Set up as new deviceΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!! YESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
Δε μου λες, δε μου λες: Τί επιλέγω τώρα; Restore from backup ή ;
(Θα προτιμούσα το πρώτο -αν και δεν έχω τίποτα σπουδαία αρχεία...)
Είσαι καταπληκτικός, μιλάμε!!!
Άντε, και όταν κατέβω φέτος Ελαιώνα Αιγίου (έχω σπίτι εκεί) έλα να βρεθούμε να σε κεράσω ούζα ή μπύρες - με την απαραίτητη ποικιλία, φυσικά...)
PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:10
Ad
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:12
Ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα από εχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί και τελικά κάποια στιγμή το αναγνώρισε.. Γενικά έχε το Pwnage tool στον ίδιο φάκελο μες το ipsw, επέλεγε expert mode και αν έχεις καποιον driver στο mac σου για NTFS κλείστον προσωρινα από τα settings. Και γενικά προσπάθησε ξανά και ξανά και λογικά κάποια στιγμη θα το αναγνωρισει
Thanks NoDi αλλά βολεύτηκα με άλλο τρόπο!
Είπα να πεταχτώ στο γραφείο ενός φίλου με i7 iMac να δοκιμάσω εκεί (τα σπάει το 27'' btw ) και όταν επέστρεψα στο macbook μου μετά από 2 ώρες και με τα custom firmware sto passport τα είχε βρει επιτέλους...
Και η ερωτήσεις μου πριν προχωρήσω:
1) Είμαι κάτοχος ενός 3.1.3 jailbroken 3G με Redsnow (με 3.1.2 IPSW) με 5.12.01 baseband. Προχωράω για iOS4 η όχι ακόμα;
2) Στα General Settings του Pwnage η επιλογή "Activate this Phone" είναι για τηλέφωνα που θα χρειαστούν unlock (υποθέτω). Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω firmware με επιλεγμένη αυτή την επιλογή σε τηλέφωνο που δεν θα χρειαστεί unlock, ηαπλά να φτιάξω 2 custom, 1 για unlock και ένα χωρίς;
3) Επίσης στα General Settings, και στην επιλογη Re-enable functinality (για 3G πάντα), την τσεκάρουμε ή όχι;
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:13
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:16
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:17
Τίποτα φίλε μουΣε ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εσένα, φίλε hector!!! Νά'σαι καλά!
Enjoy your jailbroken device !
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:19
Set up as new deviceΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!! YESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
Δε μου λες, δε μου λες: Τί επιλέγω τώρα; Restore from backup ή Set up as new device;
(Θα προτιμούσα το πρώτο -αν και δεν έχω τίποτα σπουδαία αρχεία...)
Είσαι καταπληκτικός, μιλάμε!!!
Άντε, και όταν κατέβω φέτος Ελαιώνα Αιγίου (έχω σπίτι εκεί) έλα να βρεθούμε να σε κεράσω ούζα ή μπύρες - με την απαραίτητη ποικιλία, φυσικά...)
Ok φίλος έχεις pm με το τηλ μου
Τελευταία επεξεργασία από: XCoNaN, 23/06/2010 - 21:20
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:44
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:52
Εφοσον σας ελειπε τοσο πολυ το jb γιατι αναβαθμισατε στην 4.0?
Επισης σε λιγο καιρο θα βγει το κανονικο εργαλειο για jb και τσαμπα παδευεστε γιατι σχεδον ολες οι εφαρμογες απο Cydia μεχρι στιγμης δεν λειτουργουν(λογικο).Εαν το κανατε για cracked apps τοτε παω πασο!!!
Η μηπως ολα αυτα για να αισθανεστε ωραια οτι εχετε jb την iOS 4.0 με το που βγηκε?
P.S. Ξερετε τι δεν μου αρεσει?Οχι οτι ασχολειστε με την συσκευη σας(καλα κανετε) αλλα οτι ρωτατε τα ιδια πραγματα και οι περισσοτεροι απο εσας δεν ξερετε ΚΑΝ τα βασικα.Αντι να καθησετε και να διαβασετε πρωτα και να μαθετε την συσκευη σας τρεχετε χωρις λογο λες και κατι εγινε που δεν μπορειτε να κανετε jb κατ'ευθειαν στην τελευταια εκδοση λογισμικου....
Χαλαρωστε λιγο...
Α και για να προλαβω το οτιδηποτε ουτε σας το παιζω εξυπνος ουτε τιποτα...
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:06
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:35
μπραβο βρε Παρη.. εχω βαρεθει να διαβαζω πως κανω jailbreak.. οταν δεν γνωριζει καποιος τι ειναι το sync και πως γινεται backup.. με συγχωρειτε ουτε εγω το παιζω εξυπνος .. διαβαζω για το iPhone 3 χρονια τωρα.. δεν βλαπτει να αφιερωσετε 2 ωρες να μαθετε 2 πραγματα για την συσκευη σας ... εχουμε αφιερωσει χρονο για να φτιαξουμε οδηγους .. μην τα περιμενετε ολα στα χερια.. στη ενοτητα hints and tips θα βρειτε παρα πολλους..
επιτέλους......!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: maxsto, 23/06/2010 - 22:36
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:41
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:42
Για τι iPhone μιλάμε 3G 3GS? iPod Touch ?παιδια καλισπερα και συγνωμη εχω βαλει την 4 μπωρο να κανω jainbreak!!
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:42
Αν και έχω εδώ και αρκετό καιρό το iPhone, και παρακολουθώ (όσο μπορώ!) της εξελίξεις, είμαι λίγο μπερδεμένος με τα τελευταία νέα!!
Σας εξηγώ. Έχω το τηλέφωνο της κοπελιάς μου (3G) αυτή την στιγμή που μιλάμε, σε iOS 4 official update. Πριν την περάσω, το είχα JB με BlackRa1n στην 3.1.2, πριν μια εβδομάδα του έκανα Restore και official update στην 3.1.3, και προχθές πέρασα επίσημα την iOS 4!
Ερώτηση: Μπορώ σήμερα (χωρίς να έχω κρατήσει αρχεία!) να το JB το τηλέφωνο! Και αν ναι με ποιο tool!
Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.
ps: Έχω Mac, και δεν με ενδιαφέρει μέχρι στιγμής το ξεκλείδωμα!
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:45
Παιδιά καλησπέρα,
Αν και έχω εδώ και αρκετό καιρό το iPhone, και παρακολουθώ (όσο μπορώ!) της εξελίξεις, είμαι λίγο μπερδεμένος με τα τελευταία νέα!!
Σας εξηγώ. Έχω το τηλέφωνο της κοπελιάς μου (3G) αυτή την στιγμή που μιλάμε, σε iOS 4 official update. Πριν την περάσω, το είχα JB με BlackRa1n στην 3.1.2, πριν μια εβδομάδα του έκανα Restore και official update στην 3.1.3, και προχθές πέρασα επίσημα την iOS 4!
Ερώτηση: Μπορώ σήμερα (χωρίς να έχω κρατήσει αρχεία!) να το JB το τηλέφωνο! Και αν ναι με ποιο tool!
Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.
ps: Έχω Mac, και δεν με ενδιαφέρει μέχρι στιγμής το ξεκλείδωμα!
Κάνε jailbreak με redsnow 0.9.5 και μετά κατέβασε το ultrasnow απο Cydia για unlock
Τελευταία επεξεργασία από: hector, 23/06/2010 - 22:46
Δημοσίευση 23/06/2010 - 22:46
Διαβαστε τις προηγουμενες σελιδες.Εχουν απαντηθει ολα αυτα που ρωτατε και ξανα-ρωτατε...Ημαρτον πια...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες