Εννοειτε και ο καθενας κανει αυτο που νομιζει σωστο.Εδω κανουμε απλα μια συζητηση και οχι να επιβαλλει καποιος την αποψη του στους αλλους.Οσον αφορα τα τραγουδια προσωπικα τα αγοραζω οπως ειπα σε πολυ χαμηλη τιμη.για το αν κανω jb το κινητο μου ή οχι δεν νομιζω πως πρεπει να δωσω αναφορα για ποιο λογο το κανω. στην τελικη τοσα λεφτα εδωσα να το παρω, δικο μου ειναι οτι θελω το κανω. καποιος μπορει να το χρησιμοποιει το jb για πολυ περισσοτερα απο καποιον αλλο που θελει απλα να βαζει σπασμενες εφαρμογες.ε και?? γιατι τετοιο κολλημα με τον αν βαζει καποιος σπασμενα παιχνιδια που χτυπιουνται ολοι οτι ειναι εγκλημα και πειρατια? τα mp3 που εχουν στο pc τους ειναι αγορασμένα δεν το νομιζω.. και σε τελικη αναλυση αν καποια εφαρμογη μου αρεσει πολυ και την εχω σπασμενη αρχικα γιατι οχι, να την αγορασω.
Εγω εχω εδω και καιρο "καθαρη" συσκευη και μου λειπουν 2 πραγματα αρκετα απ'οταν ηταν jb η συσκευη.Εγώ παιδιά πήρα το iphone τον δεκέμβρη του 2009 με την προϋπόθεση να το κάνω j\b αλλά δεν είχε βγει ακόμα η εφαρμογή για να το σπάσω τότε γιατί είχα την καινούρια bootroom. Μάγγες? ξενέρωσα την ζωή μου όταν έμαθα (λίγο αργά βέβαια, μετά από 25 μέρες) οτι δεν μπορω να το σπάσω... Αν γινόταν να το επιστρέψω τότε, θα το έκανα... τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα. Το έσπασα φυσικά. Προσωπική μου καθαρά άποψη χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, το iphone χωρις jailbrake είναι ένα πανάκριβο, Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο, paltop, με λίγη παρηγοριά τις ελάχιστες αξιόλογες δωρεάν εφαρμογές. Η άποψή μου ισχύει ΜΟΝΟ και αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για να αγοράσεις τις εφαρμογές... Άλλοστε, ας μην κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είναι πολλοί αυτοί που είχαν 3GS jailbroken (full extra) και αναβάθμισαν στην έκδοση 4 no jailbroken.
1)Αναφορα.
2)SBSettings(ακομα και τωρα εχω πιασει τον εαυτο μου να σερνει το δαχτυλο στην μπαρα).