Δωρεάν 1,5 GB mobile internet, SMS και κλήσεις από το Wind F2G για όλο το 2010
Δημοσίευση 23/03/2010 - 19:18
Ad
Δημοσίευση 23/03/2010 - 19:34
Η πονηρη η wind κλασικα πραγματακια μονο για σερφαρισμα............ουτε ουτιδηποτε απο το applestore δεν κατεβαινει...κριμα....και τα email δεν τα ανοιγει
εαν εχεις jb στο κινητο σου τοτε λογικα με το 3G unrestrictor μπορεις να κατεβασεις το οτιδηποτε αλλα αφου λες οτι ουτε τα mail δεν ανοιγε τοτε κατι παιζεται...
Mαλλον επειδη ολα τα δεδομενα περνανε απο proxy θυμαμαι και παλοια αυτο εκανε....σιγα μην το αλλαξαν
Εμένα πάντως κατεβάζει τα mail πολύ γρήγορα και στο AppStore μπαίνει και εκεί κανονικότατα !!!
Δημοσίευση 23/03/2010 - 20:55
Λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας βαζοντα apn:gwap.b-online.grΕμένα πάντως κατεβάζει τα mail πολύ γρήγορα και στο AppStore μπαίνει και εκεί κανονικότατα !!!
useraname:wap
pass:wap
εχω ιντερνετ αλλα δεν μπορω να τσεκαρω τα e-mail μου στο yahoo oxi mesa apo to σαφαρι και σε πολλλεσ σελιδεσ μου βγαζει error.
Ενω αν βαλω gnit.b-online.gr δεν μπαινει πουθενα......Καποια βοηθεια!!!!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 11:54
Λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας βαζοντα apn:gwap.b-online.gr
useraname:wap
pass:wap
εχω ιντερνετ αλλα δεν μπορω να τσεκαρω τα e-mail μου στο yahoo oxi mesa apo to σαφαρι και σε πολλλεσ σελιδεσ μου βγαζει error.
Ενω αν βαλω gnit.b-online.gr δεν μπαινει πουθενα......Καποια βοηθεια!!!!
Βάλε: gint.b-online.gr
Όλα τα άλλα κενά. Ενεργοποίησε 3G και EDGE. Κλείσε και άνοιξε τη συσκευη σου. Περιμενε 1 λεπτό και δοκιμασε πάλι.
Δημοσίευση 24/03/2010 - 11:56
Και εμένα κανονικότατα!Εμένα πάντως κατεβάζει τα mail πολύ γρήγορα και στο AppStore μπαίνει και εκεί κανονικότατα !!!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 11:56
Βάλε: gint.b-online.gr
Όλα τα άλλα κενά. Ενεργοποίησε 3G και EDGE. Κλείσε και άνοιξε τη συσκευη σου. Περιμενε 1 λεπτό και δοκιμασε πάλι.
Το εχω κανει παρα πολλες φορες αλλα δεν μπαινει με τιποτα...με gint.b-online.gr
Τελευταία επεξεργασία από: gtpaonik, 24/03/2010 - 11:56
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:07
Πηγαινε ρυθμίσεις-γενικά-επαναφορά-ρυθμισεις δικτυου(και πατα επαναφορά). Μετα ξαναπερασε το APN:gint.b-online.gr. Ενεργοποίησε 3G και EDGE. Κάνε επανεκίνηση.Το εχω κανει παρα πολλες φορες αλλα δεν μπαινει με τιποτα...με gint.b-online.gr
Δημοσίευση 24/03/2010 - 14:49
Ολα τελειαααααααα παιδια....ειχα κανει ****** ειχα δημιουρησει profil με gwap και γιαυτο δεν εμπαινε.....ολα πανε σφαιραααααα τωραΠηγαινε ρυθμίσεις-γενικά-επαναφορά-ρυθμισεις δικτυου(και πατα επαναφορά). Μετα ξαναπερασε το APN:gint.b-online.gr. Ενεργοποίησε 3G και EDGE. Κάνε επανεκίνηση.
Δημοσίευση 24/03/2010 - 16:28
Δημοσίευση 25/03/2010 - 00:39
Δημοσίευση 25/03/2010 - 00:57
Εμεις που προλαβαμε ειμαστε οι τυχεροι δηλαδη?Ολοι οι υπολοιποι μονο 100?Πέταξε το 1,5gb δωρεάν internet. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν μέχρι προχθές(23/3). Τωρα έμειναν τα 100mb για να βλέπεις μόνο τα emails σου. Φύσηξε "άνεμος" βοριάς...
Δημοσίευση 25/03/2010 - 02:16
Πας απο ρυθμίσεις - Γενικά - Δίκτυο - Κινητό δίκτυο δεδομένων - internet Tethering και μετά βάζεις στο APN: gint.b-online.gr κάνεις Reboot την συσκευή..
Μία ερώτηση, παίζει να μας χρεώσουν αν περάσει το Limit.. εφόσον ξέρουν το όνομα μας από την δήλωση τηλεφώνων ?
Δεν πάς στο internet Tethering , πάς στα δεδομένα πάνω πάνω στο APN και βάζεις εκεί gint.b-online.gr, άμα τις βάλςεις στο internet Tethering δεν πρόκειτε να μπείς ποτέ στο internet και αυτό στο λέω γιατί και γώ το ίδιο λάθος είχα κάνει και δεν έμπενα, όταν τις έγραψα στα δεδομένα μπήκα κατευθείαν αφού βέβαια πρώτα έκλεισα την συσκευή..............
Δημοσίευση 25/03/2010 - 02:19
Δημοσίευση 25/03/2010 - 06:05
Πώς γίνεται συνέχεια να τα παίρνει πίσω?
Στην αρχή, έκοψε το ενσωματωμένο internet που έδινε σε κάποια συμβόλαιά της έτσι ξαφνικά.. Μετά την προσφορά του F2G την έκανε από τέλη Απριλίου που ήταν αρχικά σε τέλη Μαρτίου με αποτέλεσμα να αφήσει ξεκρέμαστους όσους έκαναν αίτηση φορητότητας γι αυτόν τον λόγο αφού δεν πρόλαβαν.. Τώρα τα 1,5gb , ξαφνικά έγινε 100 mb (!!!) Δηλαδή από εμπιστοσύνη 0 αυτή η εταιρία.. Πώς γίνεται να τα παίρνει πίσω και να αλλάζει τους όρους των προσφορών της μετά από μόλις λίγες μέρες δεν μπορώ να καταλάβω..
Δημοσίευση 25/03/2010 - 07:18
Και ξαφνικα νατες και οι χρεωσεις!!!!!!!! -1.5 ευρω ειμαι μεσα.....πιο πονηρη εταιρια απο αυτη δεν υπαρχει.....Δυστυχώς πάλι η wind έδειξε το πόσο gtp εταιρία είναι..
Πώς γίνεται συνέχεια να τα παίρνει πίσω?
Στην αρχή, έκοψε το ενσωματωμένο internet που έδινε σε κάποια συμβόλαιά της έτσι ξαφνικά.. Μετά την προσφορά του F2G την έκανε από τέλη Απριλίου που ήταν αρχικά σε τέλη Μαρτίου με αποτέλεσμα να αφήσει ξεκρέμαστους όσους έκαναν αίτηση φορητότητας γι αυτόν τον λόγο αφού δεν πρόλαβαν.. Τώρα τα 1,5gb , ξαφνικά έγινε 100 mb (!!!) Δηλαδή από εμπιστοσύνη 0 αυτή η εταιρία.. Πώς γίνεται να τα παίρνει πίσω και να αλλάζει τους όρους των προσφορών της μετά από μόλις λίγες μέρες δεν μπορώ να καταλάβω..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες