contact. Όσο για το Back-up, μπορείς να το κάνεις μέσω του iTunes πηγαίνοντας File - Library - Back up to Disc...Επίσης, τυχόν φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το iPhone και βρίσκονται στο Camera Roll, μπορείς να τις πάρεις πηγαίνοντας στον Υπολογιστή Μου και από 'κεί μέσα στο φάκελο του iPhone (Προσοχή : Να έχεις συνδεδεμένο το iPhone στις πίσω USB, αλλιώς παίζει να μην στο αναγνωρίσει μέσα στον Υπολογιστή Μου)...
Τελευταία επεξεργασία από: Kari, 05/03/2010 - 17:28
Δημοσίευση 05/03/2010 - 17:28
Από τη φίλη μας marian
O παρακάτω οδηγός είναι για πλήρες backup και είναι δοκιμασμένος:
Πριν το format θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7).
Θα πας στο C:\Users\"το όνομα σου"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα στικάκι, (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί).
Θα πας C:\Users\"ο όνομα σου"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σου.
Μετά θα πας στο C:\Users\"το όνομα σου"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.
Επίσης στο φάκελο C:\Users\"το όνομα σου"\My music θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.
Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν'τα και αυτά αντιγραφή, στο στικάκι.
Θα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά.Να κάνεις deuthorize πριν το format.
O παρακάτω οδηγός είναι για πλήρες backup και είναι δοκιμασμένος:
Πριν το format θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7).
Θα πας στο C:\Users\"το όνομα σου"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα στικάκι, (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί).
Θα πας C:\Users\"ο όνομα σου"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σου.
Μετά θα πας στο C:\Users\"το όνομα σου"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.
Επίσης στο φάκελο C:\Users\"το όνομα σου"\My music θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.
Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν'τα και αυτά αντιγραφή, στο στικάκι.
Θα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά.Να κάνεις deuthorize πριν το format.
Τελευταία επεξεργασία από: god21, 05/03/2010 - 17:30
Δημοσίευση 05/03/2010 - 21:55
ενας επισης ποιο ευκολος τροπος ειναι ο παρακατω.. μετα το format :
καταρχην κανε authorize computer.. και με δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης.. purchases transfer.. πηγαινε στο outlook και φτιαξε μια επαφη δοκιμη.. και κανε sync με το itunes.. ωστε να περαστουν οι επαφες σου απο το iphone στο pc.. προσοχη μην σου κανει replace.. και χασεις της επαφες.. της συσκευης.. και ολα τα υπολοιπα κατεβασε τα με το sharepod http://www.getsharepod.com/ αντε με πετυχες στις καλες μου..
καταρχην κανε authorize computer.. και με δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης.. purchases transfer.. πηγαινε στο outlook και φτιαξε μια επαφη δοκιμη.. και κανε sync με το itunes.. ωστε να περαστουν οι επαφες σου απο το iphone στο pc.. προσοχη μην σου κανει replace.. και χασεις της επαφες.. της συσκευης.. και ολα τα υπολοιπα κατεβασε τα με το sharepod http://www.getsharepod.com/ αντε με πετυχες στις καλες μου..

Δημοσίευση 06/03/2010 - 20:28
tnx pedia
Δημοσίευση 06/03/2010 - 20:31
Tίποτα να΄ σαι καλά, καλό βράδυ.
Δημοσίευση 06/03/2010 - 22:46
παρακαλουμε.. αλλα ξεχνιεσαι.. ελληνικα ειπαμε..tnx pedia

Δημοσίευση 07/03/2010 - 04:01
κανονικα εγω επρεπε να πω ευχαριστω αλλα με προλαβε αλλος... Να ειστε καλα παιδια... ευχαριστω...
Δημοσίευση 07/03/2010 - 09:46
Να ´σαι καλά .. Τα καταφερες.. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες