Παραλαμβάνουμε σήμερα τελικά 40 κομμάτια 10 32αρια και 30 16αρια (είχαν πεί 50 όταν σας έγραφα πριν 25 μέρες μας έκοψαν 10 φανταστείτε χαμός και έχουμε 4 μαγαζιά και 86 προπαραγγελίες)
Ανήκουμε στην εταιρία με το σήμα καμπάνα αλλά τυγχάνει να φιλοξενώ αυτές τις μέρες συνάδελφο - φίλο από Κρήτη με την οικογενεια του που ανήκει στην απέναντι κόκκινη αλυσίδα...
Και στο δικό του κατάστημα θα δωθούν σήμερα συσκευές αλλά και σ' αυτόν λιγότερες από τις προκρατήσεις...Τελικά η παρτίδα για Ελλάδα πρέπει να ήταν κάπως μικρή και όπως σας είχα γράψει και τότε επόμενη παραλαβή μετα τις 15/9
Αν αναζητήσετε τα post μου θα δείτε τι κράξιμο έφαγα τότε που είπα για επίσημη τιμή 799 και 699 από δεκάδες που έλεγαν για 599 και 699 για 16 και 32 αντίστοιχα...Τελικά μάλλον ήμουν κοντύτερα απο αυτούς αλλά όπως έγραψα και τότε
το εθνικό σπορ του Ελληνα είναι η αμφισβήτηση...
Αν φυσικά το κράξιμο έφερε και τη μείωση των 19 ευρώ για το 32αρι και 39 αντίστοιχα για το 16αρι τοτε ίσως έπρεπε να φωνάξετε ακόμα λίγο...
Δεν θα αναφέρω τα καταστήματα μας - σας έχω αναφέρει ότι δραστηριοποιούμαστε στη Βόρεια Ελλάδα - (είδατε τι έπαθε ο κακόμοιρος ο ιδιοκτήτης στο Vodafone Φαλήρου που πήγε να εξυπηρετήσει φίλο του) αφού το γιατί αυτός και όχι εγώ ζεί και βασιλεύει...Και ο καθένας από τους ανώνυμους αμφισβητίες
το πολύ πολύ να περιμένει λίγο παραπάνω (ίσως και να μην πάρει ποτέ το αιφωνικό 4), ενώ ο επιχειρηματίας μπορεί να βάλει σε μπελάδες επένδυση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την "κάψα" του κάθε πιτσιρικά να πουλήσει μαγκιά και πρωτια στους άλλους
Οδηγία του δικτύου να μην πουλήσουμε πριν το λανσάρισμα την Παρασκευή το πρωί και δική μου προς τους διευθυντές των καταστημάτων μας να τηρηθεί αυστηρά η σειρά προκράτησης (με περιθώριο 3 ημερών πριν παραχωρηθεί η συσκευή στον επόμενο αφού κάποιος μπορεί να μην απαντάει στο
τηλέφωνο που θα του κάνουμε για χιλιους δύο λόγους ή μπορεί να είναι στις τελευταίες ημέρες των διακοπών του)
Αν έχω κάτι νεώτερο θα σας ειδοποιήσω...
ΥΓ: Δεν περιμένω κανένας από αυτούς που είχαν ξάδερφο τον φίλο της υπηρέτριας του μπατζανάκη του τρίτου ξαδέρφου της γυναίκας του ιδιοκτήτη κάποιου καταστήματος και έκραζαν τις πληροφορίες που σας έδωσα τόσο καιρό (είτε για την τιμή είτε για την διαθεσιμότητα) να επανορθώσει...
'Ασχετα αν πολλοί πήραν την ανάρτηση μου για τη ημέρα κυκλοφορίας και την έκαναν καραμέλα δήθεν δικής τους έγκυρης πληροφόρησης...ψάξτε στην αρχή του θέματος να βρείτε την ανάρτηση που λέει για κυκλοφορία 20 ή 27/8...
Καλές κλήσεις σε όσους τυχερούς παραλάβουν Παρασκευή και Σαββατο...και αφήστε τους άλλους να μιλάνε για προβλήματα με το σήμα...
Τελευταία επεξεργασία από: Mobhellas, 26/08/2010 - 04:58