Δημοσίευση 22/08/2010 - 17:52
Μιλαω αυτη τη στιγμη με καποιον εκπροσωπο της Vodafone και τον ρωτησα για το ποσο θα κοστιζει το iPhone4 16αρι και μου απαντησε οτι δεν το γνωριζουν ακομα αλλα υπολογιζουν μεχρι τα 680 ευρω. Εδω που τα λεμε λογικο μου ακουγετε, με βαση την τιμη που υπαρχει στην Ιταλια για το 16αρι κανει 659 και εχουν φορο 20%. Ενω στην ελλαδα εχουμε φορο 23% , 3% δηλαδη πιο πανω..
Επισης: Εκανα και μια προκρατηση μεσω τηλεφωνου και οταν μου ζητησε καποιον αριθμο για να καταχωρηθη του εδωσα το νουμερο μου (εχω Cosmote καρτοκινητο) με ρωταει:
Εκπροσωπος: Cosmote εχετε?
Εγω: Ναι Cosmote.
Εκπροσωπος: Επιθειμητε δηλαδη να ερθετε απο Cosmote στην Vodafone?
Εγω: Εεε καρτοκινητο Cosmote εχω οχι καποιο συμβολαιο...
Εκπροσωπος: Για δωστε μου ενα λεπτακι, μην κλεισετε.
Εγω: Ναι φυσικα..
Εκπροσωπος: Ναι με ακουτε? Συγνωμη για την αναμονη..
Εγω: Δεν πιραζει πειτε μου..
Εκπροσωπος: Δηστυχως δεν μπορει να γινει καταχωρηση απο το συστημα μας τηλεφωνικος, αλλα μπορειτε να το κανετε μεσω του λινκ που εχουμε στο site.
Εγω: Μα ποια ειναι η διαφορα, τη site τη τηλεφωνικος.. το ιδιο δεν ειναι?
Εκπροσωπος: Για να δοκιμασουμε αλλη μια φορα, δωστε μου παλι τον αριθμο του κινητου σας.
Εγω: Ναι φυσικα, 697.......
Εκπροσωπος: Για ποια συσκευη ενδιαφερεσται? το 16αρι η το 32αρι
Εγω: Για το 16αρι.
Εκπροσωπος: Σε τη χρωμα να το καταχωρησω?
Εγω: Θα ειναι διαθεσημο και σε Λευκο?
Εκπροσωπος: Αποτη βλεπω στο συστημα μας το βγαζει και σε Λευκο.
Εγω: Τοτε βαλτε Λευκο.
Εκπροσωπος: Ωραια, σε ποιο καταστημα σας βολευει να το παρετε οταν θα ειναι διαθεσημο?
Εγω: Υπαρχει ενα καταστημα Vodafone στον χολαργο, μεσογειων αλλα δεν θυμαμαι τον αριθμο.
Εκπροσωπος: Δεν πιραζει θα μου το βγαλει το συστημα αυτοματα, (Μετα απο 10 δευτερα) Ωραια το βρηκαμε. Το αιτημα σας καταχωρηθηκε , μολις η συσκευη φτασει στο καταστημα Χολαργου τοτε θα σας παρουν τηλεφωνο για να σας ειδοποιησουνε.
Eγω: Ωραια ευχαριστω πολυ
Εκπροσωπος: Εγω σας ευχαριστω γεια σας.
Συμπερασμα: Οσοι εχετε Cosmote καλυτερα περαστε μια βολτα απο ενα τοπικο καταστημα Vodafone και καντε την δηλωση σας καλυτερα face2face αλλιος ξεχαστε την ειδοποιηση, εγω αυτο σκεφτομαι να κανω. Εχω κανει δηλωση και απο το λινκ και απο το τηλεφωνο (τωρα δηλαδη) αλλα και απο το καταστημα (σε λιγο θα παω). Τα ατομα ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ (Σορρυ για τα caps). Δεν γινεται η καταχωρηση επιδει εχω Cosmote? Λευτα δεν θα παρετε? Τη στο πεος ζητατε?
Ελαδισταν.. καλα το λενε μερικοι εδω μεσα.