iPhone 3G 16GB vs LG KP500 Cookie
Δημοσίευση 15/04/2009 - 19:09
Ad
Δημοσίευση 15/04/2009 - 20:09
Δημοσίευση 15/04/2009 - 22:56
Δημοσίευση 16/04/2009 - 00:10
Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο, το iPhone 3G 16GB, ή το LG KP500 Cookie? Να πω πως η κάμερα δε με ενδιαφέρει καθόλου, φοβάμαι όμως πως κάποια μέρα θα ξεπεράσω τα 16GB... και τότε θα έχω πρόβλημα...
Ντροπή που κάνεις καν την σύγκριση...
Σε μερικούς μήνες δεν ξέρω αν θα έχεις ξεπεράσει τα 16GB (απίθανο), πολύ πιο πιθανό είναι κανείς να μη θυμάται ή να ξέρει το LG.
Αν καταλήξεις στο iPhone και το αγαπήσεις, θα καταλάβεις γιατί όλα τα θέματα στους Διαξιφισμούς των διαφόρων forums είναι "XXX vs. iPhone". Όλοι όσοι το έχουν το λατρεύουν και όλοι όσοι δεν το έχουν το ζηλεύουν.
Δημοσίευση 17/04/2009 - 16:07
Δημοσίευση 29/04/2009 - 20:13
Προσωπικά:
15GB σε τραγούδια... 6,500 τραγούδια...
50-60GB σε ταινίες... 60-70 mp4...
Δημοσίευση 30/04/2009 - 19:01
Με αυτή την επιχειρηματολογία δε σου φτάνει καμιά χωρητικότητα (π.χ. ποιό κινητό θα χωρέσει τα 120GB mp3 μου μαζί με τις 55 HD 720p ταινίες μου
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:45
Δεν ειπα οτι για αππλη χρηση δεν κανει
Δημοσίευση 07/05/2009 - 14:01
Δημοσίευση 08/05/2009 - 08:08
Για πολλά χρόνια, και παρόλο που η μουσική μου βιβλιοθήκη είναι πάρα πολύ μεγάλη... χρησιμοποιούσα ένα iPod nano πρώτης γενιάς με χωρητικότητα 2GB! Περίπου 200 τραγούδια, από τα οποία μερικά τα είχα ακούσει 1-2 φορές.
Το να έχεις 5000 τραγούδια στο iPhone ... και ένα σωρό ταινίες δεν το βρίσκω λογικό... εκτός και αν είσαι ναυαγός σε κανένα νησί και έχεις βρει τρόπο να φορτίζεις την μπαταρία με τον ήλιο και τον αέρα!
Πας ένα ταξιδάκι, κάνεις ένα refresh τη λίστα με τα τραγούδια να βάλεις και κάτι καινούργιο... κανένα καινούργιο Podcast (το οποίο μόλις το ακούσεις το διαγράφεις) και μερικές ταινίες ή σειρές (τις οποίες πάλι τις διαγράφεις μόλις τις δεις).
Η αλήθεια είναι ότι στο 16άρι iPhone μου δεν έχω ξεπεράσει τα 10GB!
Όσο για το LG KP500 Cookie... είναι ακόμα μια μέτρια αντιγραφή του iPhone. Εκτός από το μικρότερο βάρος του (λογικό αφού είναι ψεύτικό, σε λίγο θα τα κάνουν και χάρτινα τα κινητά) στα υπόλοιπα υστερεί. Βάλτε τα δίπλα δίπλα... και δείτε την οθόνη... μόνο αυτό αρκεί.
Δημοσίευση 08/05/2009 - 21:05
Δημοσίευση 07/06/2009 - 10:45
Η προσωπική μου άποψη για τη χωρητικότητα είναι ότι αν γνωρίζεις τι χρειάζεσαι και θέλεις σου φτάνουν και τα 4GB!
Για πολλά χρόνια, και παρόλο που η μουσική μου βιβλιοθήκη είναι πάρα πολύ μεγάλη... χρησιμοποιούσα ένα iPod nano πρώτης γενιάς με χωρητικότητα 2GB! Περίπου 200 τραγούδια, από τα οποία μερικά τα είχα ακούσει 1-2 φορές.
Το να έχεις 5000 τραγούδια στο iPhone ... και ένα σωρό ταινίες δεν το βρίσκω λογικό... εκτός και αν είσαι ναυαγός σε κανένα νησί και έχεις βρει τρόπο να φορτίζεις την μπαταρία με τον ήλιο και τον αέρα!
Πας ένα ταξιδάκι, κάνεις ένα refresh τη λίστα με τα τραγούδια να βάλεις και κάτι καινούργιο... κανένα καινούργιο Podcast (το οποίο μόλις το ακούσεις το διαγράφεις) και μερικές ταινίες ή σειρές (τις οποίες πάλι τις διαγράφεις μόλις τις δεις).
Όσο για το LG KP500 Cookie... είναι ακόμα μια μέτρια αντιγραφή του iPhone. Εκτός από το μικρότερο βάρος του (λογικό αφού είναι ψεύτικό, σε λίγο θα τα κάνουν και χάρτινα τα κινητά) στα υπόλοιπα υστερεί. Βάλτε τα δίπλα δίπλα... και δείτε την οθόνη... μόνο αυτό αρκεί.
Κοίτα, εξαρτάται από την χρήση.
Εγώ, π.χ., έχω μανία με τις φωτογραφίες, και θέλω να έχω πολλά άλπουμ του iPhoto (π.χ. όταν ήμουν μικρός, ή για αναμνήσεις). Έτσι, π.χ., είχα 12GB φωτογραφίες μαζί μου. Γι αυτό το λόγο, είναι αυτονόητο για μένα ότι θα πάρω το 32άρι για να είμαι ακόμη πιο άνετος.
Όσον αφορά τη μουσική τώρα, συμφωνώ, μπορεί κανείς να κάνει μια επιλογή των άλμπουμ που θα συγχρονίζει.
Δημοσίευση 07/06/2009 - 10:47
Η προσωπική μου άποψη για τη χωρητικότητα είναι ότι αν γνωρίζεις τι χρειάζεσαι και θέλεις σου φτάνουν και τα 4GB!
Μα να συμφωνώ απόλυτα...
Ο μόνος λόγος που σκέφτηκα ότι ίσως μου χρειαστούν παραπάνω από τα 8 που έχω είναι για κανένα περίεργο ταξίδι
που θα κρατάει πάνω από 3 ώρες και δε θα έχω τι να κάνω και να αποθηκεύσω καμιά ταινία ή καμιά σεζόν ολάκερη...
Θεωρώ το να μη σου φτάνουν 16GB εντελώς κακή διαχείρηση χώρου με πράματα που με την καμία δε σου χρειάζονται στην καθημερινότητα σου...
Τώρα τι να πω, μουσικός είμαι κατά το ήμισυ και με αρκετά καλό αυτί και πιστεύω τα 320 Kbps σε συμπιεσμένα μουσικά αρχεία είναι αρκετά καλή γενικότερα... Τώρα άμα οι υπόλοιποι τα θέλουν Lossless ε τότε ναι πραγματικά δε σου φτάνουν με την καμία 16GB...
Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:34
Δημοσίευση 15/05/2011 - 01:23
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες