οκ φιλε μου ευχαριστω!
Ελληνικό πληκτρολόγιο στην iPhone v2.1- v2.2 - Greek keyboard for v2.1 - v2.2
Από
iPhoneHellas
, 14/09/2008 13:06
321 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/01/2009 - 03:04
Ad
Δημοσίευση 19/01/2009 - 13:04
Καλημερα θελω να μαθω το εξης...Εμενα επιδει οι επαφες μου ειναι στα αγγλικα δεν με πολυ ενδιαφερει να εχω ελλινικο keyboard (greeklish are fine ) αυτο ομως που με ενδιαφερει ειναι να εχω ελληνικα ωστε να χρησιμοποιω πιο ευκολα το maps. αξιζει λοιπον να κατεβασω το greek keyboard μονο και μονο για αυτο? (ειναι δλδ ευκολη η εναλαγη απο αγγλικο σε ελληνικο οταν θα το χρειαζομαι? ) ετσι και αλλιως εχω irealsms οποτε θα ειχα προβλημα με τα sms Τελος παντων αξιζει να βαλω ελληνικο? Θα μπορω να αλλαζω ευκολα μεταξυ των 2? Και αν ναι πια εκδοση με συμφερει να βαλω? (υποθετω L3 lite).
Ευχαριστω παρα πολυ ¨) (btw αψογη δουλεια εχετε κανει με το forum)
Ευχαριστω παρα πολυ ¨) (btw αψογη δουλεια εχετε κανει με το forum)
Δημοσίευση 19/01/2009 - 13:18
@ Archetype22: Φυσικά και αξίζει να προσθέσεις το Greek Keyboard!
- Η αλλαγή γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα (πατώντας το κουμπί με την υδρόγειο κάτω αριστερά).
- Θα βάλεις την L3 Lite.
- Η αλλαγή γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα (πατώντας το κουμπί με την υδρόγειο κάτω αριστερά).
- Θα βάλεις την L3 Lite.
Δημοσίευση 19/01/2009 - 16:15
@ Archetype22: Φυσικά και αξίζει να προσθέσεις το Greek Keyboard!
- Θα βάλεις την L3 Lite.
- Θα βάλεις την L3 Lite.
Αφου πρώτα μην ξεχάσει το ενεργοποιήσει από τα settings.. Και αν δεν έχεις το ελληνικό μενου, είναι το ρώσικο πληκτρολόγιο..
Δημοσίευση 19/01/2009 - 17:52
Καλησπέρα...Έβαλα το Greek Keyboard L3 (όχι τη lite) , δηλαδή αν καταλαβαίνω σωστά εχω contact sorting. Σωστά; Όμως, οι επαφές είναι ταξινομημένες όπως πριν, δλδ A B C D κλπ και όλα τα ελληνικά στο # με τη διαφορά ότι τα B C D E κλπ έχουν αντικατασταθεί με το # χωρίς να είναι μαζί με τις ελληνικές. Δεν δοκίμασα να δω αν δουλεύει σωστά η αναζήτηση. Προφανώς έχω ενεργοποιήσει και το ρώσικο πληκτρολόγιο.
Δημοσίευση 19/01/2009 - 17:55
Διάβασε καλύτερα το θέμα. Πρέπει να κάνεις forced sync για να ταξινομηθούν
Δημοσίευση 19/01/2009 - 18:12
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες