Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 5?θα γίνει κατι τέτοιο?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:52

Γιατι δηλαδη να σας χαλασει οσους πηρατε το 4;

γτ να ΜΗΝ μας χαλάσει φίλε μου?δίνεις τόσα λεφτά για να το πάρεις και μέσα σε λίγους μήνες βγαίνει ενα νέο μοντέλο?
εσένα δεν θα σε χάλαγε?
πέρα του οτι η εταιρεία θα χάσει πολύ θα χάσουμε και εμείς!πέρα του οτι η τιμή του θα πέσει πάααααααααααρα πολύ αν θέλει κάποιος να το δώσει για να πάρει το νέο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:53

γτ να ΜΗΝ μας χαλάσει φίλε μου?δίνεις τόσα λεφτά για να το πάρεις και μέσα σε λίγους μήνες βγαίνει ενα νέο μοντέλο?
εσένα δεν θα σε χάλαγε?
πέρα του οτι η εταιρεία θα χάσει πολύ θα χάσουμε και εμείς!πέρα του οτι η τιμή του θα πέσει πάααααααααααρα πολύ αν θέλει κάποιος να το δώσει για να πάρει το νέο!

Επομένως το κρίνεις απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο και ηρεμείς ;) ..

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/09/2010 - 13:53

#18   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:53

Περίπτωση 1 : Νέο Μοντέλο 5..
Δέν υφιστάται να βγεί νεο μοντέλο το οποίο θα έχει μόνο φτιαγμένο το πρόβλημα σήματος οπότε πάμε στην 2.

Τώρα σχετικά με νέο μοντέλο με πολλά nea features να περιμένετε του χρόνου όπως έχουμε συνηθήσει γιατι και νέο μοντέλο να βγάλει πάλι βγάζει off το 4G και επομένως χάνει τους πελάτες της.

Περίπτωση 2 : Επιδιορθωμένη Version του 4..

Επίσης δεν υφιστάται διοτι η Apple θα κρίνει αυτομάτως το 4G ελαττωματικό επομένως θα αφήσει στον αέρα 2+ εκατομμύρια ιδιοκτήτες 4G και θα χάσει και την υποστήριξη τους αλλα και σίγουρα θα δεχτεί μηνύσεις για πώληση ατελούς ή ελαττωματικού προιόντος που επισκεύασε με νέα έκδοση κτλπ..

μακάρι να βγείς σωστός

#19   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:56

Επομένως το κρίνεις απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο και ηρεμείς ;) ..

ναι το κρίνω απίθανο αλλά το θέμα είναι γτ να βγάζουν τέτοια άρθρα στον αέρα?για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εταιρεία?στους πελάτες τις?στην αγορά?
εντάξει έχουν πολλούς αντιπάλους αλλά θα μπορούσαν να τους <χτιπήσουν> με άλλους τρόπους

#20   Altair77

Altair77

iPH User

• 157 μηνύματα
  • GameCenter:Altair77

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:58

καλά άμα βγάλουν καινούργιο iphone 5 και δεν μας το δώσουν τσάμπα στου ήδη κατόχους του iphone 4 θα τσαντιστώ παρα πολύ :blink: :rolleyes:

#21   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:00

ναι το κρίνω απίθανο αλλά το θέμα είναι γτ να βγάζουν τέτοια άρθρα στον αέρα?για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εταιρεία?στους πελάτες τις?στην αγορά?
εντάξει έχουν πολλούς αντιπάλους αλλά θα μπορούσαν να τους <χτιπήσουν> με άλλους τρόπους

Εχεις σκεφτεί την διαφήμηση?.. ;)

Θα μπορούσε να είναι ένα trick για να φέρει πιθανούς πελάτες οι οποίοι να νομίσουν οτι μετά τις 30 του μηνός βγαίνει fixed version και να το πάρουν απο εκεί που το έιχαν απορρίψει λόγω του DeathGrip και προβλήματος στο σήμα..

#22   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:10

Γιατί αν παραδεχτεί η Apple οτι υπάρχει θέμα με οθόνη και αντικαθιστά τη συσκευή που μόλις έβγαλε με το 5, τότε δε χάσει την αξιοπιστία της. Είναι αδύνατον μια τέτοια εταιρία σε 1 κινητό να μην έχει ελένξει το προφανές! Το σήμα! Μπορεί να παρουσιάζει 1 ευαισθησία στο "πιάσιμο" αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι αν βγαίνεις εκτός δικτύου. Αν πχ χάνεις 2 γραμμές στο max δε σε επηρεάζει. Αν έχεις 1-2 σήμα τότε πηγαίνει εκτός δικτύου? Αυτό μπορεί κανείς να το διασταυρώσει? Εγώ ψάχνω ακόμα σημείο να μη πιάνει η cosmote!

#23   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:10

Προς όλους:

Αν μπορούσατε να κρίνετε τι είναι πιθανό και τι όχι, πως κάτι πρέπει να γίνει και άλλο πως όχι, θα δουλεύατε για την Apple τώρα. Κανείς ποτέ δεν έχει κάνει (ακόμη και gizmodo και λοιποί) πετυχημένη πρόγνωση για προϊόντα της Apple, ΕΚΤΟΣ των περιπτώσεων που υπάρχουν leaked photos,όπως έχει γίνει και στην περίπτωση του επομένου iPhone. Πείτε το iPhone 5, iPhone 4 HD, iPhone 4+ ή όπως αλλιώς λέγεται.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και εγώ προσωπικά την είδα τη φωτιά. Οπότε προσπαθήστε να είστε πιο μετριοπαθείς στις προγνώσεις σας...θα χάσετε.

#24   tasgr86

tasgr86

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:11

εσένα δεν θα σε χάλαγε?

Οταν αγοραζεις ενα top κινητο ξερεις οτι σε λιγους μηνες θα κυκλοφορισει καινουργιο που θα το ξεπερασει.τι σημασια εχει αν θα γινει σε 6 μηνες η σε 12;να σταματισει δηλαδη η εξελιξη επειδη καποιοι πηραν το 4;εξαλου και να βγει Καινουργιο τωρα γιατι να απαξιωσει το 4;οι διαφορες θα ειναι ελαχιστες.βεβαια δεν προκειται να βγει καινουργιο.
ps αν δεν να πετας λεφτα απλα περνεις ενα 3gs με 250 και περιμενεις να παρεις το 4 οταν βγει το 5.

#25   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:18

εσένα δεν θα σε χάλαγε?

δεν λες παλι καλα που δεν εχουμε htc η samsung που βγαζουν αλλο τηλ καθε μηνα???

#26   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:18

Προς όλους:

Αν μπορούσατε να κρίνετε τι είναι πιθανό και τι όχι, πως κάτι πρέπει να γίνει και άλλο πως όχι, θα δουλεύατε για την Apple τώρα. Κανείς ποτέ δεν έχει κάνει (ακόμη και gizmodo και λοιποί) πετυχημένη πρόγνωση για προϊόντα της Apple, ΕΚΤΟΣ των περιπτώσεων που υπάρχουν leaked photos,όπως έχει γίνει και στην περίπτωση του επομένου iPhone. Πείτε το iPhone 5, iPhone 4 HD, iPhone 4+ ή όπως αλλιώς λέγεται.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και εγώ προσωπικά την είδα τη φωτιά. Οπότε προσπαθήστε να είστε πιο μετριοπαθείς στις προγνώσεις σας...θα χάσετε.

Μπορείς να κρίνεις το πιθανό με λογική σκέψη και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθώ..
Τώρα ο καθένας με την άποψη του, Εδώ θα είμαστε και θα δούμε..

Φιλικά..

#27   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:31

δεν λες παλι καλα που δεν εχουμε htc η samsung που βγαζουν αλλο τηλ καθε μηνα???

φίλε μου τα κορυφαία μοντέλα τα βγάζει κάθε χρονο!το καλύτερο για την htc αυτή την στιγμή είναι το hd2!δεκεμβρη βγαίνει το hd3

#28   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:41

Ρε παιδιά η παραφιλολογία είναι μέσα στην κουλτούρα των Apple Fans. Θυμηθείτε πόσα χρόνια ακούγαμε τα rumors για το Apple tablet , και το τι κοτσανα κυκλοφορούσε. Και πάντα τα προιόντα της Apple τα κατηγορούν όσο τίποτα . Και για το Ipad λέγανε ότι είναι χαζομάρα ότι είναι ένα τεράστιο Ipod και τελικά έγινε ένα ακόμα hit . Και ρε παιδια από την στιγμή που πουλάει σαν τρελλό το 4αρι , γιατί να το αλλαξεί και να μπει σε περιπετειες η Apple. Που όντως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό , το έχω πάρει και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα , ίσα ίσα είναι το καλύτερο κινητό που είχα. Απλά σε δουλεία να βρισκώμαστε

#29   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:44

Μπορείς να κρίνεις το πιθανό με λογική σκέψη και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθώ..
Τώρα ο καθένας με την άποψη του, Εδώ θα είμαστε και θα δούμε..

Φιλικά..

Σόρρυ, αλλά μπέρδεψα που έχω πει τι.

Αυτό σημαίνει: Οκτώβριο θα δείτε τα leaked photos. Εδώ είμαστε όπως είπες και θα το δεις και εσύ!

@ Aelaos, μη ξεχνάς πως και στην περίπτωση του iPod Touch και του iPad πως με του που βγήκαν μετά από μισό μήνα έγιναν leak φωτογραφίες του επόμενου που θα έχει και front face camera. Το iPad το αναμένουμε είπαν στις γιορτές. Γιατί δηλαδή παραφημολογία όταν πολλάκις έχουμε βγει σωστοί βάσει leaked photos;

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 03/09/2010 - 14:46

#30   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:03

Σόρρυ, αλλά μπέρδεψα που έχω πει τι.

Αυτό σημαίνει: Οκτώβριο θα δείτε τα leaked photos. Εδώ είμαστε όπως είπες και θα το δεις και εσύ!

@ Aelaos, μη ξεχνάς πως και στην περίπτωση του iPod Touch και του iPad πως με του που βγήκαν μετά από μισό μήνα έγιναν leak φωτογραφίες του επόμενου που θα έχει και front face camera. Το iPad το αναμένουμε είπαν στις γιορτές. Γιατί δηλαδή παραφημολογία όταν πολλάκις έχουμε βγει σωστοί βάσει leaked photos;

Πάντως iPhone 5 τον σεπτέμβριο να μήν περιμένεις..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες