Jailbreakme.com: Jailbreak για ΟΛΑ τα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch απευθείας από την συσκευή σας!
Δημοσίευση 08/09/2010 - 02:37
Ad
Δημοσίευση 08/09/2010 - 02:46
αν ολα πανε οπως πρεπει σημερα καποια στιγμη θα βγει η 4,1 και σε καμμια 10αρια μερες ελπιζω το jailbreak της ισως και λιγο πιο αργοτεραΕυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!Θα περιμενω την 4.1!
Δημοσίευση 08/09/2010 - 10:41
θέλω την βοήθειά σας γιατί μάλλον έκανα πατάτα.
Είχα το 3GS jailbreaked me 4.0 έκδοση λογισμικού. Αγόρασα από VF το 4G και ήθελα να περάσω όλα τα αρχεία μου από το 3GS στο 4G. Έκανα ένα sync στο 3GS με το iTunes (Mac OS) για να έχω και ένα backup, και έκανα sync to 4G χωρίς να το κάνω Sync as New αλλά τράβηξα τα αρχεία από το τελευταίο backup του 3GS. Μέχρι εδώ όλα ΌΚ. Μπ΄ξκε ο κατάλογος φωτογραφίες κλπ μαζί με όσα legal apps είχα στο 3GS. Τα υπολοιπα apps δεν μπήκαν. Φυσικό βεβαια γιατί ακόμη δεν ήταν jailbreaked το 4G.
Στην συνέχεια πήγα και άνοιξα τον safari στο jailbreakme.com. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κανονικά. Αν και δεν είδα κάτι να άλλαξε ούτε καν cydia είδα.
Σκέφτηκα να το επανεκκινήσω μήπως και βγει το cydia.
Από εκεί και μετά δεν άνοιγει με τίποτα. Κολλάει στο μηλαράκι.
Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στις αρχικές του ρυθμίσεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:14
Δοκίμασε να κάνεις hard reset (πατημένα home + power) για 10 sec, αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι.Καλημέρα σε όλους,
θέλω την βοήθειά σας γιατί μάλλον έκανα πατάτα.
Είχα το 3GS jailbreaked me 4.0 έκδοση λογισμικού. Αγόρασα από VF το 4G και ήθελα να περάσω όλα τα αρχεία μου από το 3GS στο 4G. Έκανα ένα sync στο 3GS με το iTunes (Mac OS) για να έχω και ένα backup, και έκανα sync to 4G χωρίς να το κάνω Sync as New αλλά τράβηξα τα αρχεία από το τελευταίο backup του 3GS. Μέχρι εδώ όλα ΌΚ. Μπ΄ξκε ο κατάλογος φωτογραφίες κλπ μαζί με όσα legal apps είχα στο 3GS. Τα υπολοιπα apps δεν μπήκαν. Φυσικό βεβαια γιατί ακόμη δεν ήταν jailbreaked το 4G.
Στην συνέχεια πήγα και άνοιξα τον safari στο jailbreakme.com. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κανονικά. Αν και δεν είδα κάτι να άλλαξε ούτε καν cydia είδα.
Σκέφτηκα να το επανεκκινήσω μήπως και βγει το cydia.
Από εκεί και μετά δεν άνοιγει με τίποτα. Κολλάει στο μηλαράκι.
Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στις αρχικές του ρυθμίσεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Μάλλον πας για restore στην 4.0.2 και είσαι και εσύ στην αναμονή. Λογικά σήμερα θα κυκλοφορήσει επίσημα η apple την 4.1 και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να βγει και κάποιο j/b.
Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:19
Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:25
Θα το συνδέσεις στο iTunes, θα σου πει οτι βρήκε ένα iPhone που πρέπει να γίνει restore, θα του πεις ΟΚ, θα κατεβάσει την 4.0.2, θα την περάσει, και όλα ΟΚΚαι πως κάνω restore στην 4.0.2 αφού δεν μου ανοίγει καν;
Αν τυχόν και δεν στο αναγωρίσει το iTunes έτσι πώς είσαι, τότε θα πρέπει να το βάλεις σε DFU mode:
1oς τρόπος
1. Κλείνουμε το τηλέφωνο(αν δεν είναι ήδη κολλημένο)
2. Κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα το Power και το Home Button
3. Ήταν δούμε το logo της Apple,αφήνουμε το Power Button αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε το Home Button.
4. Ανοίγουμε το iΤunes και περιμένουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε restore mode.
2ος τρόπος
1. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και ακούμε το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει κατά τη σύνδεση και αποσύνδεση της συσκευής.
2. Κρατάμε το Power και το Home Button μέχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό ήχο αποσύνδεσης και τότε αφήνουμε το Power Button
(συνεχίζουμε να κρατάμε το Home Button).
3. Περιμένουμε μέχρι να ακούσουμε έναν ακόμα χαρακτηριστικό ήχο και τότε αφήνουμε και το Home Button.
4. Ανοίγουμε το iΤunes και περιμένουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε restore mode.
3ος τρόπος (μόνο για Windows - χωρίς πάτημα κουμπιών!)
1. Κατεβάζουμε το παρακάτω αρχείο : http://www.mediafire...php?mdmymqntllo
2. Κάνουμε extract το archive στο path C:/DFU
3. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και αγνοούμε το iΤunes.
4. Πηγαίνουμε Start-->Run
5. Πληκτρολογούμε c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu
6. Περιμένουμε μέχρι η οθόνη του iPhone να γίνει "άσπρη".
7. Ανοίγουμε το iTunes και περιμένουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε restore mode.
Δημοσίευση 08/09/2010 - 13:06
Δημοσίευση 08/09/2010 - 16:39
Δημοσίευση 08/09/2010 - 16:45
Ειπαμε για 4.0.2 ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ jailbreak..ισως βγει για την 4.1 που ισως και να κανει jailbreak και την 4.0.2παιδια βγηκε και για το 4.0.2?
Δημοσίευση 08/09/2010 - 16:49
Ειπαμε για 4.0.2 ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ jailbreak..ισως βγει για την 4.1 που ισως και να κανει jailbreak και την 4.0.2
Ισως Δηλαδή δεν είναι σιγουρο οτι θα βγεί για την 4.1??
Δημοσίευση 09/09/2010 - 10:14
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:04
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:09
Οχι αδερφε μου διοτι θα χρειαζεσαι το appsync 4 και αφου δεν θα εχεις cydia δεν θα μπορεις να το περασεις.Μία ερώτηση μπορεί να ακουστεί βλακεια. αλλα ας την κάνω. εχω κανει j.b και εχω βάλει cracked navigation αν κανω αναβάθμηση σε 4.1 (τώρα έχω 4.0.1) χωρίς το j.b θα δουλεύει?
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:12
Δημοσίευση 09/09/2010 - 20:15
Κατα αρχην δεν με ζαλιζεις παει αυτο...ναι αν κανεις update στην 4.1 και θα πας να περασεις τις εφαρμογες με συγχρονισμο θα σου λειπει απο το τηλεφωνο το appsync 4.1(που το κατεβαζεις απο cydia)και ως αποτελεσμα θα ειναι να παιρνεις error στο itunes κατα το συγχρονισμο και να μην στα περναει...συμβουλη μου κανε λιγο υπομονηΤα εγκατέστησα μέσω itunes. φαίνονται μέσα στο itunes applications. η δεν παίζει ρόλο? συγνωμη για το ζαλισμά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες