Πως είναι δυνατόν ατομα τα οποια εκαναν την παραγγελία τους 3 μερες μετα απο την κυκλοφορια να το εχουν στα χερια τους και καποιοι που καναμε την παραγγελια μας απο τις 27/8 το πρωι ακομα να περιμενουμε... Εκεί στην vodafone τον παιζουν μου φαινεται...
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ουτε την Δευτερα θα παραλαβω... Δεν πειραζει voda θα γυρισει ο τροχος, ηδη απετρεψα ενα φιλο να κανει νεα συνδεση σε αυτους και πηγε στη wind...
Εγω εκανα παραγγελια 4 ωρες πριν απο τον κολλητο μου την Παρασκευη πρωι. Σε αυτον ηρθε ΕΧΤΕΣ και σε εμενα ουτε σημερα!!! Υποτιθεται οιτι πρεπει να ισχυει μια λιστα προτεραιοτητας.
Φυσικα, τα συμβολαια εχουν ανανεωθει και τα λεφτα εχουν κρατηθει. Σε αυτα δεν υπαρχει προβλημα. Μια χαρα τους βρισκω. Κρατανε τα λεφτα οι κυριοι και ασε τους βλακες που πληρωσαν ενα μισθο να περιμενουν. Αν ειναι δυνατον!!! ΟΙ ανθρωποι ειναι τουλαχιστον γελιοι!!
Αν δεν ερθει Δευτερα θα τους παρει ο διαολος και θα ακυρωσω το συμβολαιο. Θα παω Cosmote.
ΑΑΑ και το αλλο καλο. Οσοι εχουν παρει το iPhone 4, μαζί και ο κολλητος μου, ΔΕΝ τους εστειλε η Vodafone τη MicroSIM, ενω στη παραγγελία αναφερεται ξεκαθαρα οτι θα σου στειλουν μία. Αλλη βλακεια και αυτη! Θα πρεπει δλδ να κοψεις την sim μονος σου?
Πολυ σοβαρη εταιρεια!!! Μπραβο!