Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 5?θα γίνει κατι τέτοιο?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   psyhack

psyhack

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:psyhack

Δημοσίευση 03/09/2010 - 17:22

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ? ΟΝΤΩΣ ΤΟ iPhone 4 ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟ iPhone 3GS ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 4 , ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ !

http://www.youtube.com/watch?v=nI7VCou_Gj8 το βιδεακι το έκανα τη πρώτη μέρα που το πήρα ! και έγραψα ότι αμα δεν το χουφτώσεις και με τα 2 χέρια δεν έχει πρόβλημά στην ομιλία άλλα μου σπάει τα νευρά το ίντερνετ 3g δλδ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 17:28

Χριστούγεννα ετοιμαστείτε,και θα με θυμηθείτε. Όχι 5 όμως αλλά 4+

#33   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 17:32

Πάντως iPhone 5 τον σεπτέμβριο να μήν περιμένεις..

Sorry, ποιος μίλησε για Σεπτέμβριο; Γιατί βάζετε λόγια σε στόμα άλλου, δεν καταλαβαίνω!!!

#34   ggeo7

ggeo7

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:00

Νεο σεταρισμα του ηδη υπαρχοντος iphone ακουγεται οτι θα γινει απο ιανουαριο...
Απο εκει και περα θεωρειται οτι οι νεες παρτιδες θα εχουν βελτιωμενο το θεμα της κεραιας χωρις ομως να γινει καμια επισημη ανακοινωση...

Πιθανοτατα βεβαια να ειναι ολα αυτα φημες μιας και το προιον της Apple ειναι αντικειμενικα πολυ καλο και εμπορικη επιτυχια.

Προσωπικα παντως θεωρω ανεπιτρεπτο να διαθεσεις 700E για ενα προιον και να υπαρχει επισημη παραδοχη απο την εταιρια για το death grip...

Επικοινωνιακα ειναι σφαλμα αναλογο της Toyοta στα αυτοκινητα...Λεπτομερια που χαλαει το ονομα που χτιζει μια εταιρια!!!

#35   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:03

Νεο σεταρισμα του ηδη υπαρχοντος iphone ακουγεται οτι θα γινει απο ιανουαριο...
Απο εκει και περα θεωρειται οτι οι νεες παρτιδες θα εχουν βελτιωμενο το θεμα της κεραιας χωρις ομως να γινει καμια επισημη ανακοινωση...

Πιθανοτατα βεβαια να ειναι ολα αυτα φημες μιας και το προιον της Apple ειναι αντικειμενικα πολυ καλο και εμπορικη επιτυχια.

Προσωπικα παντως θεωρω ανεπιτρεπτο να διαθεσεις 700E για ενα προιον και να υπαρχει επισημη παραδοχη απο την εταιρια για το death grip...

Επικοινωνιακα ειναι σφαλμα αναλογο της Toyοta στα αυτοκινητα...Λεπτομερια που χαλαει το ονομα που χτιζει μια εταιρια!!!

η toyota τα πείρε όλα πίσω αν δεν κάνω λάθος ε?αμα γίνει έτσι και με το κινητό τότε όλα οκ

#36   ps3addict

ps3addict

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:40

Προσωπικα δοκιμασα ενα 4αρι που ειχε ενας γνωστος. Το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να το πιασεις με τις χουφτες. Αρκει ενα αγγιγμα με ενα δαχτυλο στο μαυρο σημειο αριστερα και οι μπαρες απο 4-5 πανε 1 σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα.

Το θελω σαν τρελλος αλλα εχω φρεναρει την αγορα επειδη εχω διαβασει και εγω τις φημες (οχι για το 5, το θεωρω αστειο) για την επιδιορθωση του προβληματος με καποιο τροπο.

Ειδωμεν...

#37   ps3addict

ps3addict

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:43

η toyota τα πείρε όλα πίσω αν δεν κάνω λάθος ε?αμα γίνει έτσι και με το κινητό τότε όλα οκ

Η διαφορα ειναι τεραστια και δεν πρεπει να συγκρινουμε. Με το αμαξι σκοτωνεσαι (γιαυτο και γινεται αμεση ανακληση απο τις εταιριες αυτοκινητων) σε αντιθεση με ενα απλο τηλεφωνο που το πολυ πολυ να σου σπασει τα νευρα.

Το θεωρω απιθανο να κανει κατι τετοιο η apple.

#38   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:45

Πραγματικα δε ξερω απο ποια παραπληροφορηση να ξεκινησω και σε ποια να τελειωσω σε αυτο το thread...

#39   Exte

Exte

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:46

Απ΄όσο ξέρω τον Γενάρη υπολογίζεται ότι θα λυθεί το πρόβλημα με το λευκό iPhone 4 και θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε μεγαλύτερες ποσότητες στην αγορά.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

#40   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:47

Χριστούγεννα ετοιμαστείτε,και θα με θυμηθείτε. Όχι 5 όμως αλλά 4+

Ναι μετα το C++, το 4++...

#41   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:48

Απ΄όσο ξέρω τον Γενάρη υπολογίζεται ότι θα λυθεί το πρόβλημα με το λευκό iPhone 4 και θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε μεγαλύτερες ποσότητες στην αγορά.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το death grip δεν ειναι κατι καινουριο για να διορθωθει. Υπαρχει χρονια και σε αλλα κινητα και θα υπαρχει, απλα με το 4αρι βολευει αυτος ο σαματας...

#42   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:51

Ναι μετα το C++, το 4++...

Βελτιωμένο σημαίνει αν σ'ενδιαφερει.

#43   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:54

Βελτιωμενο ως προς τι? Ως προς το σημα εννοεις? Εγω το death grip το κανω ανετα με το 3gs εδω και 1 χρονο, ενω με το 4αρι θελει κοπο και δυναμη.. Αρα αν πρεπει να φτιαξουν κατι, ακολουθώντας τη λογικη σου, αυτο ειναι το 3gs το 8αρι..

#44   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:57

Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω. Εδώ θα είμαστε. Σωστά ? Υπάρχει συνέχεια και συνέπεια εξάλλου.π.χ ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας,την τιμή,κ πολλά άλλα.:)

#45   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 19:06

Εγώ πάντως το δοκίμασα για 3 μέρες και το έχω παραγγείλει για τέλος του μήνα .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες