Μετάβαση στο περιεχόμενο

'"Radiophone"-Tune in!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
326 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91 Guest_bluradio_*

Guest_bluradio_*

Δημοσίευση 13/04/2010 - 17:52

Thanks για την παρατήρηση, θα το διορθώσουμε στην επόμενη αναβάθμιση!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92 Guest_bluradio_*

Guest_bluradio_*

Δημοσίευση 13/04/2010 - 17:58

παιδια παλι τα ιδια θα εχουμε με την καινουργια ανανεωση του Ραδιοφωνου οπως με την version 1.4?παλι επανεγκατασταση θελει για να παιξει...Ημαρτον...καντε κατι και γρηγορα...γιατι εχετε βαλει πλεον ολους τους σταθμους ανα χωρα και οχι οπως πριν που ηταν χωρα/τοπος/σταθμοι?

Απλά υπήρχαν οι περιφέρειες της Ελλάδας οι οποίες θα ξαναμπούν όπως θα προστεθούν και οι πολιτείες της Αμερικής.
Απ 'οτι βλέπετε και οι περισσότεροι καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που δουλεύουμε γι αυτό καθημερινά με σκοπό να το τελειοποιήσουμε.
Αυτό γίνεται με τις δικές σας παρατηρήσεις οι οποίες βοηθούν ώστε να γίνει καλύτερο!
Ειλικρινά μας αρέσουν οι παρατηρήσεις γιατί μας κάνουν να κοιτάμε μπροστά!!
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τις συμβουλές!

Τελευταία επεξεργασία από: bluradio, 13/04/2010 - 18:00

#93   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:mbp 13'', imac 24''

Δημοσίευση 13/04/2010 - 23:45

Απο ποιο AppStore την αγορασες και απο ποιο προσπαθεις τώρα να την ξανα αγοράσεις? Από το ίδιο η απ'το διαφορετικό?

Αφού πατήσεις το buy δεν σου βγάζει μετά μήνυμα ότι θα κατεβεί δωρεάν? Μου φαίνεται κάπως παράξενο αυτό. ???

Και γω το ιδιο εχω παθει!Απο τη στιγμη που εκανα αναβαθμιση στο ραδιοφωνο που το εχω αγορασμενο απο καιρο, κρασαρε η εφαρμογη! Την εσβησα , πηγα να την ξανακατεβασω, δεν μου εβγαλε μνμ οτι την εχω ηδη αγορασει, την κατεβασα παλι και μαλλον με ξαναχρεωσε και το καλυτερο; Ανοιγει η εφαρμογη αλλα ειναι κενη! Δεν δειχνει τπτ! Τι κανουμε;;;;

#94   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:33

κ μολις μου ηρθε η αποδειξη για την αγορα του παλι! Ενω το ειχα αγορασει παλαιοτερα! Πως το βλεπετε;δεν το βρισκω κ πολυ σωστο! Κ εχω κ την πρωτη αποδειξη την εχω! Καθε φορα δηλ που θα κρασαρει η εφαρμογη, θα πρεπει να ξαναπληρωνουμε;;;;;;;;;ε; Τι λετε;;;

#95   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:37

Μήπως έχεις και εσύ OS 3.1.3? Γιατί το παιδί πιο πάνω έχει αυτή την έκδοση γι' αυτό και είχε πρόβλημα.
Τώρα, γιατί σας ξανά χρεώνουν δεν μπορώ να καταλάβω. :huh:
Εγώ προχθές όταν την αναβάθμισα και μου κρασαρε την διαγραψα τελείως μετά την ξανά κατέβασα και δεν με χρέωσαν. Μου βγήκε μήνυμα (όπως γίνεται πάντα με ήδη αγορασμενες εφαρμογές) οτι την έχω αγοράσει ήδη και κατέβηκε δωρεάν.

Πως το βλεπετε;δεν το βρισκω κ πολυ σωστο!

Ας μην κατηγοραμε κανέναν, δεν πιστεύω να έχουν σχέση η να φταίνε οι δημιουργοί για την ξαναχρεωση. Κάτι άλλο συμβαίνει... Πώς γίνεται αλλους να χρεώνουν και αλλους όχι?

Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 14/04/2010 - 10:44

#96   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:48

Για την χρέωση οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι developers και είναι καθαρά θέμα του AppStore.εγω που έκανα την ανανέωση και στις τρεις συσκευές που κατέχω δεν με χρέωσε σε καμία.κάτι άλλο παίζει σίγουρα.κοίταξε το και στείλε mail στην apple.

#97   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:49

Κανεις δεν κατηγορησε κανεναν!!!!κ γω 3.1.3 εχω! Με χρεωσε και μετα κρασαρε παλι, την κατεβασα παλι κ την δευτερη φορα δεν με χρεωσε! Αλλα παλι εχει προβλημα η εφαρμογη!!

#98   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:51

Δεν είπαμε ότι κατηγορησες κανέναν φίλε μου προς θεού.και εγώ την 3.1.3 έχω και δυστυχώς έχει το ίδιο πρόβλημα με την ανανέωση όπως και στην 1.4 που είχε βγει...κάτι θα κάνουν οι developers και θέλω να ελπίζω γρήγορα...

#99   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2010 - 10:55

Τώρα μόλις το δοκίμασα πάλι και δεν με χρεωσαν.

Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 14/04/2010 - 10:56

#100   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 14/04/2010 - 11:56

εγώ το ραδίοφωνο το έχω εδώ και καιρό από promo code που κέρδισα εδώ πάλι και έχω να κάνω update από την 1.4.Δεν μπορούσα να την κάνω update μου έβγαζε να βάλω τον κωδικό μου για το ελληνικό μου το appstore.Και τώρα για την 2.0 μου λέει να την αγοράσω!Γενικά είναι πολύ μπλεγμένη η κατάσταση έχω να το ανοίξω το app εδώ και καιρό

#101   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 14/04/2010 - 12:22

Όσοι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή μέσω promo code θα πρέπει να συνδεθείτε με το US Appstore και μετά να κάνετε update.
Αν είστε στο GR Appstore θα σας ζητήσει να την αγοράσετε.
Behind the Scenes...

#102   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2010 - 12:49

Ναι, αυτό ακριβώς έλεγα.

Όταν αγοράζεις μια εφαρμογή για παράδειγμα από το αμερικανικό AppStore και μετά θέλεις να την ξανακατεβασεις από το ελληνικό (ή το αντίθετο) τότε νομίζω σε χρεώνουν. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά αλλά νομίζω πως το update πρέπει να κάνεις από το AppStore απο το οποίο ειχες αγοράσει την εφαρμογή.

#103   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 14/04/2010 - 16:47

Επανέρχομαι με τα εξής προβληματάκια , με την έκδοση 2 δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή κανένα σταθμό , δυστυχώς ???

Αναρτημένη εικόνα

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε , μπράβο σας!

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#104   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 14/04/2010 - 23:03

Όσοι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή μέσω promo code θα πρέπει να συνδεθείτε με το US Appstore και μετά να κάνετε update.
Αν είστε στο GR Appstore θα σας ζητήσει να την αγοράσετε.

Στο είχα ξαναπεί Βασίλη,με το που κάνω update από το US AppStore μου βγάζει να βάλω κωδικό στο Ελληνικό μου AppStore!Και μου το κάνει και με αυτό το update

#105   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 15/04/2010 - 15:26

Λοιπόν εγώ είχα την εφαρμογή απο promo code(US Store άρα) από εδώ. Στο Update για την 2.0 πρότεινε να την σβήσω τελείως και να την ξαναβάλω, πράγμα που έκανα (όλα μέσω iPhone)! Ενώ προηγουμένως την εφαρμογή την ονόμαζε "Ραδιόφωνο", πλέον φαίνεται σαν "RadioPhone".

Προβλήματα:
Μου crashαρε(στην ανανέωση λίστας) κ το πρόβλημα της φωτογραφίας όπως αναφέρθηκε πιο πριν, που σε μένα παραμένει, σε διάφορους Ελληνικούς(δεν δοκίμασα άλλους) σταθμούς.

3G/3.1.2

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;