Καλησπέρα σας,
Με λένε Νίκο και είμαι από Αθήνα, Νέα Πεντέλη. Με χαρά έμαθα το φόρουμ αυτό και αμέσως γράφτηκα. Είμαι χρήστης εδώ και καιρό ενός HTC HD2 και πρόσφατα πήρα από εταιρική επιδότηση ένα iPhone 3GS 32GB. Μόλις το άνοιξα λοιπόν έπαθα πλάκα... έλα όμως που έπαθε πλάκα και η γυναίκα μου !!! Μπορείτε να καταλάβετε την συνέχεια εεεε ;
Ναι ναι σωστά... το κράτησε η γυναίκα μου και εγώ τώρα πάω για ένα ακόμα
Τι να πεις ;
Αυτά έχει η ζωή
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα
Από
Nick1150
, 16/06/2010 20:35
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 16/06/2010 - 20:35
Ad
Δημοσίευση 16/06/2010 - 20:40
Καλησπέρα Νίκο,
καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Θα σου πρότεινα να περιμένεις δυο, τρεις μήνες για την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 και στη χώρα μας.
Αλλά αυτή τη φορά να μην το δείξεις στη γυναίκα σου...
καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Θα σου πρότεινα να περιμένεις δυο, τρεις μήνες για την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 και στη χώρα μας.
Αλλά αυτή τη φορά να μην το δείξεις στη γυναίκα σου...
Δημοσίευση 16/06/2010 - 20:47
Kαλως ορισες Νικο στην κοινοτητα και στην παρεα μας.
Και εγω θα συμφωνησω με τον mikexs οσον αφορα την αγορα iPhone.Καλυτερα ειναι να περιμενεις την κυκλοφορια του καινουργιου.
Και εγω θα συμφωνησω με τον mikexs οσον αφορα την αγορα iPhone.Καλυτερα ειναι να περιμενεις την κυκλοφορια του καινουργιου.
Δημοσίευση 16/06/2010 - 21:11
ευχαριστώ για το καλώς όρισμα
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω... με έχει πιάσει κάτι... Νομίζω ότι ξέρετε πως είναι αυτό... πρεμούρα το λένε Θα πάρω κάποιο μεταχειρισμένο ημερών γύρω στα 400 ευρώ, και επειδή είμαι ο ορισμός του gadget-άκια μάλλον με βλέπω να είμαι από τους πρώτους για το iPhone 4
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω... με έχει πιάσει κάτι... Νομίζω ότι ξέρετε πως είναι αυτό... πρεμούρα το λένε Θα πάρω κάποιο μεταχειρισμένο ημερών γύρω στα 400 ευρώ, και επειδή είμαι ο ορισμός του gadget-άκια μάλλον με βλέπω να είμαι από τους πρώτους για το iPhone 4
Δημοσίευση 16/06/2010 - 21:11
Καλώς όρισες και από εμένα , φίλε μου Νίκο.
ps: Εννοείται ότι και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
ps: Εννοείται ότι και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 16/06/2010 - 22:15
Νικο καλως ορισες και απο μενα.. αυτες τις συσκευες.. δεν τις δειχνουν στη γυναικα τους.. εγω την εχω με ενα sony ericsson.. και πολυ της ειναι..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 16/06/2010 - 22:15
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες