Ο χρήστης Fade2Black, στις 10 Feb 2016 - 09:48, έγραψε:
Καλημέρα, κοίταζα λίγο τα tweaks που έχω περασμένα στο κινητό και έχω απορία για δυο.
Συγκεκριμένα είχα περάσει 2 τα οποία νομίζω ότι τα είχα δει να προτείνονται εδώ μέσα, σχετικά με το πως κόβουμε τις διαφημίσεις από το youtube. Το είχα ρωτήσει πολύ παλιά και πάει καιρός από τότε.
Το ένα είναι το mikoto και το άλλο το minimal hosts blocker. Το mikoto από ότι βλέπω δεν επιτρέπει και στο λογισμικό μου να βρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του, το 9.2 κλπ. (είμαι στην 8.4 ακόμα).
Χρειάζεται να κρατήσω και τα δύο, είναι κάποιο που κάνει κάτι καλύτερο από το άλλο; Γενικά μπορείτε να μου πείτε τι κάνει το καθένα και πως εν τέλει σβήνω τις διαφημίσεις από το youtube (σβησμένες τις έχω αυτή τη στιγμή απλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο)
ps. Άσχετο και offtopic αλλά σαν τα tweaks αυτα μπορώ να περάσω και στον υπολογιστή για να κόψω τις διαφημίσεις του youtube;
Καλημέρα.
Βασικά το Mikoto είναι ένα system wide tweak και η επίδραση του απλώνεται σ΄ένα μεγάλο μέρος του συστήματος όπως και σε κάποιες εφαρμογές.
Η επιρροή του στις διαφημίσεις του YouTube.app είναι μόνο ένα από τα πολλά tweaking που κάνει και αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να το κολλήσουμε την ταμπέλα του adblocker.
Από την άλλη πλευρά το Minimal Hosts Blocker είναι ένα αμιγώς AdBlocker tweak και σαφώς επιδρά σ' ένα μεγαλύτερο φάσμα από αυτό του Mikoto όσο αφορά αυτή την λειτουργία.
Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για το πιο να κρατήσεις. Το ένα δεν υποκαθιστά το άλλο.Μπορείς να έχεις και τα δυο όσο πιστεύεις ότι σου είναι χρήσιμες επιμέρους λειτουργίες τους.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 11/02/2016 - 11:37