Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 28/04/2011 - 17:47

ναι και αυτο κανω και παλι τωρα και μετα θα παω απο τα program files να σβησω οτι εχει απομηνει μηπως εκει γινεται το μπερδεμα και μετα να το ξαναεγκαταστησω!!!

οκ φιλε μου περιμενω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2011 - 17:48

οκ φιλε μου περιμενω

μην ξεχασεις και δεν κανεις αφου το διωξεις επανεκκίνηση

#993   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2011 - 18:01

μην ξεχασεις και δεν κανεις αφου το διωξεις επανεκκίνηση

το απεγκατεστησα!! εκανα επανεκεινηση!! εψαξα απο την αναζητηση οτι υπηρχε σε itunes το εσβησα!! εκανα ξανα εγκατασταση αλλα δυστυχως παλι το ιδιο!!!

#994   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2011 - 21:53

παιδια αν αγνωριζει καποιος και μπορει να βοηθησει!!! οταν συνδεω το iphone με το itunes μου βγαζει το παρακατω μυνημα!!!

i tunes could not back up the iphone 'kostas' because the backup was corrupt or not combatible with the iphone
delete the backup for this iphone then try again

εχω iphone 3gs jb
itunes 10.1.2.17

υπαρχει λυση η παω για restore!!!
ευχαριστω πολυ!!!!

ξερει καποιος να βοηθησει!!!

#995   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 00:49

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα αρχεία του itunes από το παλιό μου laptop (windows) στο macbook έτσι ώστε να συγχρονίσω το iphone χωρίς να τα μεταφέρω με φλασάκι?

#996   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 08:17

Το iPhone μπορείς να το συγχρονισεις .. Κάνοντας authorize στο Mac.. Και purchases transfer .. Δεν μπορείς να συγχρονισεις photos, music .. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο forum όπου αναφέρεται αναλυτικά πως να πάρεις backup .. Αλλα σε storage disk or flash disk

#997   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 169 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2011 - 21:31

Το iPhone μπορείς να το συγχρονισεις .. Κάνοντας authorize στο Mac.. Και purchases transfer .. Δεν μπορείς να συγχρονισεις photos, music .. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο forum όπου αναφέρεται αναλυτικά πως να πάρεις backup .. Αλλα σε storage disk or flash disk

τι εννοείς δεν μπορώ να συγχρονίσω φωτογραφίες και μουσική?Με το purchase transfer τι ακριβώς γίνεται?

#998   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2011 - 21:39

φωτο και μουσικη για να συγχρονισεις μεσω iTunes πρεπει και οι φωτο και η μουσικη να υπαρχουν στο συγκεκριμενο κομπιουτερ.Δηλ μεταφερεις τραγουδια και φωτο στο καινουργιο υπολογιστη,τακτοποιεις τις φωτο σε φακελους αναλογα με το πως θες να φαινονται στο iphone και μετα δημιουργεις στο iTunes playlists και πετας εκει μεσα οτι τραγουδι θες σερνοντας το.Για τα apps εχει φροντισει το purchase transfer

#999   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2011 - 21:39

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα αρχεία του itunes από το παλιό μου laptop (windows) στο macbook έτσι ώστε να συγχρονίσω το iphone χωρίς να τα μεταφέρω με φλασάκι?

εαν οι φωτογραφιες σου ειναι μεσα στο iphone tοτε πηγαινε Ο υπολογιστής μου'' θα δεις το εικονίδιο iphone και από εκεί θα πάρεις τις φωτογραφίες.Βαλτες σε ενα στικακι και μετέφερε τες

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 01/05/2011 - 21:39

#1000   Teddy91

Teddy91

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2011 - 04:21

Παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα.

Καταρχάς, έχω το 3G, το είχα στην 4.2.1 χωρίς j/b (να ηρεμήσει λίγο).

Σήμερα μπήκα iTunes μετά από καιρό κι έκανα update στην τελευταία version κι ακολουθούσα πιστά τον οδηγό για να το κάνω 3.1.3. Έκανα restore κανονικά κι όταν επανεκκίνησε το iPhone, με την οθόνη του να δείχνει το καλώδιο SHSH να δείχνει το σήμα του iTunes (δηλαδή να το συνδέσω). Το συνδέω αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει στο iTunes το iPhone μου για να κάνω restore κ.τ.λ... Έκανα πολλές επανεκκίνησεις του pc, uninstall του iTunes, τίποτα, τίποτα... Κι έχω αρχίσει να φρικάρω γιατί έψαξα τα πάντα κι δεν βγαίνει πουθενά...

Τα φώτα σας!! :(

Ευχαριστώ!

#1001   QQTilt

QQTilt

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Twitter:@QQTilt
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/05/2011 - 04:36

Καλημέρα.. Είχα φτιάξει αρχικά acc στο itunes χωρίς να δώσω πιστωτική. Προχθές έδωσα την πιστωτική μου για ν αγοράσω κάποιες εφαρμογές και όλα οκ. Σήμερα προσπαθώ ν αγοράσω μια free εφαρμογή και ακολουθεί τη διαδικασία που είναι γι αυτές που πληρώνεις και μου εμφανίζεται ένα μνμ ότι υπάρχει πρόβλημα με το "payment method".. Κάποια βοήθεια?

#1002   Teddy91

Teddy91

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2011 - 04:42

Παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα.

Καταρχάς, έχω το 3G, το είχα στην 4.2.1 χωρίς j/b (να ηρεμήσει λίγο).

Σήμερα μπήκα iTunes μετά από καιρό κι έκανα update στην τελευταία version κι ακολουθούσα πιστά τον οδηγό για να το κάνω 3.1.3. Έκανα restore κανονικά κι όταν επανεκκίνησε το iPhone, με την οθόνη του να δείχνει το καλώδιο SHSH να δείχνει το σήμα του iTunes (δηλαδή να το συνδέσω). Το συνδέω αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει στο iTunes το iPhone μου για να κάνω restore κ.τ.λ... Έκανα πολλές επανεκκίνησεις του pc, uninstall του iTunes, τίποτα, τίποτα... Κι έχω αρχίσει να φρικάρω γιατί έψαξα τα πάντα κι δεν βγαίνει πουθενά...

Τα φώτα σας!! :(

Ευχαριστώ!

Το διόρθωσα, όλα καλά! :)

#1003   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1116 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2011 - 05:14

Καλημέρα.. Είχα φτιάξει αρχικά acc στο itunes χωρίς να δώσω πιστωτική. Προχθές έδωσα την πιστωτική μου για ν αγοράσω κάποιες εφαρμογές και όλα οκ. Σήμερα προσπαθώ ν αγοράσω μια free εφαρμογή και ακολουθεί τη διαδικασία που είναι γι αυτές που πληρώνεις και μου εμφανίζεται ένα μνμ ότι υπάρχει πρόβλημα με το "payment method".. Κάποια βοήθεια?

Έχει συμβεί σε πολλούς. Βάλε λεφτά στη πιστωτική σου διότι υπάρχει υπόλοιπο με το AppStore και δεν σε αφήνει να προχωρησεις. Δεν σε χρεώνει για την free αλλα για κάποια που είχες αγοράσει πριν. Απλά βάλε ένα μικρό πόσο στη πιστωτικη σου και σε 1 ημέρα θα φτιάξει.

Προφανώς πήγε να τραβήξει απο την πιστωτικη σου λεφτά κάποια στιγμή και πήρα άκυρο. Είτε έχεις prepaid χωρίς λεφτά μέσα είτε έχεις ξεπεράσει το όριο η κάρτα σου.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 02/05/2011 - 05:16

#1004   artemakiii

artemakiii

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 20:33

Εχω ξεκλειδωσει το κινητό μου (iphone 4) και προσπαθώ να περάσω τραγούδια από το itunes αλλά δεν τα καταφέρνω. Το sync τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα και στο itunes αναφέρει πως η λειτουργία έγινε επιτυχώς. Αλλά στο κινητό παραμένουν τα παλιά τραγούδια. Εχω κάνει κάποιο λαθος εγω..? Η μήπως φταιει το jailbreak?

#1005   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 20:43

Tα πρωτα βηματα οταν κανουμε συνδεση στο itunes.. ειναι :

1) itunes - store - authorize computer

2) itunes - file - purchases transfer

και μετα επιλεγουμε τι θα συγχρονησουμε... να επισημανουμε πως ο συγχρονισμος στις photos, music, movies... εαν δεν ειναι αγορασμενες απο appstore, itunes store ειναι oneway.. μπορουμε μονο να μεταφερουμε απο το pc στην συσκευη και οχι το αντιθετο... δεν αναφερομαισε photos που εχουν τραβηχθει με το iphone ... αυτες μεταφερονται με drag and drop απο το my computer

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 03/05/2011 - 20:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15