υπαρχει τετοια πληση εγκεφαλου που παιδια που βγαζουν 700€ πανε και τα δινουν για ενα κινητο.
Αυτο ειναι καταντια....
αυτό είναι όντως κατάντια αλλά από εκεί και πέρα άμα άνετα φτάνει το χέρι σου γιατί να μην το απλώσεις ;;;
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:49
υπαρχει τετοια πληση εγκεφαλου που παιδια που βγαζουν 700€ πανε και τα δινουν για ενα κινητο.
Αυτο ειναι καταντια....
Ενημέρωση προς Θεσσαλονικείς:
Υπάρχουν 3 iPhone 4 στο κατάστημα Βενιζέλου και 3 στο κατάστημα της Τσιμισκή. Αυτά είναι... όποιος προλάβει τα παίρνει αύριο πρωί πρωί - για σήμερα έκλεισαν τα καταστήματα - εφόσον φυσικά δεν είναι κρατημένα για κάποιον γνωστό των υπαλλήλων.
Το κατάστημα Καλαμαριάς δεν έχει... όχι σήμα καμπάνα, iPhone 4.
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:50
Γιατι εμενα που εποικηνωνησα μαζι τους μου ειπαν πως θα διανεμηθει με σειρα προτερεοτητας της εκδηλωσης ενδιαφερωντος και οτι ο καθε ενασ μας θα ειδοποιητε με sms οταν θα ειναι διαθεσιμο για παραλαβη..!!καλη ερωτηση!
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:51
εμενα μου εχουν πει αυτο μου εχουν πει και αλλα....αλα αυτο δεν στεκει εφοσον δεν εχεις πει απο ποιο καταστημα θα παραλαβεις οπως γινοταν με 3gsΓιατι εμενα που εποικηνωνησα μαζι τους μου ειπαν πως θα διανεμηθει με σειρα προτερεοτητας της εκδηλωσης ενδιαφερωντος και οτι ο καθε ενασ μας θα ειδοποιητε με sms οταν θα ειναι διαθεσιμο για παραλαβη..!!
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:53
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό που λες είναι σχετικό, το ίδιο μπορεί να πει για σένα κάποιος που δεν τον νοιάζει να δώσει ούτε 800 ευρώ που έδωσες εσύ κ για τα 2. Ο καθένας δραστηριοποιείται στην αγορά που είναι μέλος κ σύμφωνα με την ιεραρχία των αναγκών του πράτει τα ανάλογα.Και εγω φιλε μου πριν απο 3 εβδομαδες ημουν στο Σικαγο ....το ειδα, το αγορασα και το 4 και το ipad μαζι(και δεν με ενδιαφερει αν γινομαι πιστευτος γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δειξω ουτε μια φωτο)....δεν το κανω ομως βουκινο γιατι δεν με ενδιαφερει αν ειμαι ο πρωτος ή ο τελευταιος που θα το αγορασει....ουτε ειμαι ηλιθιος να παω εδω να σκασω 700€ και 800€... (860€ εδωσα και για τα 2!!)
Αντι οι περισσοτεροι εδω μεσα να οριονται!!! για τις εξοργιστηκες τιμες τους...υπαρχει τετοια πληση εγκεφαλου που παιδια που βγαζουν 700€ πανε και τα δινουν για ενα κινητο.
Αυτο ειναι καταντια....
ΥΓ. Το πρωτο post φυσικα και ηταν ειρωνικο!
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:53
αν ειναι αυτο αληθεια...........!!!!μονο 6 σε ολη την θεσσαλονικη??....καταλαβα..ηρακλειο αφαντο!χαχαχ....παω να δω την οφαρα!!!!!!το ... οχι σημα καμπανα (τι σημαινει?)
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:54
αυτό είναι όντως κατάντια αλλά από εκεί και πέρα άμα άνετα φτάνει το χέρι σου γιατί να μην το απλώσεις ;;;
Δημοσίευση 25/08/2010 - 16:57
εμενα μου ειπαν πως το παραλαμβάνεις απο το καταστημα της γειτονιας σου αφου εχεισ δηλωση το καρτοκινητο σου και ξερουν τη διευθηνση σου..!!!εμενα μου εχουν πει αυτο μου εχουν πει και αλλα....αλα αυτο δεν στεκει εφοσον δεν εχεις πει απο ποιο καταστημα θα παραλαβεις οπως γινοταν με 3gs
Δημοσίευση 25/08/2010 - 17:02
Δημοσίευση 25/08/2010 - 17:02
Δημοσίευση 25/08/2010 - 17:04
Δημοσίευση 25/08/2010 - 17:04
Δημοσίευση 25/08/2010 - 17:05
Και εγω φιλε μου πριν απο 3 εβδομαδες ημουν στο Σικαγο ....το ειδα, το αγορασα και το 4 και το ipad μαζι(και δεν με ενδιαφερει αν γινομαι πιστευτος γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δειξω ουτε μια φωτο)....δεν το κανω ομως βουκινο γιατι δεν με ενδιαφερει αν ειμαι ο πρωτος ή ο τελευταιος που θα το αγορασει....ουτε ειμαι ηλιθιος να παω εδω να σκασω 700€ και 800€... (860€ εδωσα και για τα 2!!)
Αντι οι περισσοτεροι εδω μεσα να οριονται!!! για τις εξοργιστηκες τιμες τους...υπαρχει τετοια πληση εγκεφαλου που παιδια που βγαζουν 700€ πανε και τα δινουν για ενα κινητο.
Αυτο ειναι καταντια....
ΥΓ. Το πρωτο post φυσικα και ηταν ειρωνικο!
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες