Το Crystal Film της Power Support μου έγινε δώρο τον ιανουάριο λόγο γενεθλίων, αλλά επειδή την προηγούμενη μέρα είχα αλλάξει screen protector (δυστυχώς) δεν την δοκίμασα μέχρι σήμερα.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο.

Στο σετ περιέχονται 2 screen protectors, και ένα film το οποίο το βάζετε και το βγάζετε στην οθόνη του τηλεφώνου και αφαιρεί ακόμα και τον πιο απειροελάχιστο κόκο σκόνης.
Το συγκεκριμένο screen protector προσφέρει το καλύτερο anti-glare που έχω δεί μέσω ενός πολύ ωραίου noise effect!
Η υφή του είναι πραγματικά μοναδική και απίστευτη η αίσθηση της επαφής του δαχτύλου με το iPhone.
Εάν είχατε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο screen protector που έλεγε ότι δεν αφήνει κανένα σημάδι από δαχτυλιές και το θεωρήσατε ορθό, τότε δεν έχετε δοκιμάσει (προφανώς) αυτό το screen protector. Ακόμα και μετά από υγρασία (μέσω αναπνοής) στην οθόνη και πίεση του δακτύλου δεν μένει κανένα σημάδι.
Για τους τελειομανείς (σαν και εμένα) εκεί έξω που έστω και ένα χιλιοστό του χιλιοστού να μην εφαρμόζει το screen protector τους πειράζει και ποτέ δεν μπόρεσαν να κάνουν perfect Install, αυτές οι εποχές τέλειωσαν. Είναι πραγματικά το πιο εύκολο σε εγκατάσταση screen protector του κόσμου. Σε οδηγεί μόνο του.
Και το πιο καταπληκτικό από όλα? Όλο αυτό το set με τα απίθανα αυτά screen protectors κάνει μόνο 14.95$! Τέρμα ποια τα 20ευρώ για "μούφες" που περιείχαν και μόνο ένα screen protector.
Υφή: 5/5
Προστασία: 5/5
Εφαρμογή: 5/5
Official Site:Crystal Film for iPhone 3G