Λοιπόν με το σήμα άν και έχω κάνει ελάχιστες δοκιμές πέφτει απο τις 3 μπάρες στη μία αν και η wind ως γνωστόν δεν έχει καλό σήμα. Μη ανησυχείτε πάντως μικρό το κακόμηπως καποιος που το εχει ηδη αποκτησει να μας ελεγε τι παιζει με το σημα τελικα??
iPhone 4 στην Ελλάδα. Πότε; Πόσο;
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:55
Ad
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:55
επί της ουσίας κανένα πρόβλημα .....χαχαχα σ ευχαριστω ειδα κατι ψιλα αλλα χαθηκα σε τοσες σελιδες!
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:56
Καλησπέρα,
Μόλις τώρα μου πήραν απο OTESHOP που είχα κάνει κράτηση την περασμένη εβδομάδα. Μου ειπε ο τύπος οτι είναι μόνο για αγορά διοτι θα βγούνε αργότερα(2 μήνες μου είπε) τα πακέτα.Και να έρθω αύριο να το πάρω.
c
εγω πηγα σε cosmote καταστημα σημερα (τρικαλα) κ επειδη εκανα αιτηση φορητοτητας απο voda σε cosmote μου δινουν 350ε σε οποια συσκευη θελω σε συγκεκριμενο προγραμμα που με βολευει απιστευτα! οποτε βαζω αλλα 300 κ το παιρνω το αιφονι!
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:56
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:57
Το έχεις κάνει ? ? Σου δούλεψε καλά ? Η μετάβαση έγινε σωστά ?
δε το εχω κανει αλλα το ξερω,αρκει να κρατησε ενα back up σημερινο η προσφατα ο φιλος ωστε να μη χασει τηλεφωνα κ αλλα που χει πιθανον περασει στο 3Gs του μετα το τελευταιο back up που ειχε κανει...
@ SunOfABeach: διαλεξε iphone και εισαι ετοιμος..
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:57
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:58
στη vodafone της περαιας θα εχουν σιγουρα σημερα μιλησα.. αλλα δεν ξερω αν θα τα δινουν σκετα..
Παλίκαρε τι σου είπανε? Τι συσκευές έχουν?
Δημοσίευση 26/08/2010 - 14:59
δεν ξέρω για τα κομμάτια ποσά ,αλλά έτσι είναι για παραλαβή αύριοΠαιδιά επειδή πήρα 5-6 τηλέφωνα σήμερα σε καταστήματα γερμανός οι περισσότεροι μου είπαν οτι θα έρθουν αύριο απο 2-3 κομμάτια σε κάθε κατάστημα απο τις 10:30 μέχρι τις 13:00 παραλαβή
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:01
Καλά, μιλάμε, η αίσθηση της οθόνης είναι το κάτι άλλο!
Κατά τα άλλα, είναι άριστη, στιβαρή κατασκευή, αλλά κομματάκι βαρύ.
(Για ακουστική παύλα ήχο, δε ξέρω ακόμα, γιατί δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο -ούτε εγώ έχω πάρει, ακόμα, κανέναν!!!)
Edit
Τελικά, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς... Το έκανα restore from back-up και έχω, τώρα, περασμένα, ότι είχα και στο 3GS! Από μυνήματα και φωτό, μέχρι τραγούδια κι επαφές!
(Να πέρναγε και τις εφαρμογές του Cydia, τί καλά που θα ήτανε! Να μην ξανακάνω από την αρχή την όλη διαδικασία...)
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:05
Γερμανος Κορδελιου τα δωσανε
Γερμναος Ευοσμου τα δωσανε
Γερμανος Καλοχωρι τα δωσανε
Γερμανος Περαια ενα 16αρι
Γερμανος Στην Αγιου Δημητριου Τα δωσανε
Γερμανος Πυλαια Εχουνε
Γερμανος Νεαπολης Εχουνε
Γερμανος Πολιχνη Τον υπνο του δικαιου
Γερμανος Κιλκις Εχουνε
Γερμανος Ανω Τουμπας εχουνε και τα δινουνε απο απογευμα
Γερμανος Σερρες Εχουνε
Εκτως απο τα καταστηματα σε Κιλκις και Σερρες που απλα πηρα τηλ στα αλλα ΠΗΓΑ Ο ΙΔΙΟΣ.... Καλο κυνηγι σε ολους μας (Ασχετο αλλα τα καταστηματα Κοσμοτε και κεντρικα ΟΤΕ ΣΑλονικης τα εχουνε ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ)
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:05
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:08
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:08
Παιδια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
Γερμανος Πυλαια Εχουνε
Γερμανος Νεαπολης Εχουνε
Γερμανος Κιλκις Εχουνε
Γερμανος Σερρες Εχουνε
Εκτως απο τα καταστηματα σε Κιλκις και Σερρες που απλα πηρα τηλ στα αλλα ΠΗΓΑ Ο ΙΔΙΟΣ.... Καλο κυνηγι σε ολους μας (Ασχετο αλλα τα καταστηματα Κοσμοτε και κεντρικα ΟΤΕ ΣΑλονικης τα εχουνε ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ)
Πολύ καλή δουλειά, μπράβο φίλος.
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:09
μιλαμε για ερωτα αυτο το i phone 4Παιδια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
Γερμανος Πυλαια Εχουνε
Γερμανος Νεαπολης Εχουνε
Γερμανος Κιλκις Εχουνε
Γερμανος Σερρες Εχουνε
Δημοσίευση 26/08/2010 - 15:10
Παιδια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
Γερμανος Πυλαια Εχουνε
Γερμανος Νεαπολης Εχουνε
Γερμανος Κιλκις Εχουνε
Γερμανος Σερρες Εχουνε
το μεσημερι πηγα στο γερμανο ανω τουμπας και μου ειπε οτι δεν εχει.. μας δουλευουνε..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες