Δεν θα λειτουργουν και οι 2 καρτες Sim απλα οταν θα λειτουργει η μια δεν θα λειτουργει η αλλη.Π.χ. εχω ενα iphone 4 και ενα iphone 3gs και δεν θελω να χασω την κανονικη μου sim αλλα και ουτε θελω να την κοψω/καταργησω,οποτε παμε στο καταστημα του παροχου μας και του λεμε ξερεις κατι θελω μια microsim με το νουμερο μου χωρις να καταργηθει η αλλη.Αυτος λοιπον υποχρεουται να ακουσει το αιτημα μας και να βγαλει την microsim με το νουμερο το ιδιο.ΑΠΛΑ οταν θα λειτουργει η microsim η αλλη θα ναι κλειστη.Το ξερω ολο αυτο διοτι ο πατερας μου πιο παλια ειχε ενα απο τα κινητα αυτοκινητου το οποιο ηθελε καρτα sim να λειτουργησει οποτε πηγε στην vodafone οπου και ανηκε και του εκδοσανε και αλλη μια δηχως να του εχουνε καταργησει την παλια.Ευχομαι να εγινα κατανοητος
Λυπάμαι που δε μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου, όταν για οποιοδήποτε λόγο ζητήσεις τώρα να σου δώσουν μια κάρτα , αυτόματα καταργήται η παλία
Η wind στο παρέχει σαν υπηρεσία με 5-6 ευρω το μηνα να μπορεις να εχεις 2 sim και να ανοιγεις οποια απο τις δυο θες.. Αλλά σου ξαναλέω, αν πας και ζητήσεις καινουργια,
η παλία απορρίπτεται απο το σύστημα κ δε λειτουργεί ...