iPhone 2.1: Ελληνικά regional settings
Από
Tsopanos
, 12/09/2008 15:39
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 12/09/2008 - 15:39
Μπορεί η 2.1 FW να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, έχει όμως ελληνικά regional settings.
Ad
Δημοσίευση 12/09/2008 - 16:48
Τι να πω! Μεγάλη εξέλιξη! Μπράβο στην Apple που της πήρε 5-6 firmware updates μόνο και μόνο για τα regional settings! Φαντάζομαι στο v4.5.2 firmware ίσως δούμε πληκτρολόγιο!
Εκτός και αν η Vodafone ξέρει κάτι παραπάνω, στο 2.1.1 ίσως δούμε και Ελληνικά μενού/κείμενα συστήματος (σιγά το δύσκολο να το κάνουν)...
Να πάρει η ευχή... και είχα κρυφές ελπίδες. Ευχαριστούμε Tsopanos για την ενημέρωση.
Πες μας -- το φόρεσες το 2.1 σε τηλέφωνο ξεκλείδωτο-αγορασμένο; Πώς πάει σε γενικές γραμμές;
Εκτός και αν η Vodafone ξέρει κάτι παραπάνω, στο 2.1.1 ίσως δούμε και Ελληνικά μενού/κείμενα συστήματος (σιγά το δύσκολο να το κάνουν)...
Να πάρει η ευχή... και είχα κρυφές ελπίδες. Ευχαριστούμε Tsopanos για την ενημέρωση.
Πες μας -- το φόρεσες το 2.1 σε τηλέφωνο ξεκλείδωτο-αγορασμένο; Πώς πάει σε γενικές γραμμές;
Δημοσίευση 12/09/2008 - 16:58
απ'οτι ειδα στο αλλο φορουμ υπαρχουν εξελιξεις για το ελληνικο πληκτρολογιο. Με αυτο θα γινει δουλεια
Δημοσίευση 12/09/2008 - 17:00
Εγώ το φόρεσα σε κλειδωμένο και όλα φαίνονται μέχρι στιγμής καλά και ίσως πιο γρήγορα. Η έλλειψη βασικά ελληνικού πληκτρολογίου είναι μεγάλη πάντως απογοήτευση. Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν συσκευή που δεν μπορεί να χειριστεί την επίσημη γλώσσα του κράτους που κυκλοφορεί; Είναι δυνατόν να υποστηρίζονται τα σλοβακικά, τα ισλανδικά και άλλες απίθανες γλώσσες από χώρες με σαφώς μικρότερη αγορά και να μην κυκλοφορούν τα ελληνικά; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε πάλι κανένα petition στον Jobs; Έλεος πια!!!
Δημοσίευση 12/09/2008 - 17:01
Ρε παιδιά εγώ είχα Greek regional settings από το 2.0. Δεν είχα κάνει restore και μάλλον παρέμειναν από το 1.1.4. Δεν ξέρω. Πάντως απ'ότι είδα σαν επιλογή στα settings δεν το έχω αλλά είναι όντως greek. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα

Δημοσίευση 12/09/2008 - 17:04
μακαρι τα παιδια στο myphone να καταφέρουν να βρουν άκρη να έχουμε ελληνικο πληκτρολογιο
Δημοσίευση 12/09/2008 - 17:08
Ρε παιδιά εγώ είχα Greek regional settings από το 2.0. Δεν είχα κάνει restore και μάλλον παρέμειναν από το 1.1.4. Δεν ξέρω. Πάντως απ'ότι είδα σαν επιλογή στα settings δεν το έχω αλλά είναι όντως greek. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα 

ναι και μενα ειχαν μεινει θυμαμαι. Αλλα μολις το αλλαξα σε καποιο αλλο, εξαφανιστηκαν
Δημοσίευση 13/09/2008 - 01:42
μακαρι τα παιδια στο myphone να καταφέρουν να βρουν άκρη να έχουμε ελληνικο πληκτρολογιο
Όπως βλέπετε όσοι παρακολουθήσατε το θέμα που ξεκίνησα στο άλλο φόρουμ ήδη γράψαμε τις πρώτες μας λέξεις στα ελληνικά τώρα περιμένουμε τα artwork για να ξεκινήσουν τα πρώτα σοβαρά τεστ σε κινητά και να φτιαχτεί ένα repo να φιλοξενίση τα αρχεία ώστε να διευκολύνει η εγκατάσταση!
Άρα πάμε καλα...

Οποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει έστω και σαν "πειραματόζωο" ας δει εδώ. http://www.myphone.g...ad.php?t=217749
Δημοσίευση 13/09/2008 - 11:04
Το φόρεσα σε pwned κινητό, Vodafone GR.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες