Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

Και ΑΝ μας ΚΑΤΣΕΙ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   Corinna

Corinna

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone SE
  • GameCenter:Zealgr

Δημοσίευση 10/06/2010 - 11:43

Η ιδέα είναι εξαιρετική αλλά υπάρχουν και πρακτικά προβλήματα..
Εγώ π.χ. στη δουλειά μου δεν έχω σήμα με άλλη εταιρία εκτός από cosmote.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Giannis.

Giannis.

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/06/2010 - 13:55

Πολυ καλη ιδεα αλλα δεν ξερουμε ποσοι θα θελουν να αλλαξουν παροχο :unsure:

#63   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 14:21

Παιδιά, έτσι δεν γίνεται τίποτα, αν δεν κάνουμε μια λίστα και αν δεν βάλουμε κάποιον επικεφαλή να το οργανώσει, τσάμπα γράφουμε. Η ιδέα είναι καλή, γίνεται, αλλά πιστεύω πρέπει να συγκεντρωθούν τα στοιχεία μας από ένα μέλος (διοικητικό) και να πάει επίσημα σε έναν από τους πάροχους ή και σε όλους και να πάρει προσφορά. Τι σημασία έχει αν είμαι Vodafone, Wind η Cosmote...αν μου τα προσφέρει ο άλλος πιο οικονομικά, την έκανα Λούης! Λες και δεν μας τρώνε τα λεφτά τόσα χρόνια...

#64   goose1992

goose1992

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 14:58

παιδια εγω παντως προσφερομαι στο να μαζεψω τους αριθμους και να φτιαξω μια λιστα με τα ονοματεπωνυμα τους αριθμους και τον παροχο που εχει ο καθενας...

#65   phed

phed

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 17:41

Οκ δεκτόν, αλλά μην νομίζεις ότι και η Vodafone, ή η οποιαδήποτε εταιρία κινητής θα πει ναι σε ότι της ζητήσουμε. Ειδικά δε για την επιδότηση αν είδες εγραψα όποιον ενδιαφέρει. Σε πρώτη φάση ας έρθουμε σε επαφή με κάποιον εμπορικό διευθυντή σε μια εταιρία να δούμε τι θα μας πει και βλέπουμε....
Αυτό που λες δε για την χρυσή τομή αναιρεί αυτά που λες παραπάνω, διότι πολύ απλά η χρυσή τομή εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αφου παίρνεις επιδότηση πολύ πάνω του μέσου όρου....

Πιο πάνω λέω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στις προσφορές παγίων με χρόνους ομιλίας κλπ αντί στο να πάρουμε συσκευή αυτό σημαίνει ότι θυσιάζω το θέμα της καλής επιδότησης με πολύ καλή προσφορά στο πάγιο/ομιλία...

Επειδή έχω κάποιο γνωστό στη Vodafone μου είπε ότι για να πάρουμε εταιρική προσφορά που είναι και η καλύτερη και από άποψη παγίων αλλά και προσφορών κινητών πρέπει να έχουμε εταιρικό ΑΦΜ όπου θα γίνουν όλες οι συνδέσεις και μετά μπορούμε ο καθένας να το βάλει στο όνομά του, αλλιώς θα πρέπει να πάμε σε ένα κατάστημα και ότι αποφασίσει το κατάστημα δηλαδή μπούρδες.
Θέλω να δω πως θα συνδυαστούν οι αριθμοί που το συμβόλαιο τους λήγει σε κάποιους μήνες με αυτούς που θέλουν τώρα με αυτούς που συγκεκριμένες εταιρίες δεν έχουν σήμα στα σπίτια η δουλείες τους με αυτούς που δεν θέλουν να μιλούν πολύ με αυτούς... και μπορώ να γράφω όλη μέρα...

#66   thanasis13

thanasis13

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:04

Παιδια και εγω μεσα ειμαι !!!!Γαματη ιδεα και αν μπορω να βοηθησω σε κατι πειτε μου.

#67   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:22

Λοιπόν Κύριοι σήμερα το έψαξα λίγο το όλο θέμα (μιας και εγώ σας έβαλα τις φωτιές) και σας παραθέτω τα αποτελέσματα:
ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ MODERATORS

ήρθα σε επαφή με το τμήμα εμπορικών συνδέσεων της vodafone (όχι δεν είμαι εργαζόμενός της απλά οι συνδέσεις μου είναι εκεί και ξέρω πως να ελίσσομαι) και αφού τους ανέφερα ότι ενδιαφερόμαστε σαν ΣΥΛΛΟΓΟΣ να κάνουμε κάποιες νέες συνδέσεις ή τα μέλη μας να πάρουν κάποιες εκπτώσεις παραπάνω ΑΝ είναι ήδη συνδρομητές της ανωτέρω εταιρείας, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με σύνδεσαν με το εμπορικό τμήμα ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.
ούτε λίγο ούτε πολύ για περίπου 500 νούμερα (είτε υπάρχοντα είτε μέσω φορητότητας είτε νέες συνδέσεις) στο εκάστοτε νούμερο με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχουμε από 30-50% έκπτωση παγίων και 50% παραπάνω χρόνους ομιλίας και dataplan.
τώρα......
για να τα πετύχουμε όλα αυτά (και δεν μιλάω για παραπάνω νούμερα.....έβαλα ένα εφικτό πιστεύω αριθμό) επισκέφθηκα ΚΑΙ τον δικηγόρο μου.

Τα αποτελέσματα και οι προτάσεις του είναι οι εξής:

ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ είναι να γίνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. κόστος περίπου 400 € και απαραίτητα 21 ιδρυτικά μέλη.
όταν γίνει αυτό στο πρωτοδικείο, πλέον και ΝΟΜΙΚΑ κινούμαστε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
η άποψη του δικηγόρου (αφού του ανέλυσα το πρόβλημα επικοινωνίας και αποστάσεων μιας και μιλάμε για ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ) είναι η παρακάτω:

κάποια μέλη, τα πρώτα 21 τα ιδρυτικά να πάρουν το ρίσκο των χρημάτων για την ίδρυση του συλλόγου.
όποιος περαιτέρω πλέον θέλει να ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στον ΣΥΛΛΟΓΟ, για να παραλάβει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του συλλόγου θα πρέπει να καταβάλλει μηνιαία ή κάποια εφάπαξ συνδρομή.
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ αλλά το ποσό είναι ΓΕΛΟΙΟ!!!!! αν είμαστε 1000 - 1500 μέλη ε ρε παιδιά στην κατάληξη ριψοκινδυνέψτε 2-3 ευρώ ο καθένας για να ξεκινήσουμε το "παιχνίδι".
όταν γίνει η εγγραφή (προχωρημένος ο δικηγόρος μου μίλησε για πληρωμή μέσω paypal ή κάποιου άλλου ιντερνετικού παρόχου πληρωμών), οι υπεύθυνοι του συλλόγου στέλνουν την ταυτοτητούλα στο μέλος η οποία και βέβαια θα αναφέρει ΚΑΙ το όνομά του ΚΑΙ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ κινητού του τηλεφώνου. και μην μου πειτε για τα καρτοκινητά γιατί πλεόν ΟΛΟΙ είμαστε δηλωμένοι.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ έχουμε ξεκινήσει και ΕΠΙΣΗΜΑ με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ το παζάρι με τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ και οι συναλλαγή θα γίνει με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους στο κατα τόπους καταστήματα των μελών και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς του.

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ

πως ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ και πετύχουμε την ίδρυση συλλόγου πλέον παζαρεύουμε τα ΠΑΝΤΑ από τους ΠΑΝΤΕΣ

για φανταστείτε.......
από τηλέφωνα και υπολογιστές
μέχρι ρούχα και ήδη πρώτης ανάγκης από αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

ΠΙΣΤΕΥΩ να σας έχω βάλει από χθες σε σκέψεις
πιστεύω ότι το χρέος μου σαν απλό μέλος το έκανα
πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν θέση και ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ MODERATORS

Συγγνώμη αν σας κούρασα
Δημήτρης - Πάτρα

#68   goose1992

goose1992

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:29

Λοιπόν Κύριοι σήμερα το έψαξα λίγο το όλο θέμα (μιας και εγώ σας έβαλα τις φωτιές) και σας παραθέτω τα αποτελέσματα:
ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ MODERATORS

ήρθα σε επαφή με το τμήμα εμπορικών συνδέσεων της vodafone (όχι δεν είμαι εργαζόμενός της απλά οι συνδέσεις μου είναι εκεί και ξέρω πως να ελίσσομαι) και αφού τους ανέφερα ότι ενδιαφερόμαστε σαν ΣΥΛΛΟΓΟΣ να κάνουμε κάποιες νέες συνδέσεις ή τα μέλη μας να πάρουν κάποιες εκπτώσεις παραπάνω ΑΝ είναι ήδη συνδρομητές της ανωτέρω εταιρείας, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με σύνδεσαν με το εμπορικό τμήμα ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.
ούτε λίγο ούτε πολύ για περίπου 500 νούμερα (είτε υπάρχοντα είτε μέσω φορητότητας είτε νέες συνδέσεις) στο εκάστοτε νούμερο με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχουμε από 30-50% έκπτωση παγίων και 50% παραπάνω χρόνους ομιλίας και dataplan.
τώρα......
για να τα πετύχουμε όλα αυτά (και δεν μιλάω για παραπάνω νούμερα.....έβαλα ένα εφικτό πιστεύω αριθμό) επισκέφθηκα ΚΑΙ τον δικηγόρο μου.

Τα αποτελέσματα και οι προτάσεις του είναι οι εξής:

ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ είναι να γίνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. κόστος περίπου 400 € και απαραίτητα 21 ιδρυτικά μέλη.
όταν γίνει αυτό στο πρωτοδικείο, πλέον και ΝΟΜΙΚΑ κινούμαστε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
η άποψη του δικηγόρου (αφού του ανέλυσα το πρόβλημα επικοινωνίας και αποστάσεων μιας και μιλάμε για ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ) είναι η παρακάτω:

κάποια μέλη, τα πρώτα 21 τα ιδρυτικά να πάρουν το ρίσκο των χρημάτων για την ίδρυση του συλλόγου.
όποιος περαιτέρω πλέον θέλει να ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στον ΣΥΛΛΟΓΟ, για να παραλάβει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του συλλόγου θα πρέπει να καταβάλλει μηνιαία ή κάποια εφάπαξ συνδρομή.
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ αλλά το ποσό είναι ΓΕΛΟΙΟ!!!!! αν είμαστε 1000 - 1500 μέλη ε ρε παιδιά στην κατάληξη ριψοκινδυνέψτε 2-3 ευρώ ο καθένας για να ξεκινήσουμε το "παιχνίδι".
όταν γίνει η εγγραφή (προχωρημένος ο δικηγόρος μου μίλησε για πληρωμή μέσω paypal ή κάποιου άλλου ιντερνετικού παρόχου πληρωμών), οι υπεύθυνοι του συλλόγου στέλνουν την ταυτοτητούλα στο μέλος η οποία και βέβαια θα αναφέρει ΚΑΙ το όνομά του ΚΑΙ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ κινητού του τηλεφώνου. και μην μου πειτε για τα καρτοκινητά γιατί πλεόν ΟΛΟΙ είμαστε δηλωμένοι.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ έχουμε ξεκινήσει και ΕΠΙΣΗΜΑ με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ το παζάρι με τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ και οι συναλλαγή θα γίνει με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους στο κατα τόπους καταστήματα των μελών και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς του.

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ

πως ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ και πετύχουμε την ίδρυση συλλόγου πλέον παζαρεύουμε τα ΠΑΝΤΑ από τους ΠΑΝΤΕΣ

για φανταστείτε.......
από τηλέφωνα και υπολογιστές
μέχρι ρούχα και ήδη πρώτης ανάγκης από αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

ΠΙΣΤΕΥΩ να σας έχω βάλει από χθες σε σκέψεις
πιστεύω ότι το χρέος μου σαν απλό μέλος το έκανα
πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν θέση και ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ MODERATORS

Συγγνώμη αν σας κούρασα
Δημήτρης - Πάτρα

Δημητρη εισαι απιστευτος..μπραβο σου και ειμαι μεσα και αν μπορω να βοηθησω σε κατι... :D

Τελευταία επεξεργασία από: goose1992, 10/06/2010 - 18:33

#69   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:32

Δημητρη ειασι απιστευτος..μπραβο σου και ειμαι μεσα και αν μπορω να βοηθησω σε κατι... :D

φίλε μου γκαντζετάκιας μέν οικογενειάρχης άνθρωπος δε, την ΤΣΕΠΗ μου κοιτάω.....ελπίζω να το καταλάβουν ΟΛΟΙ και να δουν θετικά την σκέψη - πρότασή μου

#70   ikinito

ikinito

iPH User

• 172 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:33

δεν εχω καμια αντιρηση. απλα αν γινεται να κανουμε κατι με κοσμοτε, γιατι ειναι ολη μου η οικογενεια εκει (μιλαμε για 5 λογαριασμους δηλαδη) και με αυτον τον τροπο θα μπορεσω να δηλωσω 5 ατομα. αλλιως δεν συμμετεχω! (παντα φιλικα μιλαω, δεν τιθεται θεμα "απειλης"!)

#71   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:36

δεν εχω καμια αντιρηση. απλα αν γινεται να κανουμε κατι με κοσμοτε, γιατι ειναι ολη μου η οικογενεια εκει (μιλαμε για 5 λογαριασμους δηλαδη) και με αυτον τον τροπο θα μπορεσω να δηλωσω 5 ατομα. αλλιως δεν συμμετεχω! (παντα φιλικα μιλαω, δεν τιθεται θεμα "απειλης"!)

η κίνηση μάλλον θα πρέπει να γίνει στην εταιρεία που θα μας δώσει τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και όσοι είναι σε άλλες εταιρίες και ενδιαφέρονται πάνε εκεί με τους ίδιους αριθμούς και φορητότητα

#72   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:38

πραγματικα αρχιζεις φωτιές!ειναι παρα πολυ καλη προταση και απαιτει ελαχιστα εξοδα(και ειναι ευκαιρια να παζαρευτουμε κ για το 4g :P )..για τους ανηλικους ομως τι γινεται? :blush:

#73   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:40

Εγω προτεινω παντως αν αυτο μπορει να γινει να μαζευτουμε ο καθενας που θελει να παει.Δηλαδη να χωριστουμε σε Cosmote/Vodafone/Wind...Τι λετε?

#74   ikinito

ikinito

iPH User

• 172 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:41

Εγω προτεινω παντως αν αυτο μπορει να γινει να μαζευτουμε ο καθενας που θελει να παει.Δηλαδη να χωριστουμε σε Cosmote/Vodafone/Wind...Τι λετε?

ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις! :P

#75   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 10/06/2010 - 18:42

ετσι δεν νομιζω πως θα ειχαμε μεγαλυτερη 'επιτιχια' για απιστευτα χαμιλα παγια κλπ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες