Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bluetooth Headset compatibility list

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
431 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   christz

christz

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/09/2010 - 00:21

Καλησπέρα,
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής.
Διάβασα πιο πάνω πως με το jawbone icon μπορώ να χρησιμοποιώ
και τα δύο τηλέφωνα που έχω.
Τώρα έχω ένα 3G + 2G. Το αναζήτησα στο ebay και αυτο που βρήκα
λέει για 3G and 3GS. Μήπως ξέρει κάποιος αν θα δουλεύει και με το 2G?
Και κάτι άλλο. Σε λίγο καιρί θα χρησιμοποιώ κι ένα blackberry. Θα δουλεύει
με το ίδιο μοντέλλο jawbone για να το χειρίζομαι ως δεύτερο τηλ?
Ρωτάω γιατί είδα στο ebay πως έχουν διάφορες μάρκες τηλ και ανάλογα μοντέλα
jawbone.
Ευχαριστώ
Chris

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   georgek76

georgek76

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 10:12

Καλημερα σε ολους
Ειμαι καινουργιος κατοχος iPhone 4 και πρεπει να πω οτι εχω ενθουσιαστει με το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο. Επειδη ομως δεν μπορω κινητο χωρις bluetooth το εψαξα αρκετα online και κατεληξα στο Plantronics M 100 απο το οποιο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Ειναι μικρο, λεπτο, και ευχρηστο και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου καιγια μενα αλλα και για τον συνομιλητη (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον) . Οτι ακριβως εψαχνα δηλαδη αφου ημουν συνηθισμενος απο το Samsung WEP200 που ειχα στο προηγουμενο κινητο και δουλευε καλα και με το iPhone 4 αλλα ηρθε η ωρα να αλλαχτει. Το M 100 συνεργαζετε αψογα με το iPhone, εμφανιζει ενδειξη μπαταριας στην οθονη του κινητου και επισης υποστηριζει και Voice Control.
Τελος θελω να πω οτι υπαρχει και στην σελιδα της APPLE στην κατηγορια iphone accessories/headsets.
Αυτα απο εμενα προς το παρον.

#198   kacos

kacos

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 21:12

Να προστεθεί και το Samsung HM1500 το οποίο συνεργάζεται άψογα με το iPhone 4. Είναι και multipoint, για 2 συσκευές.

#199   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • GameCenter:kopromax

Δημοσίευση 08/10/2010 - 08:27

θελω να αγωρασω αυτο http://www.plaisio.g...0-1234-0434.htm

θελω να ρωτησω καποιον ο οποιος το εχει ή γνωριζει να μου πει αν εχει δονηση να καταλαβενεις οτι εχεις εισερχομενη κληση; αν οχι ακουγετε κατι ; με ποιο τροπο σε ειδοποιει αν δεν βλεπει ή ακους το κινητο σου;

#200   SoCiaL

SoCiaL

iPH Member

• 226 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2010 - 09:37

θελω να αγωρασω αυτο http://www.plaisio.g...0-1234-0434.htm

θελω να ρωτησω καποιον ο οποιος το εχει ή γνωριζει να μου πει αν εχει δονηση να καταλαβενεις οτι εχεις εισερχομενη κληση; αν οχι ακουγετε κατι ; με ποιο τροπο σε ειδοποιει αν δεν βλεπει ή ακους το κινητο σου;

Δυστυχως αυτο που θες ,δεν το εχει,ουτε δονηση ,ουτε καποιον ηχο για να σε ειδοποιει για κληση.
Και εγω θα το ηθελα αλλλα δεν...

#201   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2010 - 09:41

Δυστυχως αυτο που θες ,δεν το εχει,ουτε δονηση ,ουτε καποιον ηχο για να σε ειδοποιει για κληση.
Και εγω θα το ηθελα αλλλα δεν...

ευχαριστω για την απαντηση. οντως ειναι ενα - για την συσκευη αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια . εσυ εχεις κανα θεμα με την συνδεση και το iphone;

#202   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 09:40

το πηρα χθες αυτο http://www.plaisio.g...0-1234-0434.htm πολυ καλο σε ολα του και απο ηχο μουσικης και απο τηλεφωνηματα. το μονο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. εγω το συνδεσα σε ενα iphone 4 και βαζω να παιξει μουσικη απο Ipod του iphone την ακουω την μουσικη κανονικα αλλα δεν μου βγαζει στην οθονη το τραγουδι που παιζει (trackID) . κανω κατι λαθος; καποιος που το εχει του κανει το ιδιο;

#203   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 20:45

εχω τρομερο προβλημα με τα sony ericsson mw600 που πηρα. τα συνδεω κανονικα και δουλευουν μια χαρα. ομως μετα απο ωρα ξεσυνδεεται και ενω π.χ. κανω μια κληση και δειχνει οτι δουλευουν δεν περναει τον ηχο. τι μπορει να φταιει; καποιος που τα εχει κανα θεμα με το iphone 4 4.1 ;αν μπορει καποιος να βοηθησει κοντευω να τα σπασω ακομα δεν τα πηρα τα νευρα μου...

#204   TIGI

TIGI

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 13:44

Καλημερα ,iphoners...
Τελικα και το Sony Ericsson HBH PV740 ενω τους ακουγα ολους τελεια ,χωρις λογο μου εκανε αποσυνδεσεις και το πηγα πισω.
Τελικα πηρα το καινουριο Jawbone Ιcon απο το ebay και ειναι απιστευτο...Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Με ακουνε τελεια και τους ακουω,δεν κανει αποσυνδεσεις ,το εχω φορτησει απο την παρασκευη και ακομα η μπαταρια δεν εχει πεσει.
Το προτινω σε οποιον θελει ενα ποιοτικο bluetooth για το κινητο του.
Κατα την γνωμη μου πολυ πιο εμφανησιμο απο τα plantronics που ειναι σαν μανταλακια.
85ευρο απο το ebay ,τελικη τιμη.
Καλη συνεχεια.

Είναι συμβατό με iphone 4?

#205   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2010 - 11:12

επειδη εν τελει δεν βρηκα ακρη με το sony ericsson mw600 το εδωσα. λεω να παρω αυτο http://www.skroutz.g...rase=i.tech 802 γιατι θελω ραδιο. το εχει χρεισιμοποιηση καποιος; ειναι συμβατο με iphone 4 ios 4.1; εχετε να μου προτεινεται καποιο bluetooth με ραδιο και να ειναι συμβατο με iphone 4 ios 4.1;

#206   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/10/2010 - 17:04

Παιδιά μια απλή ερώτηση: To Plantronics Discovery 975 είναι καλή αγορά Bluetooth για το iPhone 4;; To έχει δοκιμάσει κανείς; Με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ποιότητα συνομιλίας, αλλά και η εμβέλεια και η διάρκεια της μπαταρίας.

#207   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 22/10/2010 - 07:21

Παιδιά μια απλή ερώτηση: To Plantronics Discovery 975 είναι καλή αγορά Bluetooth για το iPhone 4;; To έχει δοκιμάσει κανείς; Με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ποιότητα συνομιλίας, αλλά και η εμβέλεια και η διάρκεια της μπαταρίας.

Πάρα πολύ καλό.Κορυφαίος ήχος και πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

#208   PANOS93GR

PANOS93GR

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2010 - 11:55

Παιδια εχω ενα προβλημα,εχω παρει ενα samsung200 και ενω οταν μιλαω δουλευει κανονικα,οταν παω να ακουσω τραγουδια απο το iPod ακουγεται απο το κινητο και οχι απο το bluetooth.Τι να κανω?

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 01/11/2010 - 16:16
Greeklish to Greek.

#209   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/11/2010 - 16:12

Δεν ξέρω το Samsung 200, αλλά αν δεν υποστηρίζει A2DP είναι λογικό αυτό που γίνεται. Μπορεί να λειτουργεί μόνο σαν απλό BT handsfree και όχι σαν A2DP device.

#210   poison

poison

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2010 - 21:11

Kαι με samsung wep500 δουλευει αψογα,και εχει και φοβερη αυτονομια και ειναι και μια σταλιτσα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες