Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 5?θα γίνει κατι τέτοιο?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   ggeo7

ggeo7

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:56

Εγώ πάντως το δοκίμασα για 3 μέρες και το έχω παραγγείλει για τέλος του μήνα .

Αναμενονται τελος του μηνα οι νεες παρτιδες???
Προτεινεις αγορα τοου iphone4 τοτε η να περιμενω το ασπρο που μ αρεσει περισσοτερο??? Ημερομηνια για το ασπρο δεν γνωριζουμε ε???

Οσον αφορα το σημα παντως τα σημαντικοτερα προβληματα εμφανιστηκαν στην αμερικη και συγκεκριμενα στο δικτυο της at&t...
Πιστευω ομως πως η apple θα προχωρησει σε μια off the record 'βελτιωση' του προβληματος σηματος (καθως δεν θα χρειαστει να αλλαξει εκ νεου τη γραμμη παραγωγης της για να το πετυχει...)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:01

Sorry, ποιος μίλησε για Σεπτέμβριο; Γιατί βάζετε λόγια σε στόμα άλλου, δεν καταλαβαίνω!!!

Ποίος μίλησε για εσένα??..

Οσον αφορα το σημα παντως τα σημαντικοτερα προβληματα εμφανιστηκαν στην αμερικη και συγκεκριμενα στο δικτυο της at&t...
Πιστευω ομως πως η apple θα προχωρησει σε μια off the record 'βελτιωση' του προβληματος σηματος (καθως δεν θα χρειαστει να αλλαξει εκ νεου τη γραμμη παραγωγης της για να το πετυχει...)

Ηδη παίζει να έγινε κάποιο φινίρισμα , σπρετσάρισμα,
Νanotech και έτσι :lol:..

Τέλος πάντων..
Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν προβλήματα και άν κρίνω απο το poll μου το πρόβλημα το έχει ένα 20% και αυτό με κάνει αισιόδοξο..

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 04/09/2010 - 12:07

#48   ggeo7

ggeo7

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 16:30

Ηδη παίζει να έγινε κάποιο φινίρισμα , σπρετσάρισμα,
Νanotech και έτσι :lol:..

Τέλος πάντων..
Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν προβλήματα και άν κρίνω απο το poll μου το πρόβλημα το έχει ένα 20% και αυτό με κάνει αισιόδοξο..

Οντως μια χαρα παει το poll...
Για χρηση νεων υλικων ακουγονται πολλα και οντως τα περισσοτερα προερχονται απο χρηση νανοτεχνολογιων με μικρη εκταση ομως λογω υψηλου κοστους...

Ποτε προτεινεις να παραγγειλω iphone4 για νεα παρτιδα???

#49   Nikos123

Nikos123

iPH Addict

• 691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/09/2010 - 16:35

Για χρηση νεων υλικων ακουγονται πολλα και οντως τα περισσοτερα προερχονται απο χρηση νανοτεχνολογιων με μικρη εκταση ομως λογω υψηλου κοστους...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σήμα του 4. Οι περισσότεροι αν δεν γνώριζαν εκ των προτέρων οτι έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με τη κεραία στην Αμερική δεν θα καταλαβαιναν τίποτα. Έχουμε κάνει τη τρίχα τριχιά. Πάρ'το άφοβα τώρα.

#50   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 04/09/2010 - 16:53

και γω θα συμφωνησω πως οταν δινεις ενα καπως υψηλο ποσο για μια συσκευη (μιας και υπαρχουν λειτουργικοτατα κινητα με μολις 10Ε) περιμενεις τουλαχιστον να εκτελει την βασικη λειτουργια της σωστα...παντως εγω οσα iphone 4 εχω πιασει στα χερια μου ολα επιαναν κανονικα ακομα και οταν επιανα το επιμαχο σημειο...

#51   ggeo7

ggeo7

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 01:53

Το ασπρο ποτε το περιμενουμε ακριβως? ιανουαριο?

#52   johnpsom

johnpsom

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 02:53

Ακουμπώντας απλά με το δάχτυλο το μαύρο πλαστικό στην αριστερή πλευρά, το iPhone 4 που έχω χάνει 1 μπάρα σήμα σε λιγότερο από 5 sec. Το αποκτά πίσω μέσα σε 15-20 sec.

Drop calls δεν έχω μέχρι στιγμή. Επίσης, σε περιοχή που το 3GS που είχα δεν έπιανε καθόλου, τώρα με το 4 έχω τουλάχιστον μία κάθε φορά.

Αναφέρθηκε πιο πριν εδώ και συμφωνώ, κάτι το οποίο υπάρχει στα κινητά ανέκαθεν, έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα λειτουργικό για το 4, κάτι που θεωρώ ότι δεν ισχύει. Αυτό όμως που ισχύει είναι το λάθος της Apple να κυκλοφορήσει ένα κινητό που με τόσο εμφανή τρόπο χάνει το έστω και μία μπάρα σήματος.

Κάτι που της κόστισε μάλλον πολύ λίγο αν κρίνουμε από τις πωλήσεις του 4 μέχρι τώρα.

#53   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 05/09/2010 - 10:43

Για νέα παρτίδα?.. Ίσως μετά 30 σεπτεμβρίου που μάλλον θα δίνουν και Bumpers μαζί.Αλλα εγώ πιστεύω οτι και τώρα να το πάρεις καλό θα είναι.. Εγώ για παράδειγμα θα το πάρω στις 12 του μηνός..

#54   sz4ever

sz4ever

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • GameCenter:God1Metal

Δημοσίευση 05/09/2010 - 13:17

εγω προσωπικα εχω το iphone 3g 3gs και 4 και στο 4 οταν το ποιανω με το death grip απο 5 γραμμες παει στις 3 αλλα μια φορα πηγε στην 1 ομως ποτε δεν εχω χασει κληση και δεν υπαρχει περιπτωση να ποιασω ετσι το κινητο οταν μιλαω για να χασω το σημα

Τελευταία επεξεργασία από: sz4ever, 05/09/2010 - 13:17

#55   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 05/09/2010 - 13:25

Όποια και να είναι τα σενάρια για το grip of death και για νέο iphone , είτε προκύψει κάτι νέο είτε όχι , εγώ θα περιμένω να δω τις εξελίξεις . Αγορά iphone 4 μετά τον Γενάρη και αν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου . Έτσι κι αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά Άρη ...... :rolleyes:

#56   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 13:28

Ακουμπώντας απλά με το δάχτυλο το μαύρο πλαστικό στην αριστερή πλευρά, το iPhone 4 που έχω χάνει 1 μπάρα σήμα σε λιγότερο από 5 sec. Το αποκτά πίσω μέσα σε 15-20 sec.

Drop calls δεν έχω μέχρι στιγμή. Επίσης, σε περιοχή που το 3GS που είχα δεν έπιανε καθόλου, τώρα με το 4 έχω τουλάχιστον μία κάθε φορά.

Αναφέρθηκε πιο πριν εδώ και συμφωνώ, κάτι το οποίο υπάρχει στα κινητά ανέκαθεν, έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα λειτουργικό για το 4, κάτι που θεωρώ ότι δεν ισχύει. Αυτό όμως που ισχύει είναι το λάθος της Apple να κυκλοφορήσει ένα κινητό που με τόσο εμφανή τρόπο χάνει το έστω και μία μπάρα σήματος.

Κάτι που της κόστισε μάλλον πολύ λίγο αν κρίνουμε από τις πωλήσεις του 4 μέχρι τώρα.

Για την ακριβεια, χανει μια μπαρα σε 16,9 δευτερολεπτα και ξαναπιανει full σημα σε 6,4 δευτερολεπτα !!

#57   johnpsom

johnpsom

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 13:40

Μ'αρέσει η ακρίβειά σου στις μετρήσεις... χαχαχαχα

το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... μεγέθυναν το πρόβλημα... μου θυμίζει αυτό που λένε με τα αυτοκίνητα... Όλα όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν Ferrari, έτσι και τα τηλέφωνα...όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν iPhone!!!

χαχαχαχα

#58   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 05/09/2010 - 13:49

να θυμαστε επισης οτι παιζει καποιο ρολο και η τοποθεσια σας τη στιγμη που μετρατε!! για αντικειμενικα αποτελεσματα οσον αφορα τον χρονο το ιδανικο ειναι να γινουν δοκιμες στην ιδια τοποθεσια απο ολους... κατι τετοιο προφανως δεν ειναι εφικτο ή εστω εξαιρετικα δυσκολο, οποτε ποτε δεν θα χουμε ολοι αποτελεσματα που να συμφωνουν μεταξυ τους...

#59   anetos

anetos

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:31

δεν ξερω τι λενε παντως εγω αν βγαλουνε νεες παρτιδες 4...θα τους κανο μηνηση..δεν με νοιαζει να βγει 5 γιατι ολες οι εταιριες εχουν δικαιωμα να ανανεωνουν τα μοντελα!!θα τρελαθω ομως αν μετα το σεπτεμβρη βγει νεα παρτιδa iphone...και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..το προβλημα στο μηλοφωνο υπαρχει και το ξερουμε ολοι η ιδιοκτητες του..οποτε λιγο δυσκολο να το λανσαρουν στην αγορα στη ζουλα την καινουρια παρτιδα γιατι θα γινουν σιγουρα σιγκρισης!!τωρα κατι τελευταιο ολα τα κινητα αμα τους πιασεις την κεραια χανουν σημα.το προβλημα εστιαζετε στο που εχουν τοποθετηση την κεραια και οχι σε προβλημα υλικου!!με απλα λογια εκανα μ@λ@κι@ και βαλαν την κεραια εκει που πιανεις το τηλεφωνο..!!

#60   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/09/2010 - 00:51

Μόλις με το καλό κυκλοφορήσει το iphone 5GS+ rev2 θα τρέξω να το πάρω ..... μέχρι τότε αναμονή με το πολύπαθο και πολυτάραχο 3g :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες