+1 Είμαι σίγουρος ότι το παλικάρι πήγε με το γνωστό Ελληνικό στυλάκι "θα μου πουν πως δεν το έχουν και θα τους αποστομώσω" ... Μόνο και μόνο η πρώτη ερώτηση φτάνει: Βιτρινα ποτε θα κανετε ?
..............
Tην βρισκεις παραξενη δηλαδη εσυ την ερωτηση μου, μια και πηγα και ρωτησα την προηγουμενη της κυκλοφοριας του απο την ιδια εταιρια ετσι ?
Δεν βρηκες ας πουμε ανοητη την απαντηση για την αφισα, ουτε για την προωθηση των προιοντων που μονο η συγκεκριμενη εταιρια κανει σωστα, ουτε για την ειρωνια της υπαλληλου της συγκεκριμενης εταιριας "κατσε να το φερουν πρωτα'. ουτε για τον θειο Gates, ουτε για τη Microsft, τιποτε ετσι ? Ολα φυσιολογικα σου φανηκαν εσενα. Εγω δεν ειπα οτι θα επρεπε να εχουν. Ρωτησα τι πληροφορια εχουν, ποτε θα το φερουν και ποσο. Παψτε πια να κανετε τους κριτες των παντων, ολοι οι αλλοι ειναι οι "εξυπνοι" για εσενα και εσυ εισαι ο σωστος. Μπραβο. Αν σαρεσουν εσενα συμπεριφορες και ασχετοσυνες προβλημα σου. Εμενα δεν μαρεσουν. Και επειδη εχουμε ελευθερη αγορα, και επειδη θα σκασω και ενα ματσο λεφτα, με τη θεληση μου, εχω απαιτηση να μου απαντανε σωστα και με στοιχεια. Οταν δεν ξερουν, ενα απλο "δεν γνωριζουμε" μου φτανει. Η εξυπναδες τετοιου ειδους δεν μου αρεσουν γιαυτο και επιλεγω να παω αλλου, οπου γουστραρω οπως λεμε. Εγινα αντιληπτος ? Αν δεν σαρεσει μην ασχολεισαι